English

Tádžikistán tento týden zadržel devět lidí, kteří jsou podle něj...

Deník N

Tádžikistán tento týden zadržel devět lidí, kteří jsou podle něj napojení na podezřelé ze střelby v ruské koncertní síni u Moskvy a také na Islámský stát-Chorásán (IS-K), který se k útoku přihlásil. Agentuře Reuters to řekl tádžický…

More from Deník N

May 20

Polské bezpečnostní složky nedávno zadržely devět lidí, které podezírají ze...

Deník N / Svět

Polské bezpečnostní složky nedávno zadržely devět lidí, které podezírají ze zapojení do sabotáží v Polsku na pokyn ruských tajných služeb. Podle stanice TVN 24 to dnes uvedl premiér Donald Tusk. Jde podle něj o občany Polska, Běloruska…

Mar 28

K útoku na koncertní sál u Moskvy, který si vyžádal přes 140 mrtvých,...

Deník N

K útoku na koncertní sál u Moskvy, který si vyžádal přes 140 mrtvých, se dnes znovu přihlásila teroristická organizace Islámský stát. Píše to agentura Reuters s odkazem na prohlášení mluvčího skupiny na sociálních sítích. Ruští…

Mar 27

Během pátečního teroristického útoku na koncertní halu u Moskvy se lidé...

Deník N

Během pátečního teroristického útoku na koncertní halu u Moskvy se lidé museli z budovy dostat vlastními silami, ruské zásahové jednotky pronikly do areálu až asi hodinu a půl po skončení střelby, záchranáři dorazili ještě později. Ve své…

Mar 25

Odnož Islámského státu, která se hlásí k teroristickému útoku u Moskvy, se...

Deník N / Svět

Odnož Islámského státu, která se hlásí k teroristickému útoku u Moskvy, se v poslední době pokusila spáchat několik útoků i ve Francii, řekl francouzský prezident Emmanuel Macron. (ČTK)

Mar 23

Ruským hasičům se podařilo uhasit požár v koncertním sále v Krasnogorsku u Moskvy,...

Deník N

Ruským hasičům se podařilo uhasit požár v koncertním sále v Krasnogorsku u Moskvy, který se v pátek stal dějištěm teroristického útoku s nejméně 133 oběťmi. Podle některých zdrojů 150 oběťmi. Na místě dál pokračuje rozebírání sutin a…

Mar 23

Počet obětí včerejšího teroristického útoku v koncertní síni v Krasnogorsku u Moskvy vzrostl...

denikn.cz

Počet obětí včerejšího teroristického útoku v koncertní síni v Krasnogorsku u Moskvy vzrostl na 115, informovali ruští vyšetřovatelé. (BBC)

Mar 23

Počet obětí včerejšího útoku v koncertní síni v Krasnogorsku u Moskvy vzrostl na...

Deník N / Svět

Počet obětí včerejšího útoku v koncertní síni v Krasnogorsku u Moskvy vzrostl na 93, oznámil podle agentur ruský Vyšetřovací výbor. Více než 140 lidí bylo zraněno. Ředitel ruské tajné služby FSB Alexandr Bortnikov podle agentury TASS…

Mar 23

Česko vyhošťuje „bezpečnostní hrozby“ | Mrtví po střelbě v koncertní síni u Moskvy | Princezna Catherine má rakovinu

Deník N / Svět

Česko vyhošťuje „bezpečnostní hrozby“ | Mrtví po střelbě v koncertní síni u Moskvy | Princezna Catherine má rakovinu Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Mar 23

Rada bezpečnosti OSN odsoudila páteční útok v koncertním sále u Moskvy jako...

Deník N

Rada bezpečnosti OSN odsoudila páteční útok v koncertním sále u Moskvy jako odporný a zbabělý teroristický čin. Macron vyjádřil solidaritu s oběťmi. (ČTK)

Mar 22

Ministerstvo zahraničních věcí odsoudilo střelbu v koncertní síni u Moskvy....

Deník N

Ministerstvo zahraničních věcí odsoudilo střelbu v koncertní síni u Moskvy. „Česko odsuzuje teroristický útok v Moskvě. Cílení na civilisty je nepřijatelné. Upřímnou soustrast rodinám obětí,“ napsalo na síti X.

Mar 22

Aktualizace: Při střelbě v koncertní síni u Moskvy bylo zraněno 145 lidí, uvedlo...

Deník N

Aktualizace: Při střelbě v koncertní síni u Moskvy bylo zraněno 145 lidí, uvedlo tamní ministerstvo zdravotnictví. Požár na místě byl lokalizován, píše agentura RIA Novosti.

Mar 22

Pachatelé teroristického útoku v koncertní síni v Krasnogorsku na okraji Moskvy jsou...

Deník N / Svět

Pachatelé teroristického útoku v koncertní síni v Krasnogorsku na okraji Moskvy jsou pravděpodobně na útěku, uvedla agentura RIA Novosti. (ČTK)

Mar 22

Ochranka při vstupu do koncertní síně v Krasnogorsku u Moskvy...

denikn.cz

Ochranka při vstupu do koncertní síně v Krasnogorsku u Moskvy nekontrolovala tašky návštěvníků, nebyla ozbrojená a nefungovala většina detektorů kovu. (Novaja Gazeta)

Mar 22

Aktualizace: Při střelbě podle ruské FSB v koncertní síni u Moskvy zahynulo...

Deník N / Svět

Aktualizace: Při střelbě podle ruské FSB v koncertní síni u Moskvy zahynulo 40 lidí, píšou ruské agentury. Přes sto lidí utrpělo zranění. (ČTK)

Mar 22

Uvnitř koncertního sálu u Moskvy, kde došlo ke střelbě a explozi, se...

Deník N / Svět

Uvnitř koncertního sálu u Moskvy, kde došlo ke střelbě a explozi, se podle ruských médií mohlo vzhledem k jeho kapacitě nacházet 6200 lidí. Všechny vstupenky na koncert, který zde probíhal, byly prodány.

Mar 22

Z hořící koncertní síně v Krasnogorsku u Moskvy, na kterou zaútočili neznámí ozbrojenci,...

Deník N

Z hořící koncertní síně v Krasnogorsku u Moskvy, na kterou zaútočili neznámí ozbrojenci, se ozvala další exploze. Informovala o tom ruská média. (ČTK)

Dec 28

Turecká policie zadržela 16 lidí obviněných z napojení na Islámský stát. Bezpečnostním...

denikn.cz

Turecká policie zadržela 16 lidí obviněných z napojení na Islámský stát. Bezpečnostním složkám bránili v uzavření knihkupectví, které teroristickou organizaci podporuje. (Reuters)

Dec 20

V afghánské metropoli Kábulu vybuchla nálož, která zabila devět lidí....

denikn.cz

V afghánské metropoli Kábulu vybuchla nálož, která zabila devět lidí. Cílem útoku byl zřejmě zákonodárce Mohammad Wardak, který je zraněný. K útoku se nikdo nepřihlásil. Násilí v Afghánistánu v posledních měsících přibylo. (Reuters)

Aug 3

Nejméně dvacet lidí zahynulo při bojích mezi afghánskými bezpečnostními složkami...

denikn.cz

Nejméně dvacet lidí zahynulo při bojích mezi afghánskými bezpečnostními složkami a příslušníky takzvaného Islámského státu. K incidentu došlo ve městě Dželálábád, kde islamisté zaútočili na vězení. (AFP)

May 11

Devět seniorů zemřelo v hospicu nedaleko Moskvy poté, co v...

denikn.cz

Devět seniorů zemřelo v hospicu nedaleko Moskvy poté, co v zařízení vypukl požár. Jeho příčinou je podle vyšetřovatelů vadná elektroinstalace, za požár je tak podle nich odpovědný majitel soukromého zařízení. (TASS)