English

Prezident Pavel přijel na první návštěvu kraje, v Tachově ho vítaly stovky lidí

klatovsky.denik.cz

Na první oficiální návštěvu Plzeňského kraje od svého loňského zvolení přijel v úterý 23. ledna prezident Petr Pavel se svojí chotí Evou.

More from denik.cz

Jun 30

Prezident Petr Pavel překvapil návštěvou Bahen. Prohlédl si rušič Starkom

www.denik.cz

Desítky tisíc lidí a nadšenců vojenské techniky neodradila sobotní vedra od toho, aby zamířili na tradiční Bahna nedaleko Strašic na Rokycansku.

May 14

Prezident Petr Pavel s chotí přijedou v úterý do Pardubického kraje

svitavsky.denik.cz

Už jen den zbývá do návštěvy prezidenta Petra Pavla v Pardubickém kraji. Náš kraj je poslední, ve kterém ještě nebyl. V úterý má program zejména v Pardubicích, odkud se přemístí do Heřmanova Městce do tamního objektu Správy hmotných rezerv…

May 2

Víme první: prezident Petr Pavel se chystá do Pardubického kraje

pardubicky.denik.cz

Prezident Petr Pavel se chystá na návštěvu Pardubického kraje. Přislíbil i návštěvu na zahájení 66. ročníku festivalu Smetanova Litomyšl v sobotu 8. června.

Apr 16

Prezident Petr Pavel s manželkou míří do kraje. Která místa navštíví na Valašsku

valassky.denik.cz

V úterý 16. a ve středu 17. dubna navštíví prezident Petr Pavel a jeho žena Eva Pavlová Zlínský kraj. První den odpoledne navštíví Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm nebo Libušín na Pustevnách. Vrcholem návštěvy bude ve…

Apr 16

Prezident Petr Pavel s manželkou míří do kraje. Kam zavítá na Kroměřížsku?

kromerizsky.denik.cz

V úterý 16. a ve středu 17. dubna navštíví prezident Petr Pavel a jeho žena Eva Pavlová Zlínský kraj.

Apr 9

Prezident Petr Pavel s manželkou navštíví Zlínský kraj. Kdy a kam se vypraví?

Prezident České republiky Petr Pavel s manželkou Evou Pavlovou navštíví ve třetím dubnovém týdnu Zlínský kraj. V regionu budou pobývat ve dnech 16. a 17. dubna.

Mar 6

Prezident Pavel zahájil návštěvu Středočeského kraje. Zavítal i na Berounsko

berounsky.denik.cz

Prezident Petr Pavel s manželkou Evou se ve středu 6. března vydal na návštěvu Středočeského kraje. U té příležitosti nevynechal ani Berounsko.

Jan 28

Masopust v Pyšelích letos navštívil i prezident Petr Pavel s manželkou Evou

www.denik.cz

/FOTO, VIDEO/ Tradiční oslavy masopustu se v sobotu 27. ledna zúčastnili i prezident republiky Petr Pavel s manželkou Evou.

Jan 23

Prezident Pavel přijel na první návštěvu kraje, v Tachově ho vítaly stovky lidí

klatovsky.denik.cz

Na první oficiální návštěvu Plzeňského kraje od svého loňského zvolení přijel v úterý 23. ledna prezident Petr Pavel se svojí chotí Evou.

Oct 30

Prezident Pavel zahájil návštěvu kraje na univerzitě. Teď zamířil na sever

Deník.cz

VIDEO / FOTOGALERIE / Prezident Petr Pavel s manželkou přijel v pondělí 30. října na první oficiální návštěvu Olomouckého kraje. Během dvou dní navštíví Olomouc, Šumpersko a Jesenicko.

Oct 8

Prezident Pavel přijede na návštěvu Olomouckého kraje

sumpersky.denik.cz

Na návštěvu Olomouckého kraje dorazí koncem října prezident České republiky Petr Pavel. Informaci už potvrdil olomoucký hejtman Josef Suchánek s tím, že bližší program návštěvy zatím prezidentská kancelář nesdělila.

Sep 26

Návštěva jižní Moravy začala. Prezident Petr Pavel dorazil do Brna

Deník.cz / Brno

Prezident Petr Pavel s manželkou Evou Pavlovou dorazil v úterý dopoledne do Brna. Kromě debaty s vedením kraje a města jej čeká odhalení pamětní desky česko-britské spolupráce a návštěvy krále Karla III. v Technologickém parku. Po…

Aug 14

Prezident a jeho choť. Liberecký kraj už navštívil Petr Pavel i Eva Pavlová

jablonecky.denik.cz

Petr Pavel je prezidentem České republiky od března 2023. Hned v dubnu navštívil jako čtvrtý prezident Česka také Liberec. Jeho manželka ho tehdy doprovodila. Do Libereckého kraje pak zavítala ještě jednou sama, v srpnu. Navštívila…

Jul 19

Prezident Petr Pavel zakončil návštěvu kraje. Zdolal Kleť a plavil se po Lipně

Prezident Petr Pavel a jeho žena Eva zakončili ve středu dvoudenní návštěvu Jihočeského kraje. Prohlédli si krumlovský zámek či divadelní amfiteátr v Hořicích na Šumavě. Odpoledne se prezident v Černé v Pošumaví setkal se starosty okolních…

Mar 22

Prezident Petr Pavel navštíví Moravskoslezský kraj. Bude i fárat

fm.denik.cz

Slib, který dal, dodrží. Nový prezident Petr Pavel poprvé od své předvolební kampaně navštíví Ostravu a Karvinou. Po zahraničních cestách na Slovensko, do Polska a do Německa vyrazí 28. a 29. března do Moravskoslezského kraje.

Mar 17

Prezident Petr Pavel a jeho tým: O koho se opírá, kdo plní jakou funkci na Hradě

Deník.cz

S novým prezidentem Petrem Pavlem přichází na Pražský hrad i celý jeho tým. Politická analytička a komentátorka Kateřina Perknerová představuje nejbližší spolupracovníky nové hlavy státu.

Feb 23

Návštěvu Ústí začal Petr Pavel v Mojžíři. Zavítal do školy, na kraj i na UJEP

ustecky.denik.cz

/VIDEO, FOTO/ Zvolený prezident se ještě před svým jmenováním do funkce vydal na návštěvu Ústeckého kraje. Po Děčínsku, kde pobýval dopoledne, se přesunul do Ústí nad Labem.

Feb 15

Petr Pavel zahájil návštěvu Karlovarského kraje v Aši. Dostal květiny

www.denik.cz

Návštěvu Karlovarského kraje zahájil budoucí prezident České republiky Petr Pavel spolu s manželkou v Aši. Před tamní radnicí na něho čekali lidé s kyticemi a vítali ho s tím, že mají radost z jeho zvolení.

Jan 19

Manželka kandidáta na prezidenta Eva Drahošová navštíví Liberecký kraj

jablonecky.denik.cz

Liberecký kraj – Eva Drahošová v pátek 19. ledna zavítá na Liberecko. Její manžel, Jiří Drahoš, se příští týden utká s Milošem Zemanem o vítězství ve 2. kole prezidentských voleb.

Mar 20

Prezident Zeman s manželkou začal v Olomouci čtvrtou návštěvu kraje

olomoucky.denik.cz

VIDEO / Prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou v pondělí dopoledne začal svou čtvrtou návštěvu Olomouckého kraje.