English

Pákistánské ministerstvo zahraničí oznámilo, že Pákistán je ochoten spolupracovat s Íránem...

Deník N

Pákistánské ministerstvo zahraničí oznámilo, že Pákistán je ochoten spolupracovat s Íránem ve všech společných otázkách, má podle něj zájem na snížení napětí. apětí mezi Islámábádem a Teheránem tento týden prudce vzrostlo poté, co obě země…

More from Deník N

Jun 3

Při důlním neštěstí na jihozápadě Pákistánu přišlo o život nejméně 11 lidí....

Deník N / Svět

Při důlním neštěstí na jihozápadě Pákistánu přišlo o život nejméně 11 lidí. S odvoláním na tamní úřady o tom dnes informovala agentura Reuters. Podle prvních zpráv zemřeli v důsledku úniku jedovatého plynu. Z hloubky více než 1500 metrů…

May 3

Při nehodě autobusu na severu Pákistánu zemřelo nejméně 20 lidí a dalších...

Deník N

Při nehodě autobusu na severu Pákistánu zemřelo nejméně 20 lidí a dalších 21 bylo zraněno. Autobus byl na cestě do turistické oblasti Gilgit-Baltistán, když se zřítil do hluboké rokle. (Reuters)

Mar 18

Nejméně osm lidí dnes zemřelo při pákistánských náletech na cíle...

Deník N / Svět

Nejméně osm lidí dnes zemřelo při pákistánských náletech na cíle ve dvou afghánských provinciích v blízkosti společné hranice. S odvoláním na mluvčího vlády afghánského Tálibánu Zabiulláha Mudžáhida o tom informovala agentura AFP. Pákistán…

Mar 3

V Pákistánu zemřelo nejméně 29 lidí a 50 jich bylo...

Deník N / Svět

V Pákistánu zemřelo nejméně 29 lidí a 50 jich bylo zraněno v důsledku silných dešťů, které se v uplynulých 48 hodinách přehnaly celou zemí a způsobily zřícení několika domů a sesuvy půdy. Zvláště zasažený je severozápad země. Pákistán se…

Feb 8

Militanti při útocích v Pákistánu zabili nejméně pět lidí. Útoky byly...

Deník N / Svět

Militanti při útocích v Pákistánu zabili nejméně pět lidí. Útoky byly zaměřené na policejní hlídku. V Pákistánu dnes ráno začaly parlamentní volby. Zabiti byli čtyři policisté při výbuchu bomby a střelbě zaměřené na policejní hlídku v…

Aug 6

Při nehodě vlaku v Pákistánu zemřelo nejméně 15 lidí a desítky utrpěly zranění....

Deník N

Při nehodě vlaku v Pákistánu zemřelo nejméně 15 lidí a desítky utrpěly zranění. V zemi nejde o ojedinělou nehodu, v roce 2021 při srážce vlaků zemřelo 40 lidí, mezi lety 2013 až 2019 na železnici při podobných neštěstích zahynulo celkem…

Jun 12

Nejméně deset mrtvých si vyžádalo zničení Kachovské přehrady, dalších 42 lidí...

Deník N

Nejméně deset mrtvých si vyžádalo zničení Kachovské přehrady, dalších 42 lidí se dosud pohřešuje, z toho sedm dětí, uvedl ukrajinský ministr. (ČTK)

Mar 31

Nejméně 11 lidí zemřelo v Pákistánu při tlačenici u výdejny potravin. V důsledku ekonomické...

Deník N

Nejméně 11 lidí zemřelo v Pákistánu při tlačenici u výdejny potravin. V důsledku ekonomické krize a rekordní inflace tamní vláda oznámila, že země začne v době ramadánu s vydáváním pomoci. Do distribučních center chodí tisíce lidí. (AP)

Mar 30

Nejméně pět lidí v posledních týdnech zahynulo v Pákistánu při tlačenicích na...

Deník N

Nejméně pět lidí v posledních týdnech zahynulo v Pákistánu při tlačenicích na místech, kde se zdarma distribuuje mouka. Jde o vládní program, který má pomoci rodinám potýkajícím se s prudce rostoucími cenami základních potravin. (Reuters)

Mar 21

Silné zemětřesení v Afghánistánu a Pákistánu zabilo nejméně tři lidi, a to včetně...

denikn.cz

Silné zemětřesení v Afghánistánu a Pákistánu zabilo nejméně tři lidi, a to včetně jednoho dítěte. Dosáhlo síly 6,5. (Reuters)

Jan 29

Při nehodě autobusu na jihozápadě Pákistánu zahynulo nejméně 40 lidí. Autobus...

Deník N

Při nehodě autobusu na jihozápadě Pákistánu zahynulo nejméně 40 lidí. Autobus začal hořet poté, co spadl z mostu. (AFP)

Jun 8

Při nehodě autobusu na jihozápadě Pákistánu zahynulo nejméně 18 lidí, dalších...

Deník N

Při nehodě autobusu na jihozápadě Pákistánu zahynulo nejméně 18 lidí, dalších sedm lidí je zraněných. Mezi oběťmi mají být ženy a děti. (Ary News)

Apr 17

Při útocích pákistánské armády v afghánském pohraničí zemřelo v sobotu nejméně 47 lidí,...

Deník N / Svět

Při útocích pákistánské armády v afghánském pohraničí zemřelo v sobotu nejméně 47 lidí, informovaly afghánské úřady. Pákistán tvrdí, že na jeho jednotky čím dál častěji útočí skupiny, které se schovávají na afghánském území. Kábul včera…

Mar 4

Po sebevražedném atentátu v šíitské mešitě v pákistánském Péšavaru zahynulo nejméně 56 lidí...

Deník N / Svět

Po sebevražedném atentátu v šíitské mešitě v pákistánském Péšavaru zahynulo nejméně 56 lidí a dalších 194 bylo zraněno, z toho asi 50 obětí je v kritickém stavu. K nejhoršímu teroristickému útoku v oblasti od roku 2018 se zatím nikdo…

Mar 4

Při výbuchu bomby v mešitě v pákistánském Péšávaru zemřelo nejméně 30 lidí. Desítky...

Deník N / Svět

Při výbuchu bomby v mešitě v pákistánském Péšávaru zemřelo nejméně 30 lidí. Desítky utrpěly zranění, informuje agentura AP s odkazem na policii. (ČTK)

Jan 8

Nejméně 21 lidí umrzlo v autech v Pákistánu. Cestovali do...

denikn.cz

Nejméně 21 lidí umrzlo v autech v Pákistánu. Cestovali do oblíbeného zimního střediska Marrí, zastihla je ale sněhová kalamita. Mezi oběťmi jsou celé rodiny i s dětmi. Uvízlé turisty ze zhruba tisícovky aut evakuuje armáda. (ČTK)

Jan 8

Nejméně 21 lidí zahynulo v severním Pákistánu poté, co uvázli kvůli hustému...

denikn.cz

Nejméně 21 lidí zahynulo v severním Pákistánu poté, co uvázli kvůli hustému sněhu ve svých autech. Část z nich podle policie zemřela v důsledku umrznutí. Armáda se snaží cesty uvolnit a uvězněné lidi zachránit. (BBC)

Sep 14

Záchrana dvou českých horolezců a jejich pákistánského kolegy bude v Pákistánu pokračovat...

denikn.cz

Záchrana dvou českých horolezců a jejich pákistánského kolegy bude v Pákistánu pokračovat ve středu. Nestačili do tmy sestoupit dostatečně nízko. (ČTK)

Aug 17

České vojenské letadlo, které veze z Afghánistánu 87 evakuovaných lidí, pokračuje po...

denikn.cz

České vojenské letadlo, které veze z Afghánistánu 87 evakuovaných lidí, pokračuje po mezipřistání v ázerbájdžánském Baku v cestě do Prahy. (ČTK)

Jul 19

Nejméně 33 lidí zahynulo při nehodě autobusu a kamionu na východě Pákistánu....

denikn.cz

Nejméně 33 lidí zahynulo při nehodě autobusu a kamionu na východě Pákistánu. Dalších 40 lidí je zraněných. V autobuse cestovali převážně dělníci. Příčina nehody se vyšetřuje. (AP)