English

Fotbalová Sparta zvítězila 3:1 nad Limassolem a po sedmi letech postoupila do...

Deník N

Fotbalová Sparta zvítězila 3:1 nad Limassolem a po sedmi letech postoupila do jarní fáze Evropské ligy. Pražané o výhře rozhodli už v prvním poločase, kdy dvakrát skóroval Birmančevič a jednou Kuchta. Limassol snížil v závěru. Sparta…

More from Deník N

Mar 14

Fotbalisté Sparty vypadli z Evropské ligy a v letošních evropských pohárech končí. Nad...

Deník N

Fotbalisté Sparty vypadli z Evropské ligy a v letošních evropských pohárech končí. Nad jejich síly byl Liverpool, který v odvetě osmifinále na domácí půdě zvítězil 6:1. V úvodním duelu prohrála Sparta 1:5. Liverpool Spartu výrazně přehrál…

Aug 31

Slavia i Sparta si zahrají podzimní fázi Evropské ligy. Sparta postupuje...

Deník N

Slavia i Sparta si zahrají podzimní fázi Evropské ligy. Sparta postupuje po výhře 4:1 nad Dinamem Záhřeb, Slavii stačila prohra 1:2 s Luhanskem. Viktoria Plzeň postupuje do Konferenční ligy díky výhře 3:0 nad Tobolem Kostanaj.

Aug 11

Fotbalisté Slavie postupují do finálového předkola Evropské konferenční ligy. Pražané...

Deník N

Fotbalisté Slavie postupují do finálového předkola Evropské konferenční ligy. Pražané remizovali v Aténách s Panathinaikosem 1:1, v součtu obou zápasů zvítězili 3:1. Gól Slavie dal v nastavení Jurečka.

Aug 4

Fotbalisté Slovácka prohráli v prvním zápase třetího předkola Evropské ligy v Istanbulu...

Deník N

Fotbalisté Slovácka prohráli v prvním zápase třetího předkola Evropské ligy v Istanbulu 0:3. Góly domácích dávali Mor a dva Lincoln, hosté dohrávali bez vyloučeného Hofmanna. Odveta se odehraje za týden v Uherském Hradišti.

Aug 2

Fotbalisté Slavie se v případě postupu do play-off Evropské konferenční ligy...

Deník N

Fotbalisté Slavie se v případě postupu do play-off Evropské konferenční ligy utkají s Trnavou nebo Čenstochovou. Slovácko by se ve stejné fázi soutěže mohlo střetnout s AIK Stockholm nebo s FK Škendija.

Jul 28

Fotbalisté Sparty vypadli ve druhém předkole Evropské konferenční ligy. V...

Deník N

Fotbalisté Sparty vypadli ve druhém předkole Evropské konferenční ligy. V odvetě ve Stavangeru prohráli 1:2 po zkratu v závěru. Dál postupuje Slavie, která si doma poradila se St Joseph’s 7:0.

Jul 18

Fotbalisté Slovácka se v předkole Evropské ligy utkají s Dynamem Kyjev nebo...

Deník N

Fotbalisté Slovácka se v předkole Evropské ligy utkají s Dynamem Kyjev nebo Fenerbahce. Začínat budou na hostujícím hřišti. (FC Slovácko)

May 5

První sezónu Evropské konferenční ligy vyhrají fotbalisté AS Řím, nebo...

Deník N

První sezónu Evropské konferenční ligy vyhrají fotbalisté AS Řím, nebo Feyenoordu Rotterdam. Italský tým zdolal Leicester 1:0 po předchozí semifinálové remíze 1:1, Feyenoordu k postupu do prvního evropského finále po 20 letech stačila…

Apr 14

Fotbalisté Slavie vypadli ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. V domácí odvetě...

Deník N

Fotbalisté Slavie vypadli ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. V domácí odvetě prohráli s Feyenoordem Rotterdam 1:3. V celkovém součtu Pražané prohráli 4:6.

Mar 18

Fotbalisté Slavie včera večer prošli do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy....

denikn.cz

Fotbalisté Slavie včera večer prošli do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. LASK Linz sice i díky dvěma vyloučeným slávistům zvítězil 4:3, sešívaným ale k postupu stačila předchozí výhra 4:1. Čtvrtfinálového soupeře se dozví z dnešního…

Feb 25

Fotbalisté Slavie postoupili do osmifinále Evropské konferenční ligy. Stejně jako...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie postoupili do osmifinále Evropské konferenční ligy. Stejně jako před týdnem v Istanbulu zdolali Fenerbahce 3:2, dvěma góly k výhře pomohl Nigerijec Sor. Slavia zůstává jediným českým zástupcem v pohárové Evropě.

Dec 9

Fotbalisté Slavie v závěrečném utkání skupiny Evropské konferenční ligy remizovali v Berlíně...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie v závěrečném utkání skupiny Evropské konferenční ligy remizovali v Berlíně s Unionem 1:1. Pražský klub v přímém souboji o postup udržel druhé místo v tabulce a zahraje si jarní vyřazovací část. (České noviny)

Nov 25

Fotbalisté Sparty prohráli v pátém kole Evropské ligy se skotskými...

denikn.cz

Fotbalisté Sparty prohráli v pátém kole Evropské ligy se skotskými Rangers 2:0. Pražský tým tak nepostoupil do vyřazovací fáze soutěže. Obě branky domácích vstřelil Morelos.

Sep 16

Fotbalisté Sparty v úvodním duelu Evropské ligy remizovali na hřišti Brondby...

denikn.cz

Fotbalisté Sparty v úvodním duelu Evropské ligy remizovali na hřišti Brondby Kodaň 0:0. Jablonec v Konferenční lize zdolal Kluž (oslabenou po červené kartě) 1:0 díky proměněné penaltě Václava Pilaře.

Aug 12

Fotbalisté Jablonce vypadli z Evropské ligy. Dvojzápas ovládl skotský tým Celtic...

denikn.cz

Fotbalisté Jablonce vypadli z Evropské ligy. Dvojzápas ovládl skotský tým Celtic Glasgow, který postupuje po výhrách 4:2 a 3:0. O setrvání v evropských pohárech bude Jablonec bojovat v posledním předkole Konferenční ligy proti Žilině.

Oct 29

Fotbalisté pražské Sparty ve skupině Evropské ligy znovu prohráli. Letenskému...

denikn.cz

Fotbalisté pražské Sparty ve skupině Evropské ligy znovu prohráli. Letenskému celku se nepodařilo skórovat proti domácímu AC Milán, který tak zvítězil 3:0. Sparta ve skupině již prohrála také s francouzským Lille.

Oct 4

Fotbalisté Plzně po vypadnutí z Evropské ligy ztratili body i...

denikn.cz

Fotbalisté Plzně po vypadnutí z Evropské ligy ztratili body i v domácí soutěži. V Olomouci remizovali 2:2. Liberec porazil Příbram 3:0, všechny góly vstřelil Michael Rabušic. (iDnes.cz)

Oct 2

Nejlepším fotbalistou uplynulého ročníku Evropské ligy byl vyhlášen útočník Interu...

denikn.cz

Nejlepším fotbalistou uplynulého ročníku Evropské ligy byl vyhlášen útočník Interu Milán Romelu Lukaku. Belgičan si převzal ocenění těsně před začátkem losu základních skupin.

Sep 24

Fotbalisté Liberce se v předkole Evropské ligy utkají s rumunským FCSB. Rumunský...

denikn.cz

Fotbalisté Liberce se v předkole Evropské ligy utkají s rumunským FCSB. Rumunský tým se potýká s výskytem covid-19, UEFA ale schválila týmu z Bukurešti novou soupisku pro dnešní zápas. Ten se tak dnes odehraje podle plánu. (Slovan Liberec)

Aug 16

Fotbalisté Sevilly porazili v semifinále Evropské ligy Manchester United 2:1. Ve...

denikn.cz

Fotbalisté Sevilly porazili v semifinále Evropské ligy Manchester United 2:1. Ve finále narazí na lepšího z utkání Inter Milán – Šachtar Doněck. Anglický tým sice vedl po proměněné penaltě, ale pětinásobní šampioni skóre otočili zásluhou…