English

Obrazem: Deset let agrese, dva roky od invaze. Tisíce lidí v Česku připomněly, že stojí za Ukrajinou

Deník N / Česko

Od ruské invaze na Ukrajinu dnes uplynuly dva roky. Tisíce lidí v centru Prahy i dalších městech po celém Česku i Evropě si připomněly, že za napadenou zemí nadále stojí.

More from Deník N / Česko

May 26

Tisíce hokejových fanoušků se dnes sešly na Staroměstském náměstí v Praze,...

Deník N / Česko

Tisíce hokejových fanoušků se dnes sešly na Staroměstském náměstí v Praze, aby sledovaly dnešní finále mistrovství světa Česka proti Švýcarsku. Podle organizátorů je na místě až pět tisíc lidí. Naposledy fanoušci na náměstí hokej sledovali…

Feb 24

Obrazem: Deset let agrese, dva roky od invaze. Tisíce lidí v Česku připomněly, že stojí za Ukrajinou

Deník N / Česko

Od ruské invaze na Ukrajinu dnes uplynuly dva roky. Tisíce lidí v centru Prahy i dalších městech po celém Česku i Evropě si připomněly, že za napadenou zemí nadále stojí.

Nov 17

Na Staroměstském náměstí se sešlo několik stovek lidí na demonstraci...

Deník N / Česko

Na Staroměstském náměstí se sešlo několik stovek lidí na demonstraci svolané Ladislavem Vrabelem. Hlavní pořadatel na pódiu kritizuje takzvané elity. Propaguje rovněž program Česká republika na prvním místě. „Na prvním místě musí být…

Nov 1

Zhruba 200 lidí se sešlo na Václavském náměstí v Praze na demonstraci...

Deník N / Svět

Zhruba 200 lidí se sešlo na Václavském náměstí v Praze na demonstraci na podporu Palestinců v konfliktu s Izraelem. Kolem 18.30 vyšli na pochod centrem města. (ČTK)

Oct 15

V reakci na propalestinskou demonstraci se v Praze sešla také skupina lidí...

Deník N

V reakci na propalestinskou demonstraci se v Praze sešla také skupina lidí na podporu Izraele. Je mezi nimi i ministryně obrany Jana Černochová z ODS. (ČTK)

Sep 16

Premiér Petr Fiala dnešní protivládní demonstraci na Václavském náměstí v Praze...

Deník N

Premiér Petr Fiala dnešní protivládní demonstraci na Václavském náměstí v Praze zaznamenal jen okrajově. Byl na Dnech NATO, kde podle něj lidé vyjadřovali podporu členství Česka v Severoatlantické alianci i krokům jeho vlády. (ČTK)

Sep 16

Tisíce lidí se scházejí na Václavském náměstí v Praze na protestu...

Deník N / Česko

Tisíce lidí se scházejí na Václavském náměstí v Praze na protestu proti vládě, který pořádá neparlamentní strana PRO (Právo Respekt Odbornost). Z Václavského náměstí by se demonstranti měli kolem 15:30 vydat na pochod Prahou na Letnou k…

Jun 26

Na demonstraci Akce D.O.S.T na náměstí před budovou VŠE v Praze...

Deník N

Na demonstraci Akce D.O.S.T na náměstí před budovou VŠE v Praze přišlo děkana Ševčíka podpořit přibližně 50 lidí. Jednání senátu o jeho odvolání považuji za politický proces. Na demonstraci dohlíží antikonfliktní tým policie.

Oct 8

Na Václavském náměstí v Praze budou dnes po poledni demonstrovat odboráři...

Deník N / Česko

Na Václavském náměstí v Praze budou dnes po poledni demonstrovat odboráři proti zdražování a propadu životní úrovně. Na akci „Pět minut po dvanácté“ chtějí vyzvat vládu, aby bezodkladně pomohla lidem a firmám zvládnout obtížnou situaci.…

Sep 28

Na Václavském náměstí v Praze se scházejí tisíce lidí na demonstraci...

Deník N / Česko

Na Václavském náměstí v Praze se scházejí tisíce lidí na demonstraci proti vládě, která má začít ve 14.00. Protestní akce se konají i v dalších městech České republiky.

Sep 5

Odboráři uspořádají 8. října v Praze na Václavském náměstí demonstraci. „Ukažme společně,...

Deník N

Odboráři uspořádají 8. října v Praze na Václavském náměstí demonstraci. „Ukažme společně, co si o současné situaci myslíme,“ řekl předseda ČMKOS Josef Středula. Odbory dnes na setkání v Praze kritizovaly Fialovu vládu a její kroky v řešení…

Sep 3

O dnešní demonstraci na Václavském náměstí v Praze informovaly i...

Deník N

O dnešní demonstraci na Václavském náměstí v Praze informovaly i přední světové tiskové agentury AP, Reuters, AFP, DPA či Bloomberg, jejichž zpravodajství převzala další zahraniční média. (ČTK)

Mar 1

Na Václavském náměstí v Praze se koná benefiční Koncert pro Ukrajinu....

Deník N / Česko

Na Václavském náměstí v Praze se koná benefiční Koncert pro Ukrajinu. Hlavní program, který od 20:10 nabídne v přímém přenosu Česká televize, obstarají přibližně dvě stovky účinkujících. Dvouhodinové charitativní pásmo, jehož výtěžek…

Feb 27

Na Václavské náměstí v Praze dorazilo na demonstraci na podporu...

Deník N / Česko

Na Václavské náměstí v Praze dorazilo na demonstraci na podporu Ukrajiny a proti ruské invazi podle odhadů policie 70 000 až 80 000 lidí. Policisté nezaznamenali žádné narušení veřejného pořádku. (ČTK)

Feb 27

Na demonstraci na Václavském náměstí v Praze vystoupili ukrajinský velvyslanec Jevhen...

Deník N / Česko

Na demonstraci na Václavském náměstí v Praze vystoupili ukrajinský velvyslanec Jevhen Perebyjnis a jeho manželka Olga. „Naše armáda, naši chlapi, naše holky, naše ženy, naši důchodci to s nimi na zemi vyřídí. Jenom zavřít to nebe, protože…

Nov 7

Na Palackého náměstí v Praze se na protest proti pandemickým opatřením...

denikn.cz

Na Palackého náměstí v Praze se na protest proti pandemickým opatřením sešlo zhruba třicet lidí.

Jul 7

Desítky lidí odpoledne při demonstraci na Malostranském náměstí zaútočily na...

denikn.cz

Desítky lidí odpoledne při demonstraci na Malostranském náměstí zaútočily na policisty, kteří zadrželi demonstranta. Pořádek zjednali těžkooděnci. (ČTK)

Apr 29

Obrazem: Na demonstraci proti příklonu Miloše Zemana k Rusku se sešly tisíce lidí

Deník N / Česko

V Praze se dnes vpodvečer sešlo několik tisíc lidí na protestu spolku Milion chvilek proti příklonu prezidenta Miloše Zemana a dalších politiků k Rusku.

Jan 10

V Praze demonstrují dva tisíce lidí. Chtějí otevřít Česko

Deník N / Česko

Na Staroměstském náměstí probíhá demonstrace proti vládním opatřením. Organizátoři chtějí znovu otevřít Česko, nesouhlasí s vládními restrikcemi, které omezují podnikání a svobody. Na místě jsou podle policie asi dva tisíce lidí.

Jul 20

Přibližně dva tisíce lidí se dnes účastní protestů na Masarykově...

denikn.cz

Přibližně dva tisíce lidí se dnes účastní protestů na Masarykově náměstí v Ostravě, kam lidé přišli vyjádřit svůj nesouhlas s postupem vlády a hygieniků. Protestujícím vadí, že orgány konaly zmatečně a chaoticky. (ČTK)