English

V posledním 52. kole základní části hokejové extraligy porazily Pardubice na vlastním...

Deník N

V posledním 52. kole základní části hokejové extraligy porazily Pardubice na vlastním ledě České Budějovice 7:2 a se 121 body vytvořily nový rekord extraligy. Brno si výhrou 3:2 v prodloužení nad Třincem zajistilo přímý postup do…

More from Deník N

Mar 7

Univerzita Karlova buduje v Hradci Králové kampus nové lékařské a farmaceutické fakulty...

Deník N / Česko

Univerzita Karlova buduje v Hradci Králové kampus nové lékařské a farmaceutické fakulty za 7,1 miliardy korun. Půjde o významné centrum výuky a vědy v celém Česku. (ČTK)

Mar 3

V posledním 52. kole základní části hokejové extraligy porazily Pardubice na vlastním...

Deník N

V posledním 52. kole základní části hokejové extraligy porazily Pardubice na vlastním ledě České Budějovice 7:2 a se 121 body vytvořily nový rekord extraligy. Brno si výhrou 3:2 v prodloužení nad Třincem zajistilo přímý postup do…

Dec 22

Většina zápasů 29. kola hokejové extraligy, které byly odloženy po včerejší...

Deník N

Většina zápasů 29. kola hokejové extraligy, které byly odloženy po včerejší tragické události na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze, se odehraje ve středu 17. ledna. Informovala o tom Asociace profesionálních klubů ledního…

Dec 21

Zítřejší zápasy 29. kola hokejové extraligy se kvůli dnešním tragickým událostem...

Deník N

Zítřejší zápasy 29. kola hokejové extraligy se kvůli dnešním tragickým událostem na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze neuskuteční. Celé kolo je odloženo, informovala Asociace profesionálních klubů ledního hokeje. (České noviny)

Sep 24

Ve 4. kole hokejové extraligy vyhrál Litvínov nad Libercem 4:1. Kladno...

Deník N

Ve 4. kole hokejové extraligy vyhrál Litvínov nad Libercem 4:1. Kladno doma podlehlo pražské Spartě 1:7 a Mladá Boleslav zvítězila nad Kometou Brno 6:3.

Mar 28

V semifinále hokejové Tipsport extraligy se střetnou Pardubice s Třincem,...

Deník N

V semifinále hokejové Tipsport extraligy se střetnou Pardubice s Třincem, druhou dvojici utvoří Hradec Králové s Vítkovicemi. První zápasy týmy odehrají na začátku dubna. (Hokej)

Mar 8

Úvodní zápas předkola play off hokejové extraligy mezi Olomoucí a Karlovými...

Deník N

Úvodní zápas předkola play off hokejové extraligy mezi Olomoucí a Karlovými Vary rozhodčí předčasně ukončili kvůli nezpůsobilé hrací ploše. Z utkání se odehrála pouze první třetina, po níž vedla Olomouc po brankách Silvestra Kuska a Pavla…

Oct 9

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli v utkání 9. kola extraligy na brněnskou Kometou...

denikn.cz

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli v utkání 9. kola extraligy na brněnskou Kometou 3:2. Je to jejich páté domácí vítězství ze šesti zápasů v sezoně. Hradec Králové vyhrál v Plzni 5:2 a uspěl tak po dvou utkáních bez bodu. (ČTK)

Sep 24

V senátním obvodu Karlovy Vary postupují do druhého kola Věra Procházková...

Deník N / Česko

V senátním obvodu Karlovy Vary postupují do druhého kola Věra Procházková (ANO) s 26 % a Eva Chromcová (SPD) se 14 %. Po osmnácti letech končí v horní komoře zdejší senátor Jan Horník.

Sep 22

Hokejisté Olomouce zvítězili v předehrávce třetího kola extraligy nad Spartou 4:0,...

Deník N

Hokejisté Olomouce zvítězili v předehrávce třetího kola extraligy nad Spartou 4:0, zůstali stoprocentně úspěšní a posunuli se na druhé místo o skóre ze České Budějovice. (České noviny)

Apr 19

Hokejová Sparta srovnala stav finálové série extraligy na 1:1, když...

Deník N

Hokejová Sparta srovnala stav finálové série extraligy na 1:1, když v Třinci zvítězila 2:1 a vrátila domácím včerejší porážku. Pražany k výhře nasměrovali Řepík a Pavelka, za Třinec v závěru snížil Hrňa. (Livesport)

Mar 6

V dalších zápasech 59. kola hokejové extraligy Vítkovice přehrály první...

Deník N / Česko

V dalších zápasech 59. kola hokejové extraligy Vítkovice přehrály první Hradec Králové 3:1 a pardubičtí hokejisté podlehli Třinci 2:3 po samostatných nájezdech. Kladno si z Brna veze prohru 0:3 a čeká ho baráž o udržení v extralize.

Dec 12

Hokejisté Vítkovic v 32. kole extraligy porazili Karlovy Vary 6:1....

denikn.cz

Hokejisté Vítkovic v 32. kole extraligy porazili Karlovy Vary 6:1. Mladá Boleslav podlehla Pardubicím 2:4.

Oct 31

V 20. kole hokejové extraligy porazily Karlovy Vary Olomouc 3:2...

denikn.cz

V 20. kole hokejové extraligy porazily Karlovy Vary Olomouc 3:2 v prodloužení, stejným výsledkem uspěla Mladá Boleslav v Liberci. Hradec Králové zdolal poslední Zlín 4:1 a Plzeň přehrála pražskou Spartu 6:3.

Oct 10

V posledním utkání 13. kola hokejové extraligy podlehly Pardubice doma Olomouci...

denikn.cz

V posledním utkání 13. kola hokejové extraligy podlehly Pardubice doma Olomouci 0:1 v prodloužení. Skončila tak čtyřzápasová vítězná série Dynama.

Oct 10

V dalších zápasech 13. kola hokejové extraligy podlehly České Budějovice doma...

denikn.cz

V dalších zápasech 13. kola hokejové extraligy podlehly České Budějovice doma Vítkovicím 1:2 v prodloužení, Mladá Boleslav zdolala Kladno pohodlně 3:0 a Hradec Králové si z Litvínova odváží výhru 4:3.

Oct 10

Pražská Sparta v 13. kole hokejové extraligy přehrála Karlovy Vary 8:4....

denikn.cz

Pražská Sparta v 13. kole hokejové extraligy přehrála Karlovy Vary 8:4. Plzeň porazila poslední Zlín 4:1.

Mar 25

V semifinále hokejové extraligy se utká Sparta s Libercem a...

denikn.cz

V semifinále hokejové extraligy se utká Sparta s Libercem a Třinec s Mladou Boleslaví. Všechny čtyři týmy postoupily v nejkratší možné době ve čtyřech utkáních, což se nikdy v historii české hokejové ligy nestalo.

Mar 2

Duel 50. kola hokejové extraligy mezi domácím Třincem a Litvínovem je na...

denikn.cz

Duel 50. kola hokejové extraligy mezi domácím Třincem a Litvínovem je na neurčito odložený. Důvodem je údajně tragická událost ve slezském mužstvu. Klub však zatím událost odmítl komentovat. (iDnes)

Mar 2

Následující, úterní kolo hokejové extraligy se bude hrát v běžném režimu....

denikn.cz

Následující, úterní kolo hokejové extraligy se bude hrát v běžném režimu. Podoba pátečního posledního kola základní části bude záviset na rozhodnutích Bezpečnostní rady státu, která se kvůli šířícímu se koronaviru sejde ve středu. (Český…