English

Fotbalisté Slavie v dohrávce 17. kola nejvyšší soutěže nevyužili možnost snížit náskok...

Deník N

Fotbalisté Slavie v dohrávce 17. kola nejvyšší soutěže nevyužili možnost snížit náskok vedoucí Sparty, když remizovali ve Zlíně 1:1 a na čelo tabulky ztrácí čtyři body. V závěru utkání dostal červenou kartu pražský útočník Václav Jurečka.…

More from Deník N

Apr 28

Fotbalisté Sparty vyhráli základní část fotbalové ligy o čtyři body před...

Deník N

Fotbalisté Sparty vyhráli základní část fotbalové ligy o čtyři body před Slavií. V Olomouci zvítězili 4:1 i díky dvěma brankám Krejčího. Slavia vyhrála v Hradci Králové 2:1, třetí Plzeň porazila Teplice 3:0, když dvakrát skóroval Chorý.…

Feb 10

Fotbalisté Sparty vyhráli v prvním jarním kole v Karviné 3:0, ligu tak...

Deník N

Fotbalisté Sparty vyhráli v prvním jarním kole v Karviné 3:0, ligu tak vedou o osm bodů. Druhá Slavia má ale o dva zápasy méně. V dalších odpoledních zápasech porazil Liberec Olomouc 2:0, Budějovice porazily Baník 3:0, Slovácko prohrálo s…

Jul 22

V úvodním kole fotbalové ligy se dařilo Teplicím, Bohemians a Karviné. Teplice...

Deník N

V úvodním kole fotbalové ligy se dařilo Teplicím, Bohemians a Karviné. Teplice porazily Plzeň 1:0, Bohemians stejným výsledkem vyhráli v Pardubicích, Karviná si poradila se Zlínem 4:1. (Livesport)

Nov 9

Fotbalisté Plzně zvítězili v dohrávce čtvrtého kola první ligy nad nováčkem...

Deník N

Fotbalisté Plzně zvítězili v dohrávce čtvrtého kola první ligy nad nováčkem z Brna 4:0 a vedou tabulku o čtyři body před Slavií. (České noviny)

Aug 20

Fotbalisté Sparty zvítězili po obratu ve čtvrtém kole první ligy...

Deník N

Fotbalisté Sparty zvítězili po obratu ve čtvrtém kole první ligy v Mladé Boleslavi 3:1. Pražané vyhráli v nejvyšší soutěži třetí zápas po sobě a vedou neúplnou tabulku. (iROZHLAS.cz)

Apr 20

Po 30. kole fotbalové ligy má nejblíž k titulu pražská Slavia. V posledním...

Deník N

Po 30. kole fotbalové ligy má nejblíž k titulu pražská Slavia. V posledním kole si připsala výhru nad Zlínem 3:0 a do nadstavby jde s náskokem jednoho bodu před Plzní. Pražská Sparta po dnešní prohře 0:2 v Olomouci ztrácí na čelo už 7 bodů…

Mar 6

Fotbalisté pražské Slavie zdolali v 24. kole první ligy v...

Deník N / Česko

Fotbalisté pražské Slavie zdolali v 24. kole první ligy v derby Spartu 2:0. Slávisté se vrátili do čela ligové tabulky o skóre před Plzeň.

Feb 5

Fotbalisté Karviné zvítězili v prvním kole ligového jara na hřišti mistrovské...

denikn.cz

Fotbalisté Karviné zvítězili v prvním kole ligového jara na hřišti mistrovské Slavie 1:0. V dalších zápasech vyhrály Teplice nad Bohemians rovněž 1:0, stejným výsledkem přetlačil Jablonec tým Olomouce.

Dec 19

Fotbalová Slavia Praha remizovala v 19. kole ligy na hřišti Baníku Ostrava...

denikn.cz

Fotbalová Slavia Praha remizovala v 19. kole ligy na hřišti Baníku Ostrava 3:3. V tabulce zůstane první před Viktorií Plzeň a Spartou Praha. Mladá Boleslav – Teplice 1:0, Liberec – České Budějovice 0:0, Olomouc – Zlín 1:1.

Nov 29

Fotbalisté Sparty v nedělní dohrávce 16. kola Fortuna ligy napravili debakl na...

denikn.cz

Fotbalisté Sparty v nedělní dohrávce 16. kola Fortuna ligy napravili debakl na Slovácku a vrátili se na třetí místo tabulky. K výhře 2:1 nad Libercem pomohli Karabec a Pulkrab, za hosty se prosadil Christián Frýdek. (Livesport)

Nov 6

Fotbalisté Liberce porazili ve 14. kole Fortuna ligy pražské Bohemians...

denikn.cz

Fotbalisté Liberce porazili ve 14. kole Fortuna ligy pražské Bohemians 2:1 díky gólu v poslední minutě zápasu. Se stejným skóre zvítězily i České Budějovice s Mladou Boleslaví. Hradec Králové remizoval s Baníkem Ostrava 1:1. (irozhlas.cz)

Oct 31

Slavia Praha porazila ve 13. kole první fotbalové ligy Plzeň...

denikn.cz

Slavia Praha porazila ve 13. kole první fotbalové ligy Plzeň 2:0. Skóre otevřel Lingr, v nastavení se trefil i Krmenčík. Hosté dohrávali bez tří vyloučených hráčů.

Sep 20

Fotbalisté Slavie se po večerní dohrávce 8. kola Fortuna ligy posunuli...

denikn.cz

Fotbalisté Slavie se po večerní dohrávce 8. kola Fortuna ligy posunuli na druhou příčku tabulky. Ve vršovickém derby v Ďolíčku sice nejprve prohrávali, následně i díky dvěma penaltám zápas otočili a zvítězili 5:1. Klokany poslal do vedení…

Aug 29

Fotbalová Slavia remizovala v šestém ligovém kole v Karviné 3:3....

denikn.cz

Fotbalová Slavia remizovala v šestém ligovém kole v Karviné 3:3. Pražané tak ztratili první body v sezoně, domácí Karviná remízu vystřelila až v nastavení.

Mar 14

Fotbalisté Bohemians porazili ve 23. ligovém kole Karvinou 2:0. Góly...

denikn.cz

Fotbalisté Bohemians porazili ve 23. ligovém kole Karvinou 2:0. Góly vstřelili Schumacher a Bartek. Bohemians jsou v tabulce 12., Karviná 13.

Jan 20

Fotbalisté Slovácka vyhráli v dohrávce fotbalové ligy v Ostravě 2:1 a upevnili si...

denikn.cz

Fotbalisté Slovácka vyhráli v dohrávce fotbalové ligy v Ostravě 2:1 a upevnili si tak čtvrté místo v tabulce. V souběžně hraném zápase vyhrály České Budějovice nad Příbramí rovněž 2:1.

Dec 14

Fotbalová Slavia narazí v prvním kole vyřazovací části Evropské ligy na...

denikn.cz

Fotbalová Slavia narazí v prvním kole vyřazovací části Evropské ligy na anglický Leicester. Rozhodl o tom dnešní los ve švýcarském Nyonu.

Nov 29

Fotbalová Slavia remizovala v devátém kole první české ligy s...

denikn.cz

Fotbalová Slavia remizovala v devátém kole první české ligy s Brnem 1:1. Za domácí se trefil Sima, za Brno vyrovnával Šural. Náskok vedoucí Slavie před druhou Spartu se snížil na dva body, oba týmy se utkají za týden.

Oct 29

Pražská Slavia vyhrála ve druhém kole základní skupiny Evropské ligy...

denikn.cz

Pražská Slavia vyhrála ve druhém kole základní skupiny Evropské ligy nad Leverkusenem 1:0. Za sešívané skóroval Peter Olayinka. Německý celek hrál většinu zápasu pouze v deseti hráčích.

Oct 4

Fotbalisté Plzně po vypadnutí z Evropské ligy ztratili body i...

denikn.cz

Fotbalisté Plzně po vypadnutí z Evropské ligy ztratili body i v domácí soutěži. V Olomouci remizovali 2:2. Liberec porazil Příbram 3:0, všechny góly vstřelil Michael Rabušic. (iDnes.cz)