English

Fotbalová Slavia dostala od UEFA dosud nejvyšší pokutu v celkové výši...

Deník N

Fotbalová Slavia dostala od UEFA dosud nejvyšší pokutu v celkové výši 91 625 eur (asi 2,23 milionu korun). Provinila se „organizačními nedostatky“ a výtržnostmi fanoušků při domácím zápase Evropské ligy proti AS Řím. Pražané musí zaplatit…

More from Deník N

Apr 19

V semifinále Evropské ligy se představí AS Řím proti Leverkusenu a Atalanta...

Deník N

V semifinále Evropské ligy se představí AS Řím proti Leverkusenu a Atalanta s Marseille. Římané ve čtvrtfinále vyřadili přemožitele pražské Slavie, AC Milán, po výhrách 1:0 a 2:1. Leverkusen udržel celosezonní neporazitelnost. V souboji…

Mar 7

Fotbalová Slavia podlehla v úvodním osmifinále Evropské Ligy milánskému AC 2:4,...

Deník N

Fotbalová Slavia podlehla v úvodním osmifinále Evropské Ligy milánskému AC 2:4, italský tým se třikrát prosadil již do poločasu. Za Slavii skórovali Douděra a Schranz, v první půli byl vyloučen Diouf. Odveta se hraje v Praze za týden.

Sep 21

Fotbalová Slavia porazila v duelu základní skupiny Evropské ligy švýcarské Servette,...

Deník N

Fotbalová Slavia porazila v duelu základní skupiny Evropské ligy švýcarské Servette, na ženevském stadionu zvítězila 2:0. Vítězství Slavii zajistili Lukáš Masopust a Igoh Ogbu. (iSport)

Sep 1

Fotbalisté Slavie se v základní skupině Evropské ligy utkají s AS Řím,...

Deník N

Fotbalisté Slavie se v základní skupině Evropské ligy utkají s AS Řím, Tiraspolem a Servette Ženeva. Sparťany čekají skotští Rangers, Betis Sevilla a kyperský Limassol. Rozhodl o tom los.

Aug 31

Fotbalové kluby Sparta a Slavia od 19.00 sehrají odvety play-off Evropské ligy....

Deník N

Fotbalové kluby Sparta a Slavia od 19.00 sehrají odvety play-off Evropské ligy. Slavia bude v polském Lublinu proti ukrajinskému týmu Zorja Luhansk hájit náskok 2:0, Sparta se na Letné proti Záhřebu pokusí smazat manko 1:3. (Livesport)

May 19

Do finále Evropské ligy postupují AS Řím a Sevilla. Řím vyřadil...

Deník N

Do finále Evropské ligy postupují AS Řím a Sevilla. Řím vyřadil Juventus, k postupu mu po předchozí výhře stačila remíza 0:0. Sevilla zvítězila nad Juventusem 2:1.

May 11

Fotbalisté Leverkusenu v semifinále Evropské ligy podlehli AS Řím jednogólovým rozdílem,...

Deník N

Fotbalisté Leverkusenu v semifinále Evropské ligy podlehli AS Řím jednogólovým rozdílem, po hodině hry se prosadil Bove. Český reprezentant Adam Hložek odehrál za německý tým 72 minut, Patrik Schick do utkání kvůli zranění nezasáhl. V…

May 5

První sezónu Evropské konferenční ligy vyhrají fotbalisté AS Řím, nebo...

Deník N

První sezónu Evropské konferenční ligy vyhrají fotbalisté AS Řím, nebo Feyenoordu Rotterdam. Italský tým zdolal Leicester 1:0 po předchozí semifinálové remíze 1:1, Feyenoordu k postupu do prvního evropského finále po 20 letech stačila…

Mar 18

Fotbalová Slavia narazí ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy na nizozemský...

Deník N

Fotbalová Slavia narazí ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy na nizozemský Feyenoord Rotterdam. S momentálně třetím týmem nizozemské ligy hrála na podzim v základní skupině. První zápas odehrají týmy 7. dubna, odveta je o týden později…

Dec 13

Fotbalová Sparta narazí ve vyřazovací části Evropské konferenční ligy na...

denikn.cz

Fotbalová Sparta narazí ve vyřazovací části Evropské konferenční ligy na srbský Partizan Bělehrad.

Dec 13

Fotbalová Slavia narazí ve vyřazovací části Evropské konferenční ligy na...

denikn.cz

Fotbalová Slavia narazí ve vyřazovací části Evropské konferenční ligy na turecký Fenerbahce Istanbul. První utkání se odehraje v Turecku, odveta proběhne v Edenu.

Aug 16

Fotbalová Sparta bude hrát úvodní domácí zápas Evropské ligy bez...

denikn.cz

Fotbalová Sparta bude hrát úvodní domácí zápas Evropské ligy bez fanoušků. UEFA potrestala pražský klub za rasistické urážky fanoušků z utkání proti Monaku. Sparta se proti trestu neodvolala. O incidentu jsme psali zde. (Sparta)

Mar 19

Fotbalová Slavia narazí ve čtvrtfinále Evropské ligy na londýnský Arsenal....

denikn.cz

Fotbalová Slavia narazí ve čtvrtfinále Evropské ligy na londýnský Arsenal. Úvodní utkání odehrají Pražané v Anglii, odvetu poté v Praze. Rozhodl o tom los, který k sobě svedl i tyto další dvojice: Granada – Manchester United, Ajax – AS Řím…

Mar 3

Fotbalová Slavia odehraje osmifinálový zápas Evropské ligy proti Rangers v Praze....

denikn.cz

Fotbalová Slavia odehraje osmifinálový zápas Evropské ligy proti Rangers v Praze. Skotský klub dostal od ministerstva zdravotnictví povolení ke vstupu do Česka, informoval na Twitteru člen vedení Slavie Tomáš Syrovátka.

Feb 26

Fotbalová Slavia narazí v osmifinále Evropské ligy na skotský tým Glasgow...

denikn.cz

Fotbalová Slavia narazí v osmifinále Evropské ligy na skotský tým Glasgow Rangers. Rozhodl o tom dnešní los. První utkání odehrají sešívaní doma 11. března, odveta je v plánu o týden později ve Skotsku.

Dec 14

Fotbalová Slavia narazí v prvním kole vyřazovací části Evropské ligy na...

denikn.cz

Fotbalová Slavia narazí v prvním kole vyřazovací části Evropské ligy na anglický Leicester. Rozhodl o tom dnešní los ve švýcarském Nyonu.

Dec 10

Fotbalová Slavia v posledním zápase základní skupiny Evropské ligy neuspěla. Na...

denikn.cz

Fotbalová Slavia v posledním zápase základní skupiny Evropské ligy neuspěla. Na hřišti německého Leverkusenu prohrála 4:0, ale navzdory porážce postupuje do jarní fáze soutěže z druhého místa ve skupině.

Oct 22

Fotbalová Slavia prohrála v úvodním zápase základní skupiny Evropské ligy 1:3...

denikn.cz

Fotbalová Slavia prohrála v úvodním zápase základní skupiny Evropské ligy 1:3 na půdě izraelské Beer Shevy. Jedinou branku Pražanů vstřelil Lukáš Provod. (Sport.cz)

Sep 22

Fotbalová Slavia v úvodním zápase o postup do Ligy mistrů...

denikn.cz

Fotbalová Slavia v úvodním zápase o postup do Ligy mistrů remizovala 0:0 s dánským Midtjyllandem. O postupu tak rozhodne odveta za týden, kdy se bude hrát v Dánsku.

Mar 11

Fotbalový klub AS Řím neodcestuje na utkání Evropské ligy proti...

denikn.cz

Fotbalový klub AS Řím neodcestuje na utkání Evropské ligy proti Seville, letadlo nedostalo povolení přistát ve Španělsku. (AS Roma)