English

Tři cisterny ze stanice České Budějovice zasahovaly ráno u požáru chatky v Nádražní ulici v Českých…

Požáry.cz

Tři cisterny ze stanice České Budějovice zasahovaly ráno u požáru chatky v Nádražní ulici v Českých Budějovicích.

More from Požáry.cz

Jun 10

Několik jednotek hasičů zasahovalo u požáru střechy v historickém centru Prahy

Požáry.cz

V pondělí 10. června 2024, krátce po 14. hodině, zasahovali hasiči z centrální, holešovické, krčské, petřinské a smíchovské stanice v ulici Celetná v Praze 1 u požár půdního prostoru činžovního domu. Hasiči po příjezdu ihned rozdělili…

May 2

Čtyři jednotky hasičů zasahovaly u odpoledního požáru v dnes již neobydleném domě Jindřich v centru…

Požáry.cz

Čtyři jednotky hasičů zasahovaly u odpoledního požáru v dnes již neobydleném domě Jindřich v centru Ostravy. Z důvodu ustavení výškové techniky byl omezen provoz v ulici Nádražní.

Mar 23

V centru Zlína došlo k požáru osobního vozidla s hybridním pohonem

Požáry.cz

Požár osobního vozidla s hybridním pohonem v centru Zlína zaměstnal přes poledne profesionální hasiče z centrální stanice Zlín a dobrovolné hasiče z Prštného.

Aug 2

Požár v kanceláři ministerstva zemědělství v centru Prahy likvidovalo několik jednotek hasičů

Požáry.cz

Hasiči ze čtyř stanic zasahovali ve středu 2. srpna 2023 krátce po půl deváté večer v budově ministerstva zemědělství. Hořelo tam v kanceláři ve druhem patře.

Jan 30

Oznámení o požáru v centru Českých Budějovic zaměstnalo policisty, hasiče i záchranáře. Na místě v…

www.pozary.cz

Oznámení o požáru v centru Českých Budějovic zaměstnalo policisty, hasiče i záchranáře. Na místě v ulici J. Plachty policisté zjistili zadýmení domu, vše nasvědčovalo výbuchu pyrotechniky. Společně s hasiči pak policisté zjistili, že v…

Dec 26

V Mariánských Lázních hořelo v obchodním centru, požár se šířil do dalších částí objektu

Požáry.cz

Krátce po třetí hodině ranní v noci z neděle na pondělí 26. prosince 2022 přijali hasiči na tísňové lince oznámení o požáru v zadní částí objektu obchodního centra Tesco v Mariánských Lázních.

Jul 26

Při požáru bývalé prodejny v centru Ostravy hasiči zachránili nadýchaného člověka

Požáry.cz

Čtyři jednotky hasičů zasahovaly úterý 26.7.2022 brzy ráno v centru Ostravy u požáru bývalé prodejny u křižovatky Nádražní s Českobratrskou ulicí. Zachránily odtud jednu osobu, která se nadýchala kouře, ale zůstala při vědomí. Po dobu…

Jul 11

Českobudějovičtí profesionální hasiči vyjeli k obchodnímu centru Igy v Českých Budějovicích, kde…

www.pozary.cz

Českobudějovičtí profesionální hasiči vyjeli k obchodnímu centru Igy v Českých Budějovicích, kde byl ohlášen požár odpadu v odpadkovém koši. Jednotka žádný hořící odpad nenašla.

Jun 20

Požár bytu v centru Českého Těšína likvidovalo šest jednotek, hasiči nalezli tělo bez známek života

Požáry.cz

Šest jednotek hasičů zasahovalo v pondělí 20.6.2022 kolem poledne v centru Českého Těšína (okres Karviná) u požáru bytu v 6. patře (7. NP) bytového domu.

May 10

Profesionální jednotka ze stanice České Budějovice vyjela do Kijevské ulice v Českých Budějovicích…

www.pozary.cz

Profesionální jednotka ze stanice České Budějovice vyjela do Kijevské ulice v Českých Budějovicích k záchraně psa. Na místě zjistila, že pes spadl zhruba do 2 metry hluboké kanalizační trubky.

Apr 17

Požár v obchodním centru Olomouc, v Holické ulici, likvidovaly profesionální a dobrovolné jednotky.…

Požáry.cz

Požár v obchodním centru Olomouc, v Holické ulici, likvidovaly profesionální a dobrovolné jednotky. Došlo k zahoření ve třech patrech skladových prostor, jednalo se o uskladněné zboží na paletách a balící materiál.

Mar 26

Dvě jednotky hasičů vyjely k požáru světla v obchodním centru v Kroměřiži

Požáry.cz

V jedné z obchodních jednotek nákupního centra na ulici Velehradská v Kroměříži hořelo světlo. Požární poplach byl vyhlášen v 19:13 hodin jednotce profesionálních hasičů z požární stanice Kroměříž a jednotce dobrovolných hasičů z Kroměříže.

Jan 27

Českokrumlovská profesionální jednotka zasahovala v centru Českého Krumlova, kde na jednom z domů…

www.pozary.cz

Českokrumlovská profesionální jednotka zasahovala v centru Českého Krumlova, kde na jednom z domů se uvolnila část komína a hrozilo, že by mohla spadnout. U domu však nebylo možné ustavit výškovou techniku.

Dec 2

Jeden člověk byl zraněn při požáru bytu v Českých Budějovicích, ohnisko bylo v dětském pokoji

www.pozary.cz

Osádky dvou cisteren, rychlého automobilového žebříku a automobilového žebříku byly vyslány do Plzeňské ulice v Českých Budějovicích, kde byl ohlášen požár bytu. Hořelo v bytě ve třetím patře čtyřpatrového panelového domu.

Nov 27

Požár odpadu ve dvou plechových kontejnerech uhasila v Neplachově ulici v Českých Budějovicích…

www.pozary.cz

Požár odpadu ve dvou plechových kontejnerech uhasila v Neplachově ulici v Českých Budějovicích profesionální jednotka z českobudějovické stanice. Požár je beze škody. Jednotka následně pokračovala k dalším hořícím kontejnerům, a to v…

Nov 8

Českobudějovické jednotky ze stanic České Budějovice a Suché Vrbné byly v Českých Budějovicích…

www.pozary.cz

Českobudějovické jednotky ze stanic České Budějovice a Suché Vrbné byly v Českých Budějovicích vyslány do místa zvaného „Za Otýlií“, kde došlo ke střetu osobního auta značky Ford Focus a nákladního vozu s návěsem.

Sep 9

Profesionální jednotka ze stanice České Budějovice vyjela do Polní ulice v Českých Budějovicích,…

www.pozary.cz

Profesionální jednotka ze stanice České Budějovice vyjela do Polní ulice v Českých Budějovicích, kde z jednoho z bytů domu protékala voda do bytů dalších. Hasiči zastavili přívod studené i teplé vody v domě a vyčkali na příjezd Policie ČR.

Jun 21

Po požáru penzionu v centru Slaného byla škoda vyčíslena na tři miliony korun

www.pozary.cz

V neděli 20. června 2021 v 21.16 hodin přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje oznámení o požáru čtyřpodlažní budovy v Palackého ulici ve Slaném v okrese Kladno.

Jun 3

Požár v centru Českých Budějovic způsobil škodu za 250 tisíc korun

www.pozary.cz

Profesionální hasiči obou českobudějovických stanic – České Budějovice a Suché Vrbné – byli krátce po 20. hodině dne 2. června 2021 vysláni na Lannovu třídu v Českých Budějovicích, kde byl ohlášen požár výškové budovy.

May 18

Profesionální hasiči ze stanice České Budějovice byli vysláni v Českých Budějovicích do ulice…

www.pozary.cz

Profesionální hasiči ze stanice České Budějovice byli vysláni v Českých Budějovicích do ulice Generála Píky, kde došlo ke střetu osobního auta s dodávkou. Průzkum na místě ukázal, že zásah hasičů není potřeba.