English

Pacienty si nemocnice pletou málokdy, záměnu pravé a levé části těla řešíme často, říkají k tragédii na Bulovce právníci

Deník N

Případ tragické záměny dvou pacientek v nemocnici Bulovka, kvůli které jedna z nich potratila, je podle advokátů velmi ojedinělý. Zároveň ale poukazují na jiné soudní spory, kdy nemocnice způsobily pacientům těžkou újmu na zdraví.…

More from Deník N

Sep 21

Příčinou úmrtí pacienta nakaženého opičími neštovicemi podle Fakultní nemocnice Bulovka...

Deník N

Příčinou úmrtí pacienta nakaženého opičími neštovicemi podle Fakultní nemocnice Bulovka nebyla tato infekce. Nakazil se před několika týdny. (ČTK)

Oct 15

Nemocnice Na Bulovce postupně mění pracoviště na lůžka pro pacienty...

denikn.cz

Nemocnice Na Bulovce postupně mění pracoviště na lůžka pro pacienty s covidem-19. Může jich nabídnout až 228, řekl ředitel nemocnice Jan Kvaček. (ČTK)

Sep 10

Odběrové místo pro testy na koronavirus v Nemocnici Na Bulovce přestává...

denikn.cz

Odběrové místo pro testy na koronavirus v Nemocnici Na Bulovce přestává přijímat pacienty, kteří nejsou objednaní v rezervačním systému. Bez objednání přijme pouze pacienty s příznaky, kteří mají žádanku od lékaře nebo od hygieny.

Jun 3

V Nemocnici Na Bulovce není poprvé po 93 dnech žádný pacient s nemocí...

denikn.cz

V Nemocnici Na Bulovce není poprvé po 93 dnech žádný pacient s nemocí covid-19. První pacient s koronavirem byl na Infekční klinice hospitalizován 1. března. (Nemocnice Na Bulovce)

May 11

V ČR se počet potvrzených případů nákazy koronavirem zvýšil na...

denikn.cz

V ČR se počet potvrzených případů nákazy koronavirem zvýšil na 8157, uvádí ministerstvo zdravotnictví. Z covid-19 se uzdravilo 4695 lidí. Na 281 se stále drží číslo pacientů, kteří zemřeli v souvislosti s nákazou.

Apr 21

V Česku je 6900 potvrzených případů nákazy koronavirem. (MZ ČR)

denikn.cz

V Česku je 6900 potvrzených případů nákazy koronavirem. (MZ ČR)

Apr 19

Počet pacientů s nemocí covid-19 v pražské Nemocnici na Bulovce...

denikn.cz

Počet pacientů s nemocí covid-19 v pražské Nemocnici na Bulovce klesl z 27 na 22. Osm zůstává na JIP, ale počet na standardních lůžkách třetí den v řadě klesá, oznámila nemocnice na Twitteru.

Apr 1

Počet potvrzených případů nákazy koronavirem se v ČR zvýšil na...

denikn.cz

Počet potvrzených případů nákazy koronavirem se v ČR zvýšil na 3508. Nemoci Covid-19 podlehlo dalších sedm lidí, celkem 39. Uzdravilo se 48 pacientů, uvádí ministerstvo zdravotnictví.

Mar 31

S testováním vzorků na koronavirus v Nemocnici na Bulovce nově pomáhá robot...

denikn.cz

S testováním vzorků na koronavirus v Nemocnici na Bulovce nově pomáhá robot vyvinutý na ČVUT. Laboratoř teď zvládne testovat až 400 vzorků denně.

Mar 28

Nemocnice Na Bulovce přes víkend připraví 130 nových lůžek pro pacienty...

denikn.cz

Nemocnice Na Bulovce přes víkend připraví 130 nových lůžek pro pacienty s nemoci Covid-19. 60 z nich bude přímo v jednom z pavilonů a dalších 70 se uvolní v lázních Toušeň.

Mar 25

Nemocnice v Česku se připravují na nával těžkých případů pacientů s koronavirem....

denikn.cz

Nemocnice v Česku se připravují na nával těžkých případů pacientů s koronavirem. Vyčleňují speciální oddělení, zařizují lůžka s plicními ventilacemi a snaží se rychle školit sestry z jiných provozů. Zatím potřebuje péči v nemocnicích jen…

Mar 24

Pražská Nemocnice Na Bulovce má první dva případy nákazy koronavirem...

denikn.cz

Pražská Nemocnice Na Bulovce má první dva případy nákazy koronavirem u personálu. Nemoc Covid-19 byla potvrzena u lékaře z ortopedie a zdravotní sestry z neurologie. (ČT24)

Mar 21

Z nákazy koronavirem se vyléčil šestý pacient. Byl hospitalizovaný v Nemocnici Na...

denikn.cz

Z nákazy koronavirem se vyléčil šestý pacient. Byl hospitalizovaný v Nemocnici Na Bulovce v Praze. Na Twitteru to uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

Mar 21

Z nákazy koronavirem se vyléčil pátý pacient. Ležel v nemocnici...

denikn.cz

Z nákazy koronavirem se vyléčil pátý pacient. Ležel v nemocnici v Ústí nad Labem. Nákaza koronavirem se však prokázala u pěti zdravotních sester v pražské Thomayerově nemocnici. Dvě se možná nakazily od pacienta. (ČT)

Mar 18

První tři pacienti vyléčení z nákazy koronavirem strávili týden v ústecké nemocnici,...

denikn.cz

První tři pacienti vyléčení z nákazy koronavirem strávili týden v ústecké nemocnici, pak se zotavovali doma. Podle primáře tamního infekčního oddělení Pavla Dlouhého měli mírný nebo středně těžký průběh nemoci. (Aktuálně)

Mar 11

V Nemocnici Na Bulovce je hospitalizováno pět pacientů s potvrzenou nákazou novým...

denikn.cz

V Nemocnici Na Bulovce je hospitalizováno pět pacientů s potvrzenou nákazou novým typem koronaviru. Pět dalších v nemocnici čeká na výsledky testů. (ČTK)

Mar 7

Laboratoř Nemocnice Na Bulovce ohlásila 5 nových případů nákazy koronavirem, v Česku...

denikn.cz

Laboratoř Nemocnice Na Bulovce ohlásila 5 nových případů nákazy koronavirem, v Česku je celkem 26 nakažených. Tři z nově nakažených mají klinické příznaky, dva jsou bez obtíží. Všichni jsou v domácí karanténě. Jeden z nově potvrzených je…

Mar 5

Nemocnice Na Bulovce vyslala k osmi lidem s podezřením na koronavirus speciální...

denikn.cz

Nemocnice Na Bulovce vyslala k osmi lidem s podezřením na koronavirus speciální repatriační vůz pražské záchranky. Personál z infekční kliniky u nich provede testy.

Mar 3

V pražské Nemocnici Na Bulovce jsou čtyři pacienti, u nichž byla prokázána...

denikn.cz

V pražské Nemocnici Na Bulovce jsou čtyři pacienti, u nichž byla prokázána nákaza koronavirem. Dalších pět lidí zde čeká na výsledky testů. Prohásila to primářka tamní kliniky infekčních nemocí Hana Roháčová na tiskové konferenci. Po dvou…

Mar 2

Nemocnice Na Bulovce dnes odebrala vzorky pěti pacientům s podezřením...

denikn.cz

Nemocnice Na Bulovce dnes odebrala vzorky pěti pacientům s podezřením na koronavirus. Tři z nich byly negativní, u dvou se čeká na výsledky, oznámila nemocnice.