English

„Papouškování ruské propagandy.“ Čeští ministři Fica tvrdě kritizují, Fiala ale pozvání nezrušil

Deník N / Česko

Úterní summit V4 se v Praze uskuteční dle plánu. Premiér Petr Fiala (ODS) oznámil, že pokládá za důležité mluvit se slovenským premiérem Robertem Ficem i přes jeho víkendové výroky směrem k Rusku a Ukrajině. Fiala i další členové české…

More from Deník N / Česko

May 24

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je po atentátu nadále...

Deník N

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je po atentátu nadále stabilizovaný, uvedly slovenský úřad vlády a banskobystrická nemocnice.

May 16

Slovenská policie po útoku na premiéra Roberta Fica registruje výhrůžky...

Deník N

Slovenská policie po útoku na premiéra Roberta Fica registruje výhrůžky členům vlády i různým dalším politikům, řekl slovenský policejní prezident.

May 16

Česká policie po atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica zvýšila...

Deník N / Česko

Česká policie po atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica zvýšila ostražitost na mistrovství světa v hokeji, a to zejména v Ostravě, kde hrají Slováci. Nemá však informace o tom, že by podobný útok na území Česka hrozil. „Sledujeme…

May 16

Fiala v souvislosti s útokem na slovenského premiéra Fica řekl,...

denikn.cz

Fiala v souvislosti s útokem na slovenského premiéra Fica řekl, že nebude měnit své návyky a způsob práce. Podle něj politik má chodit mezi lidi a diskutovat s nimi. (ČTK)

May 15

Útok na slovenského premiéra Roberta Fica odsoudila i předsedkyně Sněmovny Markéta...

Deník N

Útok na slovenského premiéra Roberta Fica odsoudila i předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová. „Jakákoliv forma politicky motivovaného násilí je naprosto nepřijatelná. Robertu Ficovi přeji brzké uzdravení bez trvalých následků,“…

May 15

Zeman přijal zprávu o atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica s hlubokou...

Deník N / Česko

Zeman přijal zprávu o atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica s hlubokou lítostí. Pevně věří tomu, že se mu podaří uzdravit, uvedl. Přeje si přísný trest pro pachatele. (ČTK)

May 15

Zpráva o postřelení slovenského premiéra Roberta Fica je šokující, prohlásil premiér...

denikn.cz

Zpráva o postřelení slovenského premiéra Roberta Fica je šokující, prohlásil premiér Petr Fiala. „Přeji panu premiérovi, ať je co nejdříve v pořádku. Násilí nesmíme tolerovat, nesmí mít ve společnosti místo,“ napsal na X.

Apr 9

Slovenský premiér Robert Fico dnes přijal šéfa českého mimoparlamentního uskupení...

Deník N

Slovenský premiér Robert Fico dnes přijal šéfa českého mimoparlamentního uskupení PRO Jindřicha Rajchla. Ten mu společně se svým spolustraníkem a bývalým jihomoravským hejtmanem Michalem Haškem přivezl dopis s devatenácti tisíci podpisy na…

Mar 18

Premiér Petr Fiala se v Praze setkal se slovenskou prezidentkou Zuzanou...

Deník N

Premiér Petr Fiala se v Praze setkal se slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. „Česko-slovenské vztahy musíme rozvíjet,“ napsal Fiala k setkání na síti X.

Mar 6

Česká vládní garnitura se podle slovenského premiéra Roberta Fica rozhodla...

Deník N / Svět

Česká vládní garnitura se podle slovenského premiéra Roberta Fica rozhodla ohrozit slovensko-české vztahy jen proto, že má zájem podporovat válku na Ukrajině. Fico tak reagoval na pozastavení mezivládních konzultací, které oznámil premiér…

Jan 10

Slovenský premiér Robert Fico a dva místopředsedové slovenské sněmovny, Ľuboš Blaha...

Deník N / Česko

Slovenský premiér Robert Fico a dva místopředsedové slovenské sněmovny, Ľuboš Blaha a Andrej Danko, položili věnce a kytici k hrobu posledního komunistického prezidenta někdejšího Československa Gustáva Husáka, u kterého se trojice…

Dec 21

Slovenský premiér Robert Fico vyjádřil upřímnou soustrast rodinám obětí dnešní...

Deník N / Svět

Slovenský premiér Robert Fico vyjádřil upřímnou soustrast rodinám obětí dnešní střelby na Filozofické fakultě UK v Praze. Prohlásil, že Slovensko je připraveno pomoci. (ČTK)

Dec 1

Slovenský premiér Robert Fico před týdnem během návštěvy Prahy naznačil,...

Deník N

Slovenský premiér Robert Fico před týdnem během návštěvy Prahy naznačil, jak vypadá politika rozzlobeného muže. Eva Mošpanová v komentáři popisuje, jak se jim lze bránit.

Nov 24

Slovenský premiér Robert Fico poprvé od svého jmenování na konci...

Deník N

Slovenský premiér Robert Fico poprvé od svého jmenování na konci října navštívil Česko. Od pátečního rána s ním čeští senátoři a poslanci opakovaně řešili neshody v tom, jak má vypadat vojenská pomoc napadené Ukrajině. Slovensko podle něj…

Nov 6

Slovenský premiér Robert Fico absolvuje svoji první oficiální návštěvu České...

Deník N

Slovenský premiér Robert Fico absolvuje svoji první oficiální návštěvu České republiky zřejmě 24. listopadu. V Praze to řekl ministr zahraničních věcí Juraj Blanár. (TASR)

Nov 6

Slovenský premiér Robert Fico by měl Česko navštívit 24. listopadu, setká...

Deník N

Slovenský premiér Robert Fico by měl Česko navštívit 24. listopadu, setká se s předsedou české vlády Petrem Fialou, řekl slovenský ministr zahraničí Juraj Blanár. (ČTK)

Jul 4

Slovenského premiéra Ódora přijal po jednání s premiérem Fialou v...

Deník N

Slovenského premiéra Ódora přijal po jednání s premiérem Fialou v Kramářově vile na Hradě i prezident Pavel. Hovořit budou pravděpodobně o obraně či summitu NATO.

Jan 28

Premiér Petr Fiala při dnešním jednání s předsedou Českého olympijského...

denikn.cz

Premiér Petr Fiala při dnešním jednání s předsedou Českého olympijského výboru Jiřím Kejvalem potvrdil, že na zimní olympijské hry v Pekingu nepojede nikdo z členů vlády. Fiala po schůzce řekl, že českým sportovcům popřál hodně úspěchů.…

Jan 11

Český premiér Petr Fiala (ODS) se setkal se slovenskou prezidentkou...

denikn.cz

Český premiér Petr Fiala (ODS) se setkal se slovenskou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. (ČT24)

Jan 11

V Bratislavě začalo jednání českého premiéra Petra Fialy s jeho slovenským protějškem...

denikn.cz

V Bratislavě začalo jednání českého premiéra Petra Fialy s jeho slovenským protějškem Eduardem Hegerem. Jde o Fialovu první zahraniční cestu ve funkci. (ČT24)