English

Fiala jako Babiš? Premiér pod palbou! Šéf ODS se divil cenám potravin i velikosti balení

Stars24.cz

Premiér Petr Fiala (ODS) vyvolal vlnu kritiky kvůli novému videu na sociálních sítích, ve kterém srovnával ceny potravin v německém a českém obchodě. Video bylo součástí jeho pravidelného pořadu. Fiala zjistil, že potraviny jsou v Německu…

More from Stars24.cz

May 23

Prezident Petr Pavel je v nemocnici! Zranil se na motorce

Stars24.cz

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale bude nutné krátké pozorování v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Tuto informaci dnes večer zveřejnila prezidentská kancelář na sociální síti X.

Apr 8

Petr Pavel je na tom z českých politiků nejlépe, ukázal průzkum

stars24.cz

Nejdůvěryhodnějším z vrcholných českých politiků je podle šetření CVVM prezident Petr Pavel, jemuž věří 54 procent lidí. Je tak jediným politikem, na kterého mají lidé převážně pozitivní názor. Nejvíce lidé nedůvěřují premiérovi Petru…

Dec 16

Petr Pavel u Čechů vede. Fiala se totálně propadl!

stars24.cz

Důvěra ve vládu začala klesat, přičemž kabinet Petra Fialy (ODS) nyní má podporu pouze jedné šestiny obyvatel České republiky, jak ukázal nedávný průzkum zveřejněný Centrem pro výzkum veřejného mínění (CVVM).

Sep 30

Petr Pavel poprvé jako prezident promluví před europoslanci

stars24.cz

Prezident Petr Pavel v příštím týdnu navštíví belgické Bruggy a francouzský Štrasburk. Nejdůležitějším bodem zahraniční cesty, která proběhne v úterý a ve středu, bude vystoupení v Evropském parlamentu.

Jun 27

Petr Pavel: Ve čtvrtek jmenuje Fialovi nového ministra!

stars24.cz

Česko bude mít od čtvrtka nového ministra zemědělství. Prezident Petr Pavel plánuje do funkce jmenovat poslance Marka Výborného, jehož nominovala KDU-ČSL. Výborný nahradí stranického kolegu Zdeňka Nekulu.

Mar 28

Prezident Petr Pavel je v Ostravě. Chystá se i sfárat do dolu

stars24.cz

První měsíc v úřadu prezidenta tráví Petr Pavel cestami do zahraničí, ale také po Česku. V závěru března se vydal na úplný severovýchod České republiky, kde ho čeká zajímavý program.

Mar 11

Petr Pavel se chce i jako prezident věnovat svému koníčku

stars24.cz

Zvolený prezident Petr Pavel se i ve funkci hlavy státu chce věnovat svému koníčku, kterým je jízda na motocyklu. Připustil ale, že příležitostí bude mít asi méně. Řekl to na zahájení pražského veletrhu Motycykl, na který přijel na svém…

Mar 7

Petr Pavel se chystá na Hrad: Jak na tom je nový prezident po zdravotní stránce?

Stars24.cz

Vážné zdravotní potíže potkaly v prezidentské funkci Václava Havla i právě končícího Miloše Zemana. Ve čtvrtek se ujme úřadu Petr Pavel, který - jak ostatně slíbil - s dvoudenním předstihem zveřejnil zdravotní zprávu.

Feb 4

Petr Pavel: Důležitá změna v komunikaci nového prezidenta k občanům!

Stars24.cz

Čím dál větší význam mají i v politice sociální sítě, zvolení zástupci lidu jejich prostřednictvím komunikují, co potřebují a chtějí. Jinak tomu nebude ani v případě Petra Pavla.

Jan 28

Sledovali jsme ONLINE: Petr Pavel je čtvrtým českým prezidentem. Čaputová nečekaně přijela do Prahy

Stars24.cz

Novým prezidentem po Miloši Zemanovi se stane generál ve výslužbě Petr Pavel (61). Ve finále prezidentské volby dnes porazil s 58,32 procenta hlasů bývalého premiéra Andreje Babiše (ANO). Pro Pavla hlasovalo téměř 3,36 milionu lidí, tedy…

Jan 28

Premiér Petr Fiala zhodnotil výsledky prezidentských voleb

stars24.cz

Premiér Petr Fiala (ODS) přivítal zvolení bývalého vysoce postaveného představitele české armády a NATO Petra Pavla prezidentem. Vyhrál občanský kandidát, hodnoty, které reprezentoval, řekl předseda vlády na tiskové konferenci ve Strakově…

Nov 6

Petr Pavel řekl, co si myslí o Babišově kandidatuře na prezidenta

stars24.cz

Kandidát na prezidenta, armádní generál a bývalý náčelník vojenského výboru NATO Petr Pavel vnímá oznámenou kandidaturu bývalého premiéra Andreje Babiše (ANO) jako hrozbu pro Českou republiku kvůli populismu, který zosobňuje.

Sep 16

Petr Fiala: Premiér v neděli mimořádně promluví k národu

Stars24.cz

Hlavní televizní kanály a Český rozhlas odvysílají v neděli ve 20:05 mimořádný projev premiéra Petra Fialy (ODS). Mluvčí vlády Václav Smolka ČTK řekl, že řeč se bude týkat aktuálních kroků vlády v energetické krizi a výhledu na zimu.…

Sep 8

Petr Fiala o kandidátech na prezidenta: Bude mít koalice Spolu vlastního?

stars24.cz

Češi si na začátku příštího roku vyberou nového prezidenta, který po deseti letech nahradí v úřadu Miloše Zemana. Kromě občanských mohou o post usilovat i straničtí kandidáti. Nominuje někoho vládní koalice Spolu?

Jun 23

Petr Fiala: Po projevu do Bruselu. Co tam premiéra čeká?

Stars24.cz

Petr Fiala má v tomto týdnu náročný program. Ve středu přednesl mimořádný projev k národu, dnes už se kvůli premiérským povinnostem vydal do zahraničí. Co přesně ho čeká v Bruselu?

Jun 22

Petr Fiala: Premiér oznámil, že dnes promluví k národu!

Stars24.cz

V posledních letech přednesli vrcholní politici několik mimořádných projevů k národu. Dalšího se čeští občané dočkají dnes. Informoval o tom prostřednictvím sociálních sítí premiér Petr Fiala (ODS).

Mar 15

Pavel Liška o premiérovi Fialovi: Politik bez koulí? Křivdil jsem mu!

stars24.cz

Český premiér Petr Fiala dnes odvážným krokem v podobě cesty na Ukrajinu zaskočil i známé osobnosti. Svůj názor dal na sociální síti najevo třeba herec Pavel Liška.

Nov 28

Zeman jmenoval Fialu premiérem! Prezident byl za průhlednou stěnou!

Stars24.cz

Prezident Miloš Zeman dnes po 11:00 jmenoval na zámku v Lánech novým premiérem předsedu ODS Petra Fialu. Kvůli nákaze Zemana onemocněním covid-19 byli odděleni průhlednou stěnou. Všichni přítomní zároveň měli respirátor.

Nov 17

Fiala má příslib jmenování premiérem: Budoucí premiér představil svou vládu!

stars24.cz

Prvním místopředsedou vlády a ministrem vnitra v nové vládě má být předseda STAN Vít Rakušan, vicepremiérem a ministrem práce a sociálních věcí lidovecký šéf Marian Jurečka. Ministerstvo pro místní rozvoj by měl vést vicepremiér pro…

Oct 9

Spolu, Piráti a STAN chtějí vytvořit vládu. Petr Fiala má být premiérem

stars24.cz

Koalice Spolu, která zahrnuje ODS, lidovce a TOP 09, a koalice Pirátů se Starosty a nezávislými (STAN) dnes podepsaly memorandum o vůli vytvořit společně většinovou vládu. Požádaly prezidenta Miloše Zemana, aby pověřil předsedu ODS Petra…