English

Dálnici D6 u Kynšperka nad Ohří ve směru na Karlovy Vary uzavřela...

Deník N

Dálnici D6 u Kynšperka nad Ohří ve směru na Karlovy Vary uzavřela nehoda několika aut. Jedno skončilo na střeše, další jsou v příkopě. Silnice je namrzlá. (ČTK)

More from Deník N

Mar 11

Rektorát Univerzity Karlovy obdržel dnes ráno hromadný e-mail, v němž vyděrač...

Deník N

Rektorát Univerzity Karlovy obdržel dnes ráno hromadný e-mail, v němž vyděrač hrozil střelbou, pokud nedostane zaplaceno. E-mail obdrželo několik vysokých škol. Vedení UK informovalo polici, podle níž bezprostřední nebezpečí nehrozí.…

Jan 27

Dálnici D6 u Kynšperka nad Ohří ve směru na Karlovy Vary uzavřela...

Deník N

Dálnici D6 u Kynšperka nad Ohří ve směru na Karlovy Vary uzavřela nehoda několika aut. Jedno skončilo na střeše, další jsou v příkopě. Silnice je namrzlá. (ČTK)

Nov 9

Dálnice D6 je u Sokolova ve směru na Karlovy Vary dočasně uzavřená....

Deník N

Dálnice D6 je u Sokolova ve směru na Karlovy Vary dočasně uzavřená. Dnes ráno se tam srazily čtyři osobní auta, kvůli zásahu záchranných složek bude dálnice asi do 10:38 neprůjezdná. I v opačném směnu na Cheb se stala nehoda, můžou se…

Sep 24

Na dálnici D5 u Rudné se srazilo osm aut. Dopravu hromadná nehoda...

Deník N

Na dálnici D5 u Rudné se srazilo osm aut. Dopravu hromadná nehoda blokuje ve směru na Prahu. Podle předběžných informací policie se nikdo vážně nezranil. (ČT24)

Apr 11

Hromadná nehoda šesti aut na dálnici D1 uzavřela Klimkovický tunel ze...

Deník N

Hromadná nehoda šesti aut na dálnici D1 uzavřela Klimkovický tunel ze směru z Olomouce na Ostravu. Na místě jsou zranění, k nehodě jedou záchranné složky. (Policie)

Mar 2

Nehoda čtyř vozidel uzavřela dálnici D6 ve směru na Karlovy Vary...

Deník N

Nehoda čtyř vozidel uzavřela dálnici D6 ve směru na Karlovy Vary u sjezdu na Jeneč. Záchranáři resuscitují jednoho člověka, řekla policejní mluvčí. (ČTK)

Dec 19

Aktualizace: Na dálnici D6 u Lubence na Lounsku se srazilo několik vozidel,...

Deník N

Aktualizace: Na dálnici D6 u Lubence na Lounsku se srazilo několik vozidel, mezi nimi nejspíš i autobus a nákladní auto. Dálnice je v obou směrech uzavřená. (ČT24)

Dec 19

Kvůli hromadné nehodě u Lubence je uzavřená dálnice D6 ve směru na...

Deník N

Kvůli hromadné nehodě u Lubence je uzavřená dálnice D6 ve směru na Prahu. Ledovka způsobila několik nehod také na Ústecku. (ČT24)

Nov 28

Nehoda dvou dodávek uzavřela dnes odpoledne dopravu na dálnici D6 mezi...

Deník N

Nehoda dvou dodávek uzavřela dnes odpoledne dopravu na dálnici D6 mezi Karlovými Vary a Sokolovem. Záchranná služba ošetřila tři zraněné lidi, šlo o dvě lehká a jedno středně těžké zranění, řekl mluvčí karlovarské záchranné služby Radek…

Oct 7

Nehoda dvou vozidel u Sokolova uzavřela dálnici D6 ve směru z Karlových Varů...

Deník N

Nehoda dvou vozidel u Sokolova uzavřela dálnici D6 ve směru z Karlových Varů na Cheb. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, na komunikaci přistává vrtulník. ČTK to řekl krajský policejní mluvčí Jan Bílek.…

Oct 3

Dálnice D8, kterou ve směru na Německo uzavřela hromadná nehoda...

Deník N

Dálnice D8, kterou ve směru na Německo uzavřela hromadná nehoda několika aut, je průjezdná oběma jízdními pruhy, řekla mluvčí policie Gazdošová. (ČTK)

Sep 8

Nehoda osobního auta dnes ráno zablokovala dopravu na dálnici D6 mezi...

Deník N / Česko

Nehoda osobního auta dnes ráno zablokovala dopravu na dálnici D6 mezi Sokolovem a Karlovými Vary. Na místě zasahují složky záchranného systému. Dálnice je ve směru od Chebu na Karlovy Vary uzavřena mezi sjezdem na Těšovice a sjezdem na…

Jan 21

Dálnice D6 je na 136. kilometru ve směru na Karlovy Vary uzavřena....

denikn.cz

Dálnice D6 je na 136. kilometru ve směru na Karlovy Vary uzavřena. Důvodem je nehoda tří vozidel. Policie dopravu odklání. (Policie ČR)

Sep 21

Dálnice D6 u Nového Sedla na Sokolovsku je ve směru z Karlových Varů...

denikn.cz

Dálnice D6 u Nového Sedla na Sokolovsku je ve směru z Karlových Varů na Sokolov uzavřená. Havaroval tam jeden osobní automobil, který skončil na střeše mimo vozovku. (ČTK)

Sep 16

Vážná dopravní nehoda omezila dnes ráno dopravu na dálnici D6...

denikn.cz

Vážná dopravní nehoda omezila dnes ráno dopravu na dálnici D6 u Sokolova. Při střetu osobního auta s dodávkou se podle prvních informací policie čtyři lidé zranili, jeden z nich těžce. Doprava ve směru na Karlovy Vary byla už obnovena, ve…

Sep 16

Nehoda omezila ráno dopravu na dálnici D6 u Sokolova, ve směru na...

denikn.cz

Nehoda omezila ráno dopravu na dálnici D6 u Sokolova, ve směru na Cheb je uzavřena. Při srážce osobního auta s dodávkou se podle policie čtyři lidé zranili. (ČTK)

Jun 29

Dálnice D1 mezi Mirošovicemi a Hvězdonicemi je po dvou hromadných nehodách již...

denikn.cz

Dálnice D1 mezi Mirošovicemi a Hvězdonicemi je po dvou hromadných nehodách již průjezdná. Bouralo tam celkem devět aut, nikdo nebyl zraněný. (ČTK)

Jun 26

Dálnici D1 na 12. kilometru u Modletic uzavřela hromadná nehoda 8 až 10 aut. Na...

denikn.cz

Dálnici D1 na 12. kilometru u Modletic uzavřela hromadná nehoda 8 až 10 aut. Na místě jsou zranění, letí tam vrtulník. Směr na Brno je neprůjezdný. (ČTK)

Oct 1

Dálnice D6 je ve směru od Prahy na Karlovy Vary neprůjezdná....

denikn.cz

Dálnice D6 je ve směru od Prahy na Karlovy Vary neprůjezdná. Na 3,5. kilometrů narazil řidič osobního auta do svodidel.

Aug 28

Nehoda dvou aut blokuje dálnici D6 na 135. kilometru směrem do Karlových...

denikn.cz

Nehoda dvou aut blokuje dálnici D6 na 135. kilometru směrem do Karlových Varů. Policie odklání dopravu na kilometru 136. (ČT24)