English

Fiala v Ghaně navštívil nemocnici. Češi tam působí na několika odděleních

TN.cz

Premiér Petr Fiala (ODS) zakončí v pátek svou cestu po zemích Afriky. Na té se nepotkával pouze se státníky, ale také s Čechy, kteří působí v tamních nemocnicích.

More from TN.cz

Oct 24

Premiér Fiala v slzách. Zemřel jeho blízký spolupracovník z ODS

tn.nova.cz

Bývalý poslanec a tajemník poslaneckého klubu ODS Tomáš Fejfar zemřel ve věku 72 let. O jeho úmrtí informoval premiér Petr Fiala, který s ním úzce spolupracoval.

Oct 19

Česko zavedlo bezpečnostní opatření, oznámil premiér Fiala

tn.nova.cz

Ve čtvrtek zasedala Bezpečnostní rada státu. Na tiskové konferenci premiér Petr Fiala (ODS) oznámil, že bezpečnost českých občanů nepodceňuje, přistoupilo se k preventivním opatřením. Dalším z témat tiskové konference byla i migrace.

Oct 18

Většina Čechů nevěří premiéru Fialovi. V průzkumu nejlépe dopadl prezident

TN.cz

Centrum pro výzkum veřejného mínění (CVVM) zveřejnilo výsledky průzkumu důvěryhodnosti českých čelních politiků. I přes pokles důvěryhodnosti je na prvním místě prezident Petr Pavel.

May 31

Premiér Fiala se v Bratislavě sešel s francouzským prezidentem Macronem

TN.cz / Zahraničí

O energetické nebo obranné spolupráci jednal premiér Petr Fiala (ODS) s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem. Lídři se setkali ve středu v Bratislavě na mezinárodní konferenci.

Apr 29

České ceny energií rostly nejrychleji, premiér Fiala hledá chybu ve statistikách

TN.cz

Předseda vlády Petr Fiala (ODS) řeší problém. Ve středu zveřejnil Eurostat statistiku, podle níž patří české ceny energií k nejvyšším v Evropě navzdory skutečnosti, že je vláda zastropovala. Premiér hledá problém ve sběru dat.

Apr 18

Premiér Fiala dorazil do Indonésie. Setká se s tamním prezidentem

TN.cz / Zahraničí

Podnikatelská delegace v čele s premiérem Petrem Fialou (ODS) se v úterý přesunula z Filipín do Indonésie. Českého předsedu vlády tam přijal i tamní prezident. Ten vyzval české firmy, aby se podílely na výstavbě nové indonéské metropole.

Apr 17

Premiér Fiala vyrazil do Asie. Česká podnikatelská mise začala na Filipínách

TN.cz / Zahraničí

Návštěvou Filipín začala česká podnikatelská mise po Asii. Premiér Petr Fiala spolu s delegací zástupců vlády a podnikatelů navštíví celkem šest zemí. Do filipínské metropole Manily zamířili z Česka hlavně zástupci strojírenství a…

Mar 12

Petr Pavel si telefonoval se Zelenským. Český prezident navštíví Ukrajinu

tn.nova.cz

Prezident Petr Pavel v neděli telefonoval s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským a v pondělí odjíždí na první ze dvou zahraničních cest, které má na následující týden naplánované. Nejdřív zamíří na Slovensko a potom do Polska.

Mar 8

ON-LINE: Česko má nového prezidenta. Petr Pavel složil slib

TN.cz

Petr Pavel složil prezidentský slib a stal se čtvrtou hlavou státu v historii samostatného Česka. Mám radost, že jste dali přednost slušnosti před nenávistnými útoky, prohlásil. Nechce 100 dnů hájení, místo toho představí cíle, kterých…

Jan 28

Nový prezident přinese spoustu změn. Pavel oznámil první kroky

TN.cz

Česká republika už ví, kdo bude jejím příštím prezidentem. V březnu do funkce nastoupí Petr Pavel, který se tak stane čtvrtým prezidentem našeho státu. Budoucí prezident už dopředu oznámil, jaké budou jeho první kroky ve funkci a jaké…

Jan 6

Úspěch české dvacítky zvedl národ ze židle. Gratulovala Kvitová i premiér Fiala

TN.cz

Tažení české dvacítky zvedlo ze židle celý národ. A i když to na zlato nevyšlo, dočkali se mladíci gratulace od různých sportovních osobností. Hokejové reprezentaci do 20 let pogratuloval i premiér Petr Fiala.

Sep 6

Službě vlasti jsem obětoval celý život. Petr Pavel oznámil kandidaturu na Hrad

TN.cz

Armádní generál ve výslužbě Petr Pavel v úterý oznámil svou kandidaturu na prezidenta České republiky. Volby se uskuteční příští rok v lednu.

Jun 29

Chci být prezident, řekl Petr Pavel. Kandidaturu ale ještě neoznámí

TN.cz

Generál ve výslužbě Petr Pavel bude usilovat o prezidentské křeslo. Jsem voják a do boje jdu, abych vyhrál, prohlásil na středečním brífinku. Oficiální oznámení kandidatury ale odkládá na později.

Jun 27

Premiér Fiala se v Lánech sešel s prezidentem. Řešili nového ministra

TN.cz

Prezident Miloš Zeman se v pondělí odpoledne setkal na zámku v Lánech s premiérem Petrem Fialou (ODS). Jednalo se o pravidelné pracovní setkání. Na programu bylo například jmenování nového ministra školství.

Jan 13

Do Prahy přijel evropský prezident, s Fialou probíral české předsednictví

TN.cz

Předseda Evropské rady Charles Michel ve čtvrtek dopoledne dorazil do Prahy, kde s premiérem Petrem Fialou (ODS) projednal přípravy na české předsednictví v Radě EU. Kromě předsednictví mluvili také o cenách energií, evropských hodnotách a…

Nov 28

Česko má nového premiéra! Zeman jmenoval za plexisklem Petra Fialu

TN.cz

Prezident Miloš Zeman jmenoval v neděli na zámku v Lánech předsedu ODS Petra Fialu premiérem. Slavnostní akt proběhl za přísných hygienických podmínek. Všichni museli mít respirátor a prezident byl za plexisklem. Hlava státu totiž ve…

Nov 17

Zeman mě jmenuje premiérem příští pátek, oznámil Fiala. Zveřejnil jména ministrů

TN.cz

Předseda ODS a kandidát na premiér Petr Fiala se ve středu odpoledne setkal s prezidentem Milošem Zemanem. Ten mu přislíbil, že ho jmenuje předsedou vlády příští pátek. Fiala mu představil seznam všech ministrů, k jednomu měla hlava státu…

Nov 9

Prezident Zeman pověřil Petra Fialu sestavením vlády, oznámil Hrad

TN.cz

Prezident Miloš Zeman v úterý pověřil předsedu ODS a lídra koalice SPOLU Petra Fialu sestavením vlády. Hrad to oznámil prostřednictvím tiskové zprávy.

Nov 4

Prezident bude jednat s Babišem a Fialou. Hrad oznámil termíny

TN.cz

Prezident Miloš Zeman bude 6. listopadu poprvé po volbách jednat s předsedou vítězné koalice SPOLU a šéfem ODS Petrem Fialou, a to prostřednictvím videokonference. O den dříve by se chtěl spojit ještě s premiérem Andrejem Babišem (ANO).…

Oct 22

Premiér i prezident poslali děti do škol v cizině. Nevěří těm českým?

TN.cz

Může se zdát, že politici nevěří českému školství. Zatímco premiérova dcerka Vivien studuje ve Španělsku, dcera prezidenta Zemana Kateřina je na univerzitě v Londýně. A mnoho mladých trend studia v zahraničí následuje. Je na tom snad české…