English

Viktoria Plzeň se vrátila na třetí místo ligové tabulky, když...

Deník N

Viktoria Plzeň se vrátila na třetí místo ligové tabulky, když v dohrávce vyhrála 3:1 v Mladé Boleslavi. Dvě branky Západočechů zaznamenal Šulc. Jablonec porazil 3:2 Teplice, jimž nepomohly ani dva góly Havelky. (Livesport)

More from Deník N

May 18

Sparta suverénně porazila Mladou Boleslav 5:0 a po 23 letech obhájila fotbalový titul....

Deník N

Sparta suverénně porazila Mladou Boleslav 5:0 a po 23 letech obhájila fotbalový titul. Do konce nejvyšší soutěže zbývá ještě jedno kolo, jistotu prvenství Spartě zajistila výhra, ke které čtyřmi góly přispěl Jan Kuchta. Zatímco Sparta…

Apr 24

Ve finále domácího fotbalového poháru vyzve Spartu Viktoria Plzeň. Západočeši...

Deník N

Ve finále domácího fotbalového poháru vyzve Spartu Viktoria Plzeň. Západočeši v dnešní dohrávce semifinále předčili Zlín jednoznačně 3:0, dvakrát se prosadil Chorý. (Livesport)

Nov 17

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili v 19. kole extraligy Litvínov 5:0. Ve druhém...

Deník N

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili v 19. kole extraligy Litvínov 5:0. Ve druhém utkání pod vedením nového kouče Richarda Krále klub poprvé uspěl. Třinec vyhrál na ledě Hradce Králové 5:3. Oceláři bodovali naplno počtvrté za sebou, přestože…

Sep 2

Baník Ostrava porazil na domácím hřišti Mladou Boleslav 2:0. Domácí...

Deník N

Baník Ostrava porazil na domácím hřišti Mladou Boleslav 2:0. Domácí fotbalisté tak vyhráli třetí domácí zápas v řadě se stejným skóre. Góly domácích dali Ewerton a Tanko. (Livesport)

Jun 21

Viktoria Plzeň ve druhém předkole Konferenční ligy narazí na kosovský...

Deník N

Viktoria Plzeň ve druhém předkole Konferenční ligy narazí na kosovský tým Drita. Bohemians 1905 se při návratu do evropských soutěží po 36 letech utkají s norským týmem Bodö/Glimt, kterého jim přisoudil dnešní los. (Eurofotbal, ČTK)

Feb 19

Fotbalová Sparta porazila Jablonec 3:0 a přiblížila se k vedoucí Slavii i druhé Plzni....

Deník N

Fotbalová Sparta porazila Jablonec 3:0 a přiblížila se k vedoucí Slavii i druhé Plzni. Dvě branky dal Haraslín, jednou skóroval Kuchta. V závěru poprvé na jaře nastoupil reprezentant Jankto, který před několika dny učinil coming out. …

Nov 5

Viktoria Plzeň od 18.00 ve šlágru 15. kola Fortuna ligy hraje proti...

Deník N

Viktoria Plzeň od 18.00 ve šlágru 15. kola Fortuna ligy hraje proti Spartě. Lídr tabulky má na třetí tým náskok 12 bodů, na druhou Slavii má k dobru čtyři – Viktoria však odehrála o zápas méně. Sparta v Plzni nezvítězila od roku 2011. …

Oct 9

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli v utkání 9. kola extraligy na brněnskou Kometou...

denikn.cz

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli v utkání 9. kola extraligy na brněnskou Kometou 3:2. Je to jejich páté domácí vítězství ze šesti zápasů v sezoně. Hradec Králové vyhrál v Plzni 5:2 a uspěl tak po dvou utkáních bez bodu. (ČTK)

Sep 29

Hokejisté Vítkovic se vítězstvím 4:0 nad Mladou Boleslaví vyhoupli do čela...

Deník N

Hokejisté Vítkovic se vítězstvím 4:0 nad Mladou Boleslaví vyhoupli do čela extraligové tabulky. Hattrickem zazářil Dominik Lakatoš, který na tři góly v závěru utkání potřeboval pouhých 201 sekund. (České noviny)

Sep 22

Hokejisté Olomouce zvítězili v předehrávce třetího kola extraligy nad Spartou 4:0,...

Deník N

Hokejisté Olomouce zvítězili v předehrávce třetího kola extraligy nad Spartou 4:0, zůstali stoprocentně úspěšní a posunuli se na druhé místo o skóre ze České Budějovice. (České noviny)

Jan 30

Mladá Boleslav v hokejové extralize zvítězila v Pardubicích vysoko 4:0....

denikn.cz

Mladá Boleslav v hokejové extralize zvítězila v Pardubicích vysoko 4:0. Venku uspěla i pražská Sparta, která si z Olomouce veze výhru 6:1.

Dec 12

Fotbalisté pražské Slavie porazili Mladou Boleslav 2:0 a vedou po...

denikn.cz

Fotbalisté pražské Slavie porazili Mladou Boleslav 2:0 a vedou po 18 kolech ligu o tři body. V dalších zápasech prohrál Jablonec s Teplicemi 0:2 a České Budějovice porazily Olomouc 2:1.

Nov 21

Fotbalisté Slovácka porazili ve šlágru kola Spartu Praha 4:0. Domácí...

denikn.cz

Fotbalisté Slovácka porazili ve šlágru kola Spartu Praha 4:0. Domácí se tak bodově dotáhli na čelo tabulky, Sparta je čtvrtá. Za Slovácko se trefili Kalabiška, Jurečka, Holzer a Cicilia. Za domácí tým odehrál rekordní 437. ligový zápas…

Oct 24

Sparta zůstává ve fotbalové lize po vítězství 1:0 nad Boleslaví...

denikn.cz

Sparta zůstává ve fotbalové lize po vítězství 1:0 nad Boleslaví druhá. Tři body v nastavení zajistil Adam Hložek. (Sparta)

Sep 11

Viktoria Plzeň porazila v sobotním šlágru fotbalové ligy Spartu 3:2. Výhru...

denikn.cz

Viktoria Plzeň porazila v sobotním šlágru fotbalové ligy Spartu 3:2. Výhru domácích vystřelili Beauguel, Mosquera a Sýkora, za Pražany snižovali Karlsson a Drchal. Plzeň se posunula do čela tabulky. (Livesport)

May 15

Fotbalisté Jablonce nevyužili možnost posunout se před Spartu na druhé...

denikn.cz

Fotbalisté Jablonce nevyužili možnost posunout se před Spartu na druhé místo tabulky po prohře 1:0 v Příbrami. V ostatních dnešních zápasech vyhrála Olomouc v Opavě 2:1, Ostrava porazila Zlín 4:2 a Slovácko remizovalo s Bohemians 1:1.

Apr 18

Pátá Viktoria Plzeň ve večerním utkání Fortuna ligy remizovala s druhým...

denikn.cz

Pátá Viktoria Plzeň ve večerním utkání Fortuna ligy remizovala s druhým Jabloncem 1:1. V dalších zápasech porazila Mladá Boleslav 2:0 Opavu, Karviná 3:0 České Budějovice a Sigma Olomouc se s Teplicemi rozešla smírně po remíze 1:1.

Apr 14

Fotbalisté Jablonce porazili 1:0 pražskou Spartu a dostali se před ní na...

denikn.cz

Fotbalisté Jablonce porazili 1:0 pražskou Spartu a dostali se před ní na druhé místo tabulky. Tu vede Slavia s náskokem 16 bodů. V odpoledním utkání zvítězila Plzeň nad Zlínem 2:0.

Dec 20

Viktoria Plzeň prohrála v Uherském Hradišti 4:0 se Slováckem, Teplice...

denikn.cz

Viktoria Plzeň prohrála v Uherském Hradišti 4:0 se Slováckem, Teplice doma porazily Brno 1:0 a Pardubice se Zlínem hrály bez branek.

Jul 12

Fotbalisté Liberce porazili Mladou Boleslav 2:0 a kvalifikovali se do...

denikn.cz

Fotbalisté Liberce porazili Mladou Boleslav 2:0 a kvalifikovali se do předkola Evropské ligy. Skóre otevřel v 63. minutě Jakub Pešek, na konci zápasu pak z penalty pojistil výhru Kamso Mara. (Livesport)