English

PRVNÍ SLOVA dcery po smrti Laufera (†84): PRAVDA o jeho zdravotních potížích!

Stars24.cz

Česko se loučí s Josefem Lauferem, který o víkendu po dlouhém pobytu v nemocnici odešel na věčnost. Celé čtyři roky za ním docházela jediná dcera Ester, která se nyní vyrovnává s jeho úmrtím. Dokonce se poprvé ozvala.

More from Stars24.cz

Apr 29

Tajemství Josefa Laufera (†84): Mladší bratr, který chtěl být jako on!

stars24.cz

Česko se minulý týden rozloučilo s legendárním Josefem Lauferem, který v dubnu po čtyřech letech v kómatu zemřel. Rodina uspořádala smuteční obřad pro blízké a přátele. A vyšly najevo i některé méně známé skutečnosti.

Apr 24

Helena Vondráčková přišla o přítele! Takhle oplakává odchod Josefa Laufera (†84)

stars24.cz

Po čtyřech letech na nemocničním lůžku během uplynulého týdne naposledy vydechl Josef Laufer, který byl velmi populární mezi lidmi v hudební branže. Množství reakcí na jeho odchod o tom jasně vypovídá. Ozvala se například i Helena…

Apr 22

"Už se smějí spolu." Dojemný vzkaz Ivany Gottové pro Josefa Laufera (†84)

stars24.cz

Josef Laufer byl vrstevníkem legendárního kolegy Karla Gotta, takže není divu, že se oba zpěváci pravidelně potkávali po dobu mnoha desetiletí. První odešel Gott, o uplynulém víkendu ho následoval Laufer. Rodina Gottových nezapomněla…

Apr 22

Jiří Krampol: PRVNÍ SLOVA po odchodu Josefa Laufera (†84)

Stars24.cz

Smutná zpráva o odchodu Josefa Laufera dorazila o víkendu i k Jiřímu Krampolovi, který sám leží už několik týdnů v nemocnici. Laufer však byl na lůžku celé čtyři roky, navíc v umělém spánku. Proto se nelze divit tomu, jak Krampol nedělní…

Apr 21

První reakce na odchod Josefa Laufera (†84): Ozvala se Monika Absolonová!

Stars24.cz

Česko dnes zasáhla velmi smutná zpráva. Po čtyřech letech v umělém spánku na nemocničním lůžku odešel známý herec a zpěvák Josef Laufer. Na jeho skon už prostřednictvím sociálních sítí reagují kolegové či instituce, s nimiž on spojil svoje…

Apr 21

Zemřel Josef Laufer (†84): Poslední roky života byl v umělém spánku!

Stars24.cz

Českou uměleckou obec zasáhla v neděli smutná zpráva. Ve věku 84 let zemřel herec a zpěvák Josef Laufer. Informaci o jeho skonu přinesl deník Blesk. Laufer strávil poslední čtyři roky života na nemocničním lůžku v umělém spánku.

Mar 6

Josef Laufer do poslední chvíle sportoval! Co dělal dva dny před operací?

stars24.cz

Čtyři roky už je Josef Laufer v jedné z pražských nemocnic, přičemž žádné nové dobré zprávy nepřicházejí. Proto se vzpomíná na okamžiky, kdy byl populární zpěvák ještě plný života. Takový totiž byl do poslední chvíle.

Aug 16

Seriál Iveta: Poznáte slavného českého herce v roli Josefa Rychtáře? PODÍVEJTE SE

Stars24.cz

V budově Městského soudu v Praze se uplynulý víkend začalo natáčení závěrečná 3. série životopisné minisérie Iveta s podtitulem "Navždy tvoje", která vzniká pod značkou Voyo Originál a diváci ji mohou sledovat tamtéž.

Dec 24

Rodina Josefa Laufera truchlí: Po smrti Greifové odhalila parte

Stars24.cz

Českem oběhla pouhý den před Štědrým dnem jedna velmi smutná zpráva. Ve věku 83 let zemřela kostýmní výtvarnice Irena Greifová, manželka zpěváka Josefa Laufera.

Dec 23

Zemřela žena Josefa Laufera, kostýmní výtvarnice Irena Greifová (†83)!

Stars24.cz

Ve věku 83 let zemřela kostýmní výtvarnice a manželka Josefa Laufera Irena Greifová. O úmrtí informovala její rodina.

Aug 11

Josef Laufer má 83. let: Třetí narozeniny v nemocnici! Co dává naději?

Stars24.cz

Dnes má třiaosmdesáté narozeniny legendární zpěvák Josef Laufer, který je nadále hospitalizován v nemocnici kvůli vážným zdravotním potížím. Co dává jeho nejbližším stále naději?

Mar 29

Josef Laufer se dočkal: Po dvou letech trápení je jasno!

Stars24.cz

Josef Laufer se dočkal uvedení svého muzikálu na divadelní prkna, ačkoliv vůbec není jisté, zdali někdy uvidí finální výsledek své práce. Ostrov pokladů už každopádně může navštívit každý, kdo bude mít zájem.

Jun 4

Nejasné vyhlídky ohledně Josefa Laufera: Bez něj si nedovolí pokračovat!

Josefa Laufera po osmdesátce zničehonic zradilo zdraví. Komplikace to způsobilo i divadelníkům, kteří s ním léta spolupracují. Přinejmenším u jednoho představení, že se bez něj hrát nebude.

Nov 26

Josef Laufer: Velké přání vyslovené před lety se nesplnilo!

stars24.cz

Josef Laufer měl i ve svém věku stále smělé plány do budoucna, které bohužel překazily závažné zdravotní problémy. Jaké bylo velké přání oblíbeného herce a zpěváka?

Nov 25

Josef Laufer: Takhle se v listopadu vrátil po operaci do života!

stars24.cz

Fanoušci Josefa Laufera dál trnou, zdali se dokáže vrátit do života poté, co je už několik měsíců v nemocnici. Jednou se mu to už podařilo celkem bez problémů. Jak se mu dařilo před šestnácti lety?

Jul 27

Jak je na tom Josef Laufer? Jeho známý promluvil!

stars24.cz

Josef Laufer zůstává i nadále v péči lékařů, ovšem v posledních dnech se objevily informace, které dávají alespoň nějakou naději. Otázkou však je, zdali se zakládají na pravdě. Co prozradil známý slavného zpěváka?

Jul 26

Josef Laufer se probudil? NOVÉ INFORMACE!

stars24.cz

Josef Laufer strávil většinu letošního roku v nemocnici, kde se o něj neustále starají lékaři. V posledních dnech ale mělo dojít k jistému zlepšení. Někteří kolegové zpěváka tomu však úplně nevěří.

Jul 18

Josef Laufer: Co jste o něm nevěděli?

stars24.cz

Josef Laufer už několik měsíců leží v nemocnici, aniž by došlo k nějakému výraznému zlepšení. Ačkoliv je českým divákům znám především jako zpěvák a herec, ve svém životě dělal ledacos.

Jun 27

Josef Laufer: Tohle dělal těsně před operací!

stars24.cz

Už několik měsíců je Josef Laufer v péči lékařů a jeho zdravotní stav se prakticky nemění. Zvrat byl přitom velice rychlý. Ještě před operací totiž herec a zpěvák naplno pracoval.

May 14

Josef Laufer: NOVÉ INFORMACE o jeho zdraví!

stars24.cz

Zdravotní stav Josefa Laufera nesledují jen lékaři, ale také rodina, přátelé a jeho příznivci. Teď se po několika dnech opět objevily nové informace. Došlo konečně k vytouženému zlepšení?