English

Ve čtvrtek 21. března se v Praze uskuteční jednání ministrů zahraničí zemí...

Deník N / Česko

Ve čtvrtek 21. března se v Praze uskuteční jednání ministrů zahraničí zemí Visegrádské skupiny, tedy ČR, Slovenska, Polska a Maďarska, řekl ministr zahraničí Jan Lipavský. (ČTK)

More from Deník N / Česko

May 25

Ministr zahraničí Jan Lipavský bude při jednání s kolegy z NATO v Praze...

Deník N

Ministr zahraničí Jan Lipavský bude při jednání s kolegy z NATO v Praze apelovat na zvýšení podpory pro zadržování ruského imperialismu, uvedl v reakci na útok v Charkově. (ČTK)

Mar 6

Ve čtvrtek 21. března se v Praze uskuteční jednání ministrů zahraničí zemí...

Deník N / Česko

Ve čtvrtek 21. března se v Praze uskuteční jednání ministrů zahraničí zemí Visegrádské skupiny, tedy ČR, Slovenska, Polska a Maďarska, řekl ministr zahraničí Jan Lipavský. (ČTK)

Jun 30

Premiér Petr Fiala se vymezil proti tomu, že Polsko s Maďarskem...

Deník N / Svět

Premiér Petr Fiala se vymezil proti tomu, že Polsko s Maďarskem na summitu Evropské rady blokují závěry o migraci. Podle něj tím odmítají také příslib finanční pomoci zemím, které přijaly válečné uprchlíky z Ukrajiny.

Sep 2

Součástí jednání ministrů zdravotnictví EU ve středu v Praze bude schůzka...

Deník N

Součástí jednání ministrů zdravotnictví EU ve středu v Praze bude schůzka s výrobci covidových vakcín. Očekává se změna smluv a dohoda nad budoucími. (ČTK)

Aug 29

Premiér Petr Fiala se dnes v Praze s německým kancléřem...

Deník N

Premiér Petr Fiala se dnes v Praze s německým kancléřem Olafem Scholzem shodl na nutnosti nalezení celoevropského řešení pro snížení cen elektřiny. (ČTK)

Jun 3

Premiéři Česka a Polska se v Praze dohodli, že budou...

Deník N

Premiéři Česka a Polska se v Praze dohodli, že budou společně požadovat po Evropské unii další prostředky na zvládnutí migrace z Ukrajiny. (ČTK)

May 27

Příští pátek se v Praze uskuteční společné zasedání vlád ČR a Polska....

Deník N

Příští pátek se v Praze uskuteční společné zasedání vlád ČR a Polska. Hlavními tématy budou ruská agrese na Ukrajině či energetická bezpečnost. (ČTK)

Mar 15

Premiéři Česka, Polska a Slovinska vyrazili na jednání do Kyjeva vlakem...

Deník N / Svět

Premiéři Česka, Polska a Slovinska vyrazili na jednání do Kyjeva vlakem z Polska. Podle Varšavy vlak přejel polsko-ukrajinské hranice kolem 08.30. (ČTK)

Feb 3

Premiéři ČR a Polska jednali i o mezinárodních záležitostech, situaci na Ukrajině nebo...

denikn.cz

Premiéři ČR a Polska jednali i o mezinárodních záležitostech, situaci na Ukrajině nebo energetické politice EU. V řadě věcí mají podle Fialy shodu. (ČTK)

Dec 3

Polsko podle tamního ministra obrany Blaszczaka jedná s Českem a Maďarskem o vojenské...

denikn.cz

Polsko podle tamního ministra obrany Blaszczaka jedná s Českem a Maďarskem o vojenské pomoci při zvládání vleklé migrační krize na hranicích s Běloruskem. (ČTK)

Sep 27

Jednání ČR a Polska o dolu Turów budou pokračovat ve středu. Sejdou...

denikn.cz

Jednání ČR a Polska o dolu Turów budou pokračovat ve středu. Sejdou se experti i ministři, řekl ministr pro životní prostředí Richard Brabec. Doufá, že setkání přinese významný posun. (ČTK)

Sep 24

Jednání mezi ČR a Polskem ohledně dolu Turów pokračují na úrovni...

denikn.cz

Jednání mezi ČR a Polskem ohledně dolu Turów pokračují na úrovni náměstků a hejtmanů. Ministr Brabec se jich neúčastní, v ČR není jeho polský protějšek. (ČTK)

Jul 22

Ministr životního prostředí Richard Brabec: Hlavním problémem jednání s Polskem o Turówu...

denikn.cz

Ministr životního prostředí Richard Brabec: Hlavním problémem jednání s Polskem o Turówu jsou sankce, které požadujeme jako součást budoucí dohody. Jednání dnes pokračují, Polsko se ale podle Brabce k postihům stále zavázat nechce a tvrdí,…

Jun 30

V Katovicích probíhá summit premiérů zemí Visegrádské čtyřky. Polsko poté symbolicky...

denikn.cz

V Katovicích probíhá summit premiérů zemí Visegrádské čtyřky. Polsko poté symbolicky předá štafetu předsednictví v tomto regionálním uskupení Maďarsku. (ČT24)

Apr 26

Premiéři Polska, Slovenska a Maďarska vyjádřili solidaritu s Českem kvůli ruskému zapojení...

denikn.cz

Premiéři Polska, Slovenska a Maďarska vyjádřili solidaritu s Českem kvůli ruskému zapojení do výbuchu v roce 2014 a také odsoudili nepřiměřená ruská opatření, přijatá v odvetě za vyhoštění ruských diplomatů z Česka. Uvedla to dnes agentura…

Apr 19

Postup ČR vůči Moskvě na jednání ministrů zahraničí EU podpořilo...

denikn.cz

Postup ČR vůči Moskvě na jednání ministrů zahraničí EU podpořilo Slovensko či Bulharsko. Podle slovinské diplomacie vyjádřily solidaritu všechny země. Český ministr Jan Hamáček dopoledne kolegy z ostatních 26 unijních zemí informoval o…

Mar 24

Na jednání opozice s premiérem chyběli ministr školství Plaga či nová...

denikn.cz

Na jednání opozice s premiérem chyběli ministr školství Plaga či nová hlavní hygienička Svrčinová. Upozornili na to lídři koalice Spolu, STAN a Pirátů. Vláda podle nich nemá jiný plán, než je uzavření země. (ČTK)

Mar 10

Ministr školství Robert Plaga by měl dnes po jednání s premiérem...

denikn.cz

Ministr školství Robert Plaga by měl dnes po jednání s premiérem představit úpravy maturitních zkoušek. Deníku N to potvrdila mluvčí ministerstva Aneta Lednová. „V návaznosti na společné jednání předpokládáme představení změn formou…

Jan 24

ČR na zítřejším jednání ministrů zahraničí EU (FAC) podpoří sankce...

denikn.cz

ČR na zítřejším jednání ministrů zahraničí EU (FAC) podpoří sankce proti Rusku za uvěznění Navalného. MZV chce situaci řešit i bilaterálně, oznámil ministr Petříček s politováním, že se jednání nemůže osobně zúčastnit kvůli onemocnění…

Sep 11

Premiéři Česka, Polska, Maďarska a Slovenska se podle polského předsedy vlády...

denikn.cz

Premiéři Česka, Polska, Maďarska a Slovenska se podle polského předsedy vlády Mateusze Morawieckého shodli, že v Bělorusku se musí konat svobodné volby. Odsoudili i útok na Navalného. (ČTK)