English

Česká videoherní společnost Warhorse Studios zítra večer oznámí jméno nové...

Deník N

Česká videoherní společnost Warhorse Studios zítra večer oznámí jméno nové hry, kterou vyvíjí. Zatím není jasné, zda půjde o pokračování středověkého hitu Kingdom Come: Deliverance. Dosavadní zprávy to ale silně naznačují. (Czech Crunch)

More from Deník N

Apr 18

Český videoherní vývojář Warhorse Studios zveřejnil trailer na druhý díl...

denikn.cz

Český videoherní vývojář Warhorse Studios zveřejnil trailer na druhý díl úspěšné hry z prostředí českého středověku Kingdom Come. Měl by vyjít na konci roku. První díl Kingdom Come: Deliverance od studia v čele s Danielem Vávrou vyšel v…

Apr 17

Česká videoherní společnost Warhorse Studios zítra večer oznámí jméno nové...

Deník N

Česká videoherní společnost Warhorse Studios zítra večer oznámí jméno nové hry, kterou vyvíjí. Zatím není jasné, zda půjde o pokračování středověkého hitu Kingdom Come: Deliverance. Dosavadní zprávy to ale silně naznačují. (Czech Crunch)

Nov 27

Česká kolekce pro nadcházející letní olympijské hry v Paříži 2024 se inspiruje...

Deník N

Česká kolekce pro nadcházející letní olympijské hry v Paříži 2024 se inspiruje oblečením československých olympioniků z her ve stejném městě před sto lety. Vedle tradiční červené, bílé a modré barvy je dominantou státní vlajka s nápisem…

Jul 5

Ve Wimbledonu dnes nastoupí do hry osm českých tenistů. Vstup...

denikn.cz

Ve Wimbledonu dnes nastoupí do hry osm českých tenistů. Vstup do turnaje čeká dvojnásobnou vítězku turnaje Petru Kvitovou či Barboru Krejčíkovou, o postup už mezi 32 nejlepších si zahraje Kateřina Siniaková. Zápasy 1. kola, středa 5. 7.:…

Jun 9

Při pohledu na hru české tenistky Karolíny Muchové se fanoušci...

Deník N

Při pohledu na hru české tenistky Karolíny Muchové se fanoušci možná ptají, jak je možné, že není v top 10. Čerstvá finalistka Roland Garros v pubertě rychle vyrostla, na což trenéři špatně zareagovali. „Zvětší se kosti a svaly, jedinec…

May 6

Čeští hokejisté porazili v druhém vystoupení na Českých hrách v Brně již...

Deník N

Čeští hokejisté porazili v druhém vystoupení na Českých hrách v Brně již jistého vítěze Euro Hockey Tour Švédsko 4:3. Dostali se tak se čtyřmi body do čela tabulky turnaje a zajistili si konečné druhé místo v tabulce EHT.

Jan 26

Práce českých vývojářů z Grip Studios je obvykle tajná, ale říkají,...

Deník N / Česko

Práce českých vývojářů z Grip Studios je obvykle tajná, ale říkají, že dělají na „Mercedesu, Ferrari a Porsche mezi videohrami“. Teď jeden vysokorozpočtový projekt mohli odhalit – marvelovskou novinku Marvel’s Midnight Suns. (Czech Crunch)

Oct 29

Tři nové české filmy, které musíte vidět: proč stojí za...

Deník N

Tři nové české filmy, které musíte vidět: proč stojí za to jít do kina na Il Boemo, Světlonoc a Běžná selhání?

May 2

V půlce dubna vyšlo očekávané sedmé pokračování původní české hry Polda –...

Deník N

V půlce dubna vyšlo očekávané sedmé pokračování původní české hry Polda – s tradičně předpotopní animací a kameňákovským humorem i s nezaměnitelným hlasem Luďka Soboty. Starého Poldu novým kouskům nenaučíš, píše Tomáš Miklica v recenzi…

Apr 30

Čeští hokejisté porazili v druhém utkání na Českých hrách v...

denikn.cz

Čeští hokejisté porazili v druhém utkání na Českých hrách v Ostravě Švédsko 9:3 a zůstali ve hře o prvenství v turnaji, který loni vyhráli. Devět gólů dala samostatná česká reprezentace Švédsku poprvé v historii. (Hokej.cz)

Dec 9

Ceny za České hry roku uděleny. Poněkud nerdovským stylem moderované...

denikn.cz

Ceny za České hry roku uděleny. Poněkud nerdovským stylem moderované předávání cen bude v archivech vzpomínkou na lockdown, který ale hernímu průmyslu spíše svědčil, píše Tomáš Miklica.

Dec 9

Není to Mafia! Českou hrou dekády je Kingdom Come: Deliverance. Za rok 2020 získali cenu Creaks od Amanity

Deník N

Po kvantitativní stránce se stav českého herního průmyslu za rok 2020 dočkal analýzy již v červnu. Studie zveřejněná Asociací českých herních vývojářů tehdy uvedla, že obrat v českém herním odvětví přesáhl 5,3 miliardy korun. Na…

Dec 8

Českou počítačovou hrou roku byla vyhlášena hra Creaks od studia...

denikn.cz

Českou počítačovou hrou roku byla vyhlášena hra Creaks od studia Amanita Design. Za hru dekády byla vyhlášena středověká simulace Kingdom Come: Deliverance od Warhorse Studios z roku 2018. Creaks jsme recenzovali zde.

Nov 14

Česká ženská hokejová reprezentace postoupila na olympijské hry. Premiérovou účast...

denikn.cz

Česká ženská hokejová reprezentace postoupila na olympijské hry. Premiérovou účast pod pěti kruhy vybojovaly hokejistky po třech vítězstvích v kvalifikační skupině.

Jul 26

O první českou medaili na olympijských hrách se postaral kanoista a student...

denikn.cz

O první českou medaili na olympijských hrách se postaral kanoista a student žurnalistiky Lukáš Rohan. Původně chtěl být hlavně spokojený se svým výkonem, po stříbrné medaili jsou spokojení úplně všichni.

Jul 5

Česká basketbalová reprezentace se kvalifikovala na olympijské hry. Národní tým...

denikn.cz

Česká basketbalová reprezentace se kvalifikovala na olympijské hry. Národní tým v rozhodujícím zápase porazil favorizované Řecko 97:72 a na olympiádě se tak představí poprvé od roku 1980. Nejužitečnějším hráčem kvalifikačního turnaje byl…

Apr 17

„USA stojí za svým stálým spojencem, Českou republikou. Oceňujeme jejich...

denikn.cz

„USA stojí za svým stálým spojencem, Českou republikou. Oceňujeme jejich významné kroky k uvalení sankcí na Rusko za jeho nebezpečné činy na české půdě,“ prohlásila za americké velvyslanectví chargé d’affaires Jennifer Bachus.

Sep 28

Remake nejslavnější české hry Mafia spatřil světlo světa po osmnácti...

denikn.cz

Remake nejslavnější české hry Mafia spatřil světlo světa po osmnácti letech. Nová hra s názvem Mafia: Definitivní edice má rozšířený příběh, český dabing i novou grafiku. Podařilo se zachovat esenci původní Mafie, hodnotí expert. (iRozhlas)

Apr 10

Česká vláda stojí před rozhodnutím, co dál s koronavirem. Uvolnit přísná...

denikn.cz

Česká vláda stojí před rozhodnutím, co dál s koronavirem. Uvolnit přísná omezení, nebo je ponechat v platnosti? Otevřít obchody a školy, nebo čekat? A jestli čekat, na co přesně?

Mar 17

Epidemie koronaviru už podráží i nejsilnější nohu, na níž stojí česká...

denikn.cz

Epidemie koronaviru už podráží i nejsilnější nohu, na níž stojí česká ekonomika. Na dva až tři týdny totiž zavře brány svých závodů automobilka Škoda Auto, která je největším zaměstnavatelem v zemi.