English

Fotbalisté Mladé Boleslavi se nejméně do zítřka posunuli na třetí...

Deník N

Fotbalisté Mladé Boleslavi se nejméně do zítřka posunuli na třetí místo prvoligové tabulky, když zdolali Pardubice 1:0. Stejným výsledkem uspěli Bohemians proti Karviné a Teplice v Českých Budějovicích, které se propadly na poslední příčku…

More from Deník N

Jun 17

Novým trenérem fotbalistů Jablonce bude Luboš Kozel, k týmu se přesune...

Deník N

Novým trenérem fotbalistů Jablonce bude Luboš Kozel, k týmu se přesune z nedalekého Liberce, kde působil tři roky. Jablonecké fotbalisty krátce trénoval už v sezoně 2007/2008. Změnu v realizačním týmu dnes oznámila i pražská Sparta, která…

May 16

Fotbalisté Karviné zvítězili v Praze nad Bohemians 3:1 a ve skupině o udržení v nejvyšší...

denikn.cz

Fotbalisté Karviné zvítězili v Praze nad Bohemians 3:1 a ve skupině o udržení v nejvyšší soutěži přeskočili České Budějovice. Jihočeši klesli na předposlední příčku po remíze 1:1 s posledním Zlínem, ten dohrával bez vyloučeného Schánělce.…

Apr 6

Fotbalisté Slavie jsou opět v čele nejvyšší soutěže, když nad Bohemians...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie jsou opět v čele nejvyšší soutěže, když nad Bohemians zvítězili 2:1. Třetí Plzeň remizovala 0:0 s předposlední Karvinou, Liberec vyhrál nad Slováckem 4:1 a Zlín i díky dvěma gólům Slončíka porazil Olomouc 3:2. (Livesport)

Mar 9

Fotbalisté Slovácka podlehli v utkání 24. kola nejvyšší soutěže Jablonci 0:1, Baník...

Deník N

Fotbalisté Slovácka podlehli v utkání 24. kola nejvyšší soutěže Jablonci 0:1, Baník Ostrava nestačil na Sigmu Olomouc 1:2, které výhru dvěma góly vystřelil Juliš. Ve zbývajících utkáních Mladá Boleslav remizovala 0:0 s Bohemians, Liberec…

Oct 22

Duel mezi Jabloncem a Bohemians uzavřel 12. kolo nejvyšší fotbalové soutěže. Pražský...

Deník N

Duel mezi Jabloncem a Bohemians uzavřel 12. kolo nejvyšší fotbalové soutěže. Pražský tým si ze severu Čech odváží nejtěsnější výhru (1:0), kterou vystřelil v prvním poločase Prekop. Ligu nadále vede Sparta o dva body před Slavií. …

Jul 22

V úvodním kole fotbalové ligy se dařilo Teplicím, Bohemians a Karviné. Teplice...

Deník N

V úvodním kole fotbalové ligy se dařilo Teplicím, Bohemians a Karviné. Teplice porazily Plzeň 1:0, Bohemians stejným výsledkem vyhráli v Pardubicích, Karviná si poradila se Zlínem 4:1. (Livesport)

May 28

Fotbalisté Karviné postupují po roce zpět z druhé do nejvyšší soutěže....

Deník N

Fotbalisté Karviné postupují po roce zpět z druhé do nejvyšší soutěže. Fortuna Národní ligu vyhráli se čtyřbodovým nástupem. Do baráže o účast v první lize postupují Vyškov a Příbram. Vyškov se střetne se Zlínem, Příbram s Pardubicemi.

Feb 27

Profesionální fotbalista Adam Hloušek, který hraje za prvoligový Zlín, na...

Deník N

Profesionální fotbalista Adam Hloušek, který hraje za prvoligový Zlín, na sebe podal návrh na oddlužení. Hráč podle informací v insolvenčním rejstříku dluží přes 20 milionů korun, a to mimo jiné i ostatním fotbalistům. Čtyřiatřicetiletý…

Oct 26

Fotbalisté Liberce v dohrávce 3. kola MOL Cupu zvítězili ve Frýdku-Místku 6:0 a postoupili...

denikn.cz

Fotbalisté Liberce v dohrávce 3. kola MOL Cupu zvítězili ve Frýdku-Místku 6:0 a postoupili do osmifinále. Dvakrát se proti desátému celku třetí ligy prosadil útočník Imad Rondič. Posledním postupujícím z 3. kola se stal Zlín, který porazil…

Oct 9

Fotbalisté Liberce v utkání 11. ligového kola remizovali s Baníkem Ostrava 0:0. Bohemians...

denikn.cz

Fotbalisté Liberce v utkání 11. ligového kola remizovali s Baníkem Ostrava 0:0. Bohemians Praha zvítězili na hřišti Slovácka 4:2 a posunuli se na čtvrté místo. České Budějovice remizovaly se Zlínem 2:2. Fotbalisté Slavie hrají od 19 hodin…

Aug 22

Fotbalisté Bohemians doma prohráli odložený zápas 4. kola s Hradcem Králové 1:2....

Deník N

Fotbalisté Bohemians doma prohráli odložený zápas 4. kola s Hradcem Králové 1:2. Domácí tak prohráli poprvé v této sezoně. Za hosty skórovali Kubala a Vlkanova, gól Bohemians dal z penalty Puškáč.

Nov 6

Fotbalisté Liberce porazili ve 14. kole Fortuna ligy pražské Bohemians...

denikn.cz

Fotbalisté Liberce porazili ve 14. kole Fortuna ligy pražské Bohemians 2:1 díky gólu v poslední minutě zápasu. Se stejným skóre zvítězily i České Budějovice s Mladou Boleslaví. Hradec Králové remizoval s Baníkem Ostrava 1:1. (irozhlas.cz)

Oct 21

Fotbalová Karviná má momentálně dvacet fotbalistů v karanténě nebo izolaci kvůli...

denikn.cz

Fotbalová Karviná má momentálně dvacet fotbalistů v karanténě nebo izolaci kvůli nákaze koronavirem. Ligová fotbalová asociace (LFA) tedy odložila na neurčito nejbližší dvě utkání slezského klubu. (MFK Karviná)

Oct 8

Po Liberci a Teplicích letos mění trenéra i fotbalová Karviná. Novým trenérem...

denikn.cz

Po Liberci a Teplicích letos mění trenéra i fotbalová Karviná. Novým trenérem se stal Bohumil Páník, nahradil odvolaného Jozefa Webera. Páníkovým asistentem bude jeho dlouholetý kolega Jan Somberg. (MFK Karviná)

Sep 17

V předehrávce 8. kola Fortuna ligy vyhráli fotbalisté Hradce Králové ve východočeském...

denikn.cz

V předehrávce 8. kola Fortuna ligy vyhráli fotbalisté Hradce Králové ve východočeském derby nad Pardubicemi 2:0. Duel mezi Sigmou Olomouc a Baníkem Ostrava skončil nerozhodně 1:1, když Baník v závěru využil vyloučení Zifčáka a vyrovnal.

May 15

Fotbalisté Jablonce nevyužili možnost posunout se před Spartu na druhé...

denikn.cz

Fotbalisté Jablonce nevyužili možnost posunout se před Spartu na druhé místo tabulky po prohře 1:0 v Příbrami. V ostatních dnešních zápasech vyhrála Olomouc v Opavě 2:1, Ostrava porazila Zlín 4:2 a Slovácko remizovalo s Bohemians 1:1.

Mar 14

Fotbalisté Bohemians porazili ve 23. ligovém kole Karvinou 2:0. Góly...

denikn.cz

Fotbalisté Bohemians porazili ve 23. ligovém kole Karvinou 2:0. Góly vstřelili Schumacher a Bartek. Bohemians jsou v tabulce 12., Karviná 13.

Feb 28

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili Karvinou 2:0 a vyhráli po dvanácti zápasech. Skóre...

denikn.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili Karvinou 2:0 a vyhráli po dvanácti zápasech. Skóre otevřel z penalty Ladra, výhru pečetil první brankou po návratu ze zahraničí Jaromír Zmrhal. V souběžně hraném utkání vyhrál Zlín v Olomouci 1:0.

Oct 15

Fotbalová Sparta i Liberec mohou pořádat fotbalová utkání v rámci 1. kola základních...

denikn.cz

Fotbalová Sparta i Liberec mohou pořádat fotbalová utkání v rámci 1. kola základních skupin Evropské ligy. Na Twitteru to oznámil šéf Národní sportovní agentury Milan Hnilička, který ocenil spolupráci s hlavní hygieničkou Jarmilou Rážovou.

Jul 12

Fotbalisté Liberce porazili Mladou Boleslav 2:0 a kvalifikovali se do...

denikn.cz

Fotbalisté Liberce porazili Mladou Boleslav 2:0 a kvalifikovali se do předkola Evropské ligy. Skóre otevřel v 63. minutě Jakub Pešek, na konci zápasu pak z penalty pojistil výhru Kamso Mara. (Livesport)