English

Fotbalisté Slavie v malém pražském derby porazili Bohemians 2:0 a o bod přeskočili Spartu...

Deník N

Fotbalisté Slavie v malém pražském derby porazili Bohemians 2:0 a o bod přeskočili Spartu v čele tabulky nejvyšší soutěže. Spartu odpoledne přehrála Mladá Boleslav 3:1 a posunula se na třetí místo díky prohře Plzně 0:1 s Karvinou. Ve…

More from Deník N

Mar 9

Fotbalisté Slovácka podlehli v utkání 24. kola nejvyšší soutěže Jablonci 0:1, Baník...

Deník N

Fotbalisté Slovácka podlehli v utkání 24. kola nejvyšší soutěže Jablonci 0:1, Baník Ostrava nestačil na Sigmu Olomouc 1:2, které výhru dvěma góly vystřelil Juliš. Ve zbývajících utkáních Mladá Boleslav remizovala 0:0 s Bohemians, Liberec…

Nov 4

Fotbalisté Sparty porazili Bohemians 2:0 a drží se tak v čele tabulky. V dalších...

Deník N

Fotbalisté Sparty porazili Bohemians 2:0 a drží se tak v čele tabulky. V dalších zápasech remizoval Jablonec s Olomoucí a Slovácko s Hradcem Králové. Dále Zlín porazil Pardubice a Teplice Mladou Boleslav. (Livesport)

Oct 29

Fotbalisté Slavie v malém pražském derby porazili Bohemians 2:0 a o bod přeskočili Spartu...

Deník N

Fotbalisté Slavie v malém pražském derby porazili Bohemians 2:0 a o bod přeskočili Spartu v čele tabulky nejvyšší soutěže. Spartu odpoledne přehrála Mladá Boleslav 3:1 a posunula se na třetí místo díky prohře Plzně 0:1 s Karvinou. Ve…

Oct 7

Fotbalisté Olomouce porazili Boleslav 4:0, v neúplné tabulce se posunuli na...

denikn.cz

Fotbalisté Olomouce porazili Boleslav 4:0, v neúplné tabulce se posunuli na třetí místo. Přeskočit je ale už zítra může Plzeň. V dalších zápasech 11. kola vyhrálo Slovácko nad Teplicemi 2:0, Budějovice nad Karvinou 1:0, Bohemians…

May 14

Fotbalisté Bohemians remizovali v druhém zápase nadstavby se Slováckem 0:0. Klokani...

Deník N

Fotbalisté Bohemians remizovali v druhém zápase nadstavby se Slováckem 0:0. Klokani tak zůstávají o bod na čtvrtém místě právě před týmem z Uherského Hradiště.

May 7

Fotbalisté Slavie porazili Bohemians 6:0, stáhli náskok vedoucí Sparty na...

Deník N

Fotbalisté Slavie porazili Bohemians 6:0, stáhli náskok vedoucí Sparty na dva body. Čtyři góly domácích dal Jurečka, po jednom přesném zásahu si připsali Douděra a van Buren. Sešívané čeká v příštím kole nadstavby derby na Letné, Bohemians…

Mar 12

Fotbalisté Bohemians se po výhře nad Pardubicemi 2:0 posunuli na čtvrté...

Deník N

Fotbalisté Bohemians se po výhře nad Pardubicemi 2:0 posunuli na čtvrté místo ligové tabulky, Východočeši jsou o skóre poslední. Mladá Boleslav porazila Liberec 4:0, Teplice remizovaly s Brnem 1:1. (iDnes.cz)

Oct 23

Fotbalisté Slavie porazili v pražském derby Spartu drtivě 4:0. Všechny góly...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie porazili v pražském derby Spartu drtivě 4:0. Všechny góly dali domácí už v prvním poločase. Trefili se Jurečka, Hromada, Masopust a Olayinka.

Oct 9

Fotbalisté Liberce v utkání 11. ligového kola remizovali s Baníkem Ostrava 0:0. Bohemians...

denikn.cz

Fotbalisté Liberce v utkání 11. ligového kola remizovali s Baníkem Ostrava 0:0. Bohemians Praha zvítězili na hřišti Slovácka 4:2 a posunuli se na čtvrté místo. České Budějovice remizovaly se Zlínem 2:2. Fotbalisté Slavie hrají od 19 hodin…

Aug 14

Pražská Sparta porazila doma Sigmu Olomouc 2:0. Góly domácích fotbalistů...

Deník N

Pražská Sparta porazila doma Sigmu Olomouc 2:0. Góly domácích fotbalistů vstřelili Karabec a Højer.

Feb 26

Fotbalisté Ostravy zvítězili na hřišti Bohemians 2:0 a pojistili si...

denikn.cz

Fotbalisté Ostravy zvítězili na hřišti Bohemians 2:0 a pojistili si čtvrté místo ligové tabulky. V dalších zápasech porazilo Slovácko Mladou Boleslav 2:1, Liberec hrál s Jabloncem nerozhodně 1:1. (Livesport)

Dec 12

Fotbalisté Sparty porazili v malém pražském derby Bohemians 5:1. K...

denikn.cz

Fotbalisté Sparty porazili v malém pražském derby Bohemians 5:1. K výhře pomohli Pulkrab třemi góly, Pavelka a Hancko, za Klokany v závěru snížil Květ. Sparta je třetí o dva body za Plzní a o pět za Slavií, Bohemians jsou 12. (O2 TV)

Nov 27

Fotbalisté Plzně porazili Bohemians 6:0 a dotáhli se na čelo...

denikn.cz

Fotbalisté Plzně porazili Bohemians 6:0 a dotáhli se na čelo tabulky, o branky se postarali Pernica, Kopic, Mosquera, Bucha, Sýkora a Kayamba. Vedoucí Slavia má k dobru zítřejší zápas s posledními Teplicemi. (Livesport)

Oct 23

Fotbalisté Slovácka porazili doma Bohemians 1:0 a posunuli se v...

denikn.cz

Fotbalisté Slovácka porazili doma Bohemians 1:0 a posunuli se v neúplné tabulce na 2. místo. Jediný gól dal v třetí minutě nastavení Cicilia. V dalších zápasech porazil Liberec Olomouc 2:0, Pardubice hrály se Zlínem bez branek. (Livesport)

May 15

Fotbalisté Jablonce nevyužili možnost posunout se před Spartu na druhé...

denikn.cz

Fotbalisté Jablonce nevyužili možnost posunout se před Spartu na druhé místo tabulky po prohře 1:0 v Příbrami. V ostatních dnešních zápasech vyhrála Olomouc v Opavě 2:1, Ostrava porazila Zlín 4:2 a Slovácko remizovalo s Bohemians 1:1.

Apr 14

Fotbalisté Jablonce porazili 1:0 pražskou Spartu a dostali se před ní na...

denikn.cz

Fotbalisté Jablonce porazili 1:0 pražskou Spartu a dostali se před ní na druhé místo tabulky. Tu vede Slavia s náskokem 16 bodů. V odpoledním utkání zvítězila Plzeň nad Zlínem 2:0.

Mar 14

Fotbalisté Bohemians porazili ve 23. ligovém kole Karvinou 2:0. Góly...

denikn.cz

Fotbalisté Bohemians porazili ve 23. ligovém kole Karvinou 2:0. Góly vstřelili Schumacher a Bartek. Bohemians jsou v tabulce 12., Karviná 13.

Jan 30

Fotbalisté Bohemians vyhráli malé pražské derby a porazili Spartu 1:0. Jedinou...

denikn.cz

Fotbalisté Bohemians vyhráli malé pražské derby a porazili Spartu 1:0. Jedinou branku vstřelil v prvním poločase Tomáš Necid. V odpoledním zápase pak uhrálo Slovácko bezbrankovou remízu s Českými Budějovicemi a zůstává na čtvrtém místě. …

Jan 17

Fotbalová Sparta remizovala na hřišti ostravského Baníku 0:0. Stejným výsledkem...

denikn.cz

Fotbalová Sparta remizovala na hřišti ostravského Baníku 0:0. Stejným výsledkem skončilo i utkání mezi Příbramí a Plzní, když hostující Čermák neproměnil penaltu. Ligu nadále vede Slavia, která v pátek porazila Olomouc 3:1.

Dec 6

Slavia porazila v derby Spartu na jejich hřišti 3:0, a...

denikn.cz

Slavia porazila v derby Spartu na jejich hřišti 3:0, a zvýšila tak náskok na čele tabulky už na pět bodů. O vítězství rozhodl dvěma góly Abdallah Sima, třetí branku sešívaných vstřelil Ondřej Lingr.