English

Tenista Jiří Lehečka postoupil do osmifinále turnaje v Adelaide. Vyřadil Australana...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka postoupil do osmifinále turnaje v Adelaide. Vyřadil Australana Waltona po setech 6:1 a 6:3. Čeká ho Srb Lajovič. (ATP)

More from Deník N

Mar 12

Tenista Jiří Lehečka postoupil do svého prvního čtvrtfinále turnajů Masters...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka postoupil do svého prvního čtvrtfinále turnajů Masters 1000. V Indian Wells vyřadil 11. hráče světa Stefanose Tsitsipase 6:2, 6:4. (BNP)

Feb 28

Tenista Jiří Lehečka na turnaji v Dubaji postoupil do čtvrtfinále,...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka na turnaji v Dubaji postoupil do čtvrtfinále, když vyřadil Rusa Chačanova 6:7, 7:6 a 6:4. Chačanovovi o víkendu ve finále v Dauhá podlehl Jakub Menšík, jehož čeká dubajský zápas dnes večer. (ATP)

Jan 16

Jiří Lehečka postoupil z 1. kola tenisového Australian Open, když vyřadil Španěla...

Deník N

Jiří Lehečka postoupil z 1. kola tenisového Australian Open, když vyřadil Španěla Zapatu 6:3, 6:2 a 6:3. Naopak Jiří Veselý v turnaji skončil, jelikož nestačil na Francouze Filse 6:4, 5:7, 2:6 a 3:6. (AO)

Jan 11

Jiří Lehečka postoupil na tenisovém turnaji v Adelaide už do semifinále...

Deník N

Jiří Lehečka postoupil na tenisovém turnaji v Adelaide už do semifinále díky výhře nad Chilanem Jarrym 6:4, 7:5. O možnost zahrát si o titul se utká s Američanem Sebastianem Kordou, synem špičkového českého bývalého tenisty Petra Kordy. …

Jan 10

Tenista Jiří Lehečka postoupil do čtvrtfinále turnaje v Adelaide vyřazením Srba...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka postoupil do čtvrtfinále turnaje v Adelaide vyřazením Srba Lajoviče 7:5, 4:6 a 6:3. V ženské soutěži tam naopak skončila Siniaková a v Hobartu vypadla Bouzková. (Flashscore)

Jan 9

Tenista Jiří Lehečka postoupil do osmifinále turnaje v Adelaide. Vyřadil Australana...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka postoupil do osmifinále turnaje v Adelaide. Vyřadil Australana Waltona po setech 6:1 a 6:3. Čeká ho Srb Lajovič. (ATP)

Aug 25

Tenista Jiří Lehečka si zahraje první finále turnaje ATP. Ve...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka si zahraje první finále turnaje ATP. Ve Winston-Salemu nejprve vyhrál ve čtvrtfinále nad Purcellem 7:6, 6:4. V semifinále měl hrát se Sebastianem Kordou, ale ten z turnaje odstoupil kvůli zranění. (ATP)

Jul 5

Tenista Jiří Lehečka postoupil do druhého kola Wimbledonu, Rakušana Ofnera...

denikn.cz

Tenista Jiří Lehečka postoupil do druhého kola Wimbledonu, Rakušana Ofnera porazil třikrát 6:4 a v All England Clubu slaví premiérovou výhru.

Jun 23

Tenista Jiří Lehečka postoupil poprvé v kariéře na okruhu ATP do...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka postoupil poprvé v kariéře na okruhu ATP do finále čtyřhry. Spolu s Američanem Taylorem Fritzem získali v semifinále cenný skalp světových jedniček Wesleyho Koolhofa a Neala Skupskiho. První nasazený nizozemsko-britský…

Apr 12

Tenista Jiří Lehečka v Monte Carlu postoupil do osmifinále, Bulhara Grigora...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka v Monte Carlu postoupil do osmifinále, Bulhara Grigora Dimitrova porazil 7:6 a 6:4. V dalším kole ho čeká buď Američan Fritz, nebo někdejší švýcarský šampion Wawrinka. Z tribuny zápas sledoval i bývalý elitní hráč…

Mar 25

Tenista Jiří Lehečka postoupil do 3. kola turnaje Miami Open. Vyřadil...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka postoupil do 3. kola turnaje Miami Open. Vyřadil 21. hráče světa Itala Musettiho dvakrát 6:4.

Feb 24

Český tenista Jiří Lehečka do finále v Dauhá nepostoupil. V semifinále podlehl...

Deník N

Český tenista Jiří Lehečka do finále v Dauhá nepostoupil. V semifinále podlehl Britovi Andymu Murraymu 0:6, 6:3 a 6:7. V závěru utkání přitom při svém servisu vedl 5:4 a 40:0. (ATP)

Jan 22

Tenista Jiří Lehečka pokračuje v senzačním postupu grandslamovým turnajem Australian Open...

Deník N

Tenista Jiří Lehečka pokračuje v senzačním postupu grandslamovým turnajem Australian Open a je poprvé v životě v jeho čtvrtfinále. Vyřadil i 7. hráče světa Kanaďana Felixe Auger-Alliassimea 4:6, 6:3, 7:6 (7:2) a 7:6 (7:3). (AO).

Jan 18

Jiří Lehečka po čtyřsetové bitvě postoupil do 3. kola Australian Open....

Deník N

Jiří Lehečka po čtyřsetové bitvě postoupil do 3. kola Australian Open. Zdolal Američana Eubankse 6:4, 6:4, 3:6 a 6:3. Vypadla Karolína Muchová, která prohrála s Danielle Collins z USA 7:6, 2:6 a 6:7. (AO)

Jan 28

Český tenista Jakub Menšík postoupil do finále juniorského Australian Open....

denikn.cz

Český tenista Jakub Menšík postoupil do finále juniorského Australian Open. V semifinále porazil 2:1 na sety Švýcara Kiliana Feldbausche. V boji o titul vyzve šestnáctiletý Čech Američana Bruna Kuzuharu. (ITF)

Jan 28

Španělský tenista Rafael Nadal postoupil do finále Australian Open. V...

denikn.cz

Španělský tenista Rafael Nadal postoupil do finále Australian Open. V semifinále zdolal 3:1 na sety Itala Berretiniho. O rekordní 21. grandslamový titul si zahraje buď s Rusem Medveděvem, nebo Řekem Tsitsipasem. (AO)

Jan 25

Španělský tenista Rafael Nadal postoupil do semifinále Australian Open. V...

denikn.cz

Španělský tenista Rafael Nadal postoupil do semifinále Australian Open. V pětisetové bitvě udolal o 13 let mladšího Kanaďana Denise Shapovalova. V dalším kole ho čeká Francouz Monfils, nebo Ital Berretini. Nadal může na turnaji získat…

Jan 18

Tenista Tomáš Macháč postoupil do druhého kola Australian Open, Argentince...

denikn.cz

Tenista Tomáš Macháč postoupil do druhého kola Australian Open, Argentince Juana Cerundola porazil 3:1 na sety. Dál jde také Marie Bouzková, která ve dvou setech přehrála kanadskou kvalifikantku Rebeccu Marinovou. (AO)

Jan 13

Český tenista Jiří Veselý bude hrát v 1. kole Australian Open proti...

denikn.cz

Český tenista Jiří Veselý bude hrát v 1. kole Australian Open proti Američanovi Stefanu Kozlovovi. O účast v hlavní soutěži si v posledním kole kvalifikace zahrají ještě Tomáš Macháč a Jiří Lehečka. (AO)

Jan 13

Srbský tenista Novak Djoković se ve čtvrtfinále Australian Open může...

denikn.cz

Srbský tenista Novak Djoković se ve čtvrtfinále Australian Open může střetnout s Italem Berretinem, v semifinále s Rafaelem Nadalem nebo Alexanderem Zverevem. Rozhodl o tom los turnaje. Pobyt tenisty v Austrálii stále může ukončit…