English

Fanoušci v Anglii nevěřili vlastním očím. Ostuda, uznal trenér Chelsea

Sport.cz

Fotbalisté Chelsea vypráskali v anglické lize Everton 6:0, Cole Palmer vstřelil čtyři góly. Hodně také ale rezonuje scéna před pokutovým kopem, ze kterého Palmer vsítil pátou branku utkání. Hráči Blues se strkali, hádali a přeli se o to,…

More from Sport.cz

Aug 21

Fotbalisté Arsenalu ve 2. kole anglické ligy zvítězili 1:0 na hřišti Crystal Palace

Sport.cz

Fotbalisté Arsenalu ve 2. kole anglické ligy zvítězili 1:0 na hřišti Crystal Palace. Londýnské derby rozhodl v 54. minutě z penalty Martin Ödegaard.

Mar 5

Fotbalisté Liverpoolu v 26. kole anglické ligy deklasovali na svém hřišti 7:0 Manchester United

www.sport.cz

Fotbalisté Liverpoolu v 26. kole anglické ligy deklasovali na svém hřišti 7:0 Manchester United. Dvakrát se trefili Gakpo, Núňez i Salah.

Mar 1

Fotbalisté Arsenalu v dohrávce 7. kola anglické ligy porazili 4:0 Everton

www.sport.cz

Fotbalisté Arsenalu v dohrávce 7. kola anglické ligy porazili 4:0 Everton a po třetí výhře za sebou vedou tabulku před Manchesterem City o pět bodů.

Feb 15

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v 21. kole španělské ligy nad posledním Elche 4:0

www.sport.cz

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v 21. kole španělské ligy nad posledním Elche 4:0. Obhájce titulu ztrácí na vedoucí Barcelonu osm bodů.

Feb 5

Fotbalisté Neapole vyhráli v 21. kole italské ligy na hřišti Spezie 3:0

www.sport.cz

Fotbalisté Neapole vyhráli v 21. kole italské ligy na hřišti Spezie 3:0 a upevnili si suverénní vedení. Dva góly dal nejlepší střelec Serie A Osimhen.

Feb 2

Fotbalisté Realu Madridu zvítězili v dohrávce španělské ligy nad Valencií

www.sport.cz

Fotbalisté Realu Madridu zvítězili v dohrávce španělské ligy nad Valencií 2:0 a v tabulce snížili ztrátu na vedoucí Barcelonu na pět bodů.

Nov 6

Fotbalisté Arsenalu v 15. kole anglické ligy porazili Chelsea 1:0 a vrátili se na první místo

www.sport.cz

Fotbalisté Arsenalu v 15. kole anglické ligy porazili Chelsea 1:0 a vrátili se na první místo. Londýnské derby rozhodl gólem brazilský stoper Gabriel.

Oct 8

Fotbalisté Almeríe v osmém kole španělské ligy vyhráli

www.sport.cz

Fotbalisté Almeríe v osmém kole španělské ligy porazili 3:1 Vallecano a po čtyřech porážkách bez vstřelené branky za sebou v La Lize poprvé zvítězili.

Aug 20

Fotbalisté Tottenhamu porazili ve třetím kole anglické ligy Wolverhampton 1:0

www.sport.cz

Fotbalisté Tottenhamu porazili ve třetím kole anglické ligy Wolverhampton 1:0. V 64. minutě rozhodl rekordním 185. ligovým gólem za klub Harry Kane.

Aug 7

Fotbalisté Marseille v prvním kole francouzské ligy vysoko vyhráli

www.sport.cz

Toulouse - Nice 1:1, Angers - Nantes 0:0, Lens - Brest 3:2, Lille - Auxerre 4:1, Montpellier - Troyes 3:2, Rennes - Lorient 0:1, Marseille - Remeš 4:1.

May 19

Fotbalisté Evertonu zdolali v dohrávce anglické ligy Crystal Palace

www.sport.cz

Fotbalisté Evertonu zdolali v dohrávce anglické ligy Crystal Palace 3:2 a kolo před koncem sezony si zajistili záchranu v Premier League.

Feb 1

Fotbalisté Lyonu vyhráli v dohrávce francouzské ligy nad velkým rivalem

www.sport.cz

Francouzská fotbalová liga - 14. kolo:; Lyon - Marseille 2:1 (76. Shaqiri, 89. Dembélé - 10. Guendouzi).

Jan 12

Anglický fotbalový Ligový pohár - semifinále, odveta: Tottenham - Chelsea 0:1

www.sport.cz

Anglický fotbalový Ligový pohár - semifinále, odveta: Tottenham - Chelsea 0:1 (18. Rüdiger). První zápas 0:2, postoupila Chelsea.

Aug 12

Liverpoolu bude v prvním kole anglické ligy chybět záložník Jones

Sport.cz

Fotbalistům Liverpoolu bude v úvodním utkání nového ročníku anglické ligy v sobotu v Norwichi chybět záložník Curtis Jones. Důvodem jsou preventivní opatření kvůli otřesu mozku.

Mar 17

Fotbalisté Sevilly v dohrávce španělské ligy zabrali

Sport.cz

Fotbalisté Sevilly zvítězili v dohrávce 2. kola španělské ligy nad Elche 2:0 a v tabulce si upevnili čtvrté místo zajišťující postup do Ligy...

Aug 29

Čech je zatím nejvytíženějším brankářem anglické ligy

Sport.cz

Petr Čech je nejvytíženějším brankářem úvodních tří kol anglické fotbalové ligy. Dosud má na kontě 18 zákroků, což je nejvíce ze všech gólmanů v soutěži. A přestože už čelil jako jediný dvěma z pěti nejlepších celků minulé sezóny, drží si…

May 1

Salaha za nejlepšího fotbalistu anglické ligy vybrali i novináři

Sport.cz

Útočník Liverpoolu Mohamed Salah byl nejlepším fotbalistou anglické ligy i podle novinářů. Egyptský reprezentant, který dal v probíhající sezóně 43 branek a s týmem má na dosah postup do finále Ligy mistrů, před týdnem ovládl i hlasování…

May 29

Fotbalisté Huddersfieldu po 45 letech postoupili do anglické ligy

Sport.cz

Po dlouhých 45 letech se fotbalisté Huddersfieldu vracejí do nejvyšší anglické ligy. Postup do Premier League si zajistili triumfem ve finále play off proti Readingu, který ve Wembley udolali po bezbrankovém zápasu na pokutové kopy.

Aug 10

Fotbalisté Liberce remizovali v dohrávce ligy s Duklou

Sport.cz

Fotbalisté Liberce remizovali v dohrávce 3. kola první ligy s Duklou 1:1. Domácí poslal do vedení ve 45. minutě Josef Šural, za hosty srovnal po pauze z penalty Tomáš Berger. Deset minut před koncem neproměnil pokutový kop Šural. Slovan…

May 12

Také podle novinářů je Hazard nejlepším fotbalistou anglické ligy

www.sport.cz

Po ocenění od hráčské asociace zvolili belgického fotbalistu Edena Hazarda z Chelsea nejlepším hráčem anglické Premier League také novináři. V tradiční anketě vyhrál rychlonohý záložník před Harrym Kanem z Tottenhamu a svým spoluhráčem…