English

Bystroň vše vysvětlil. Pokud má BIS něco v ruce, ať to předloží, říká lídr eurokandidátky AfD

Deník N / Česko

Vedení krajně pravicové Alternativy pro Německo (AfD) se postavilo za svého poslance Petra Bystroně, kterého česká kontrarozvědka BIS podezírá z převzetí peněz od ruské vlivové sítě. Podle stranického vedení pro to nejsou důkazy.…

More from Deník N / Česko

Jun 27

Čeští policisté na základě německé žádosti prohledávají byt politika Alternativy...

Deník N

Čeští policisté na základě německé žádosti prohledávají byt politika Alternativy pro Německo (AfD) Petra Bystroně na pražském Starém Městě. „V obecné rovině můžeme potvrdit, že děláme úkony na základě žádosti od zahraničních kolegů.…

Jun 10

Studio N: Jak evropské volby zahýbaly českou politikou

Deník N / Česko

Rekordní počet Čechů přišel v pátek a v sobotu k urnám, aby si po pěti letech zvolili nové zástupce v Evropském parlamentu. Výsledky byly šokem především pro vládní strany. Úspěch slavilo jak hnutí ANO, tak některé nové tváře, které se v…

Jun 7

Velká investigace Deníku N a řady evropských médií: jak fungovala proruská síť...

Deník N

Velká investigace Deníku N a řady evropských médií: jak fungovala proruská síť v EU a kteří další politici do ní byli podle zpravodajských služeb zapojeni.

Jun 5

Velká investigace Deníku N a řady evropských médií: jak fungovala proruská síť...

Deník N

Velká investigace Deníku N a řady evropských médií: jak fungovala proruská síť v EU a jací další politici do ní byli podle zpravodajských služeb zapojeni.

May 22

Pointa N: Od německé AfD se po sérii kontroverzí odvracejí dosavadní...

Deník N

Pointa N: Od německé AfD se po sérii kontroverzí odvracejí dosavadní evropští partneři, jejichž vliv se po nadcházejících volbách může snížit. Hokejový šampionát v Česku mezitím už před play-off slaví úspěchy.

Apr 26

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň v kauze možných úplatků...

Deník N / Česko

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň v kauze možných úplatků od proruské sítě řekl v pondělí vedení strany, že dostával malé balíčky a že žádné peníze nepřijímal. Dnes o tom informoval magazín Der Spiegel. Časopis rovněž…

Apr 11

Proč čeští zemědělci protestují? Český chovatel skotu nechal Deník N...

Deník N

Proč čeští zemědělci protestují? Český chovatel skotu nechal Deník N nahlédnout do svého účetnictví. Ukazuje, proč výnosnost jeho podnikání rok do roku klesá.

Apr 11

Proč čeští zemědělci protestují? Český chovatel skotu nechal Deník N nahlédnout...

Deník N

Proč čeští zemědělci protestují? Český chovatel skotu nechal Deník N nahlédnout do svého účetnictví. Ukazuje, proč výnosnost jeho podnikání rok do roku klesá.

Apr 4

Německý poslanec Petr Bystroň předal AfD vyjádření k aféře kolem Voice...

Deník N

Německý poslanec Petr Bystroň předal AfD vyjádření k aféře kolem Voice of Europe. Strana si ho vyžádala, v následujících dnech ho projedná její vedení. BIS informovala německé úřady o podezření, že Bystroň vzal peníze od proruské sítě.

Dec 2

Dnes pro vás Jakub Jelínek načetl tyto články Deníku N: Český...

Deník N

Dnes pro vás Jakub Jelínek načetl tyto články Deníku N: Český literární rok 2023: Snad to všechno nejsou pouhé slavnosti bezvýznamnosti Jak dávat opravdu dobré dárky Oheň jako ohrožený druh Audioverze je dostupná pro všechny klubové…

Sep 5

Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) dle vyjádření pro Deník N nerozhodovala...

Deník N / Česko

Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) dle vyjádření pro Deník N nerozhodovala o výjimce pro Rusy a Bělorusy z kazachstánského týmu Tobol Kostanaj kvůli utkání Konferenční ligy v Plzni. Výjimku fotbalistům před týdnem udělila vláda. V…

Jun 11

Český Deník N a slovenský Deník N pozvaly u příležitosti...

Deník N / Svět

Český Deník N a slovenský Deník N pozvaly u příležitosti 30. výročí vzniku obou republik českého premiéra Petra Fialu a slovenského premiéra Eduarda Hegera. Poslechněte si záznam debaty z brněnského kina Scala.

Nov 15

Nejdéle sloužící český poslanec Marek Benda (ODS) v rozhovoru pro Deník N...

denikn.cz

Nejdéle sloužící český poslanec Marek Benda (ODS) v rozhovoru pro Deník N vysvětluje, proč nesmí vznikající vláda Petra Fialy ustupovat prezidentu Miloši Zemanovi nebo proč pro něj není téma žen v politice důležité.

Nov 3

Další jednání s Polskem o Turówu se blíží. Deník N má český návrh dohody, co v něm je?

Deník N

Do Prahy přijede v pátek nová polská ministryně klimatu a životního prostředí Anna Moskwová a sejde se se svým protějškem Richardem Brabcem (ANO). Tématem bude opět, po více než měsíční pauze od posledního jednání, polský hnědouhelný důl…

Jul 15

Ambiciózní, ambiciózní, ambiciózní. Tak hodnotí čeští politici pro Deník N klíčový...

Deník N

Ambiciózní, ambiciózní, ambiciózní. Tak hodnotí čeští politici pro Deník N klíčový balíček k budoucí klimatické politice. Shoda na jeho znění podle médií nepanovala ani uvnitř Evropské komise.

Dec 7

Německá europoslankyně Monika Hohlmeierová v rozhovoru pro Deník N mluví o premiérovi Andreji...

denikn.cz

Německá europoslankyně Monika Hohlmeierová v rozhovoru pro Deník N mluví o premiérovi Andreji Babišovi, který jí prý stále dluží omluvu za urážky. V únoru vedla kontrolní misi, která prověřovala Babišův možný střet zájmů.

Oct 7

Česká republika by mohla podle dokumentu, který má Deník N k dispozici,...

denikn.cz

Česká republika by mohla podle dokumentu, který má Deník N k dispozici, v příštích sedmi letech čerpat dohromady přes čtyřicet miliard korun z Fondu spravedlivé transformace Evropské unie. Ten má sloužit regionům nejvíc postiženým…

Jul 9

Deník N získal důležité dokumenty odhalující, co česká vláda dělá v...

denikn.cz

Deník N získal důležité dokumenty odhalující, co česká vláda dělá v bankách z dob Rady vzájemné hospodářské pomoci. Finanční instituce půjčují peníze například ruskému Rosatomu nebo se podílí na financování běloruské pobočky Sberbank.

Jul 2

Uvnitř české opozice vzniká nečekané spojenectví. Jak zjistil Deník N, hnutí...

denikn.cz

Uvnitř české opozice vzniká nečekané spojenectví. Jak zjistil Deník N, hnutí Starostové a nezávislí začalo vyjednávat s Piráty o možné spolupráci ve sněmovních volbách v roce 2021.

Jun 22

Deník N nakoupil deset stejných vybraných běžných potravin v Praze a dalších evropských...

denikn.cz

Deník N nakoupil deset stejných vybraných běžných potravin v Praze a dalších evropských velkoměstech. V jinak drahých Bruselu a Londýně byl nákup levnější. Podívejte se na naše srovnání cen od Ženevy přes Kodaň po Bratislavu.