Čeština

Opoziční ANO se podle Fialy nikdy s vládou na ničem domluvit...

Deník N / Česko

Opoziční ANO se podle Fialy nikdy s vládou na ničem domluvit nechtělo. Řídí se komunistickým mottem „Čím hůř pro republiku, tím líp pro nás“, uvedl. (ČTK)

Více z Deník N / Česko

28. 4.

Prezident Petr Pavel bere na vědomí rozhodnutí opozičního hnutí ANO...

Deník N

Prezident Petr Pavel bere na vědomí rozhodnutí opozičního hnutí ANO neúčastnit se jednání o strategických hospodářských a sociálních tématech. Rozhodnutí ale nepovažuje za šťastné. Hlava státu to dnes uvedla ve vyjádření zveřejněném na…

25. 4.

Opoziční ANO se podle Fialy nikdy s vládou na ničem domluvit...

Deník N / Česko

Opoziční ANO se podle Fialy nikdy s vládou na ničem domluvit nechtělo. Řídí se komunistickým mottem „Čím hůř pro republiku, tím líp pro nás“, uvedl. (ČTK)

17. 10.

Sněmovna o vyslovení nedůvěry koaliční vládě Petra Fialy (ODS), které iniciovalo...

Deník N

Sněmovna o vyslovení nedůvěry koaliční vládě Petra Fialy (ODS), které iniciovalo opoziční hnutí ANO, jedná zatím víc než 12 hodin. V debatě zatím převládali členové kabinetu s prezentací svých kroků. Z lídrů opozice s přednostním řečnickým…

8. 10.

Opoziční ANO v pátek navrhne Sněmovně schůzi k vyslovení nedůvěry vládě. Ta...

Deník N / Česko

Opoziční ANO v pátek navrhne Sněmovně schůzi k vyslovení nedůvěry vládě. Ta by mohla proběhnout další týden, předpokládá místopředsedkyně Sněmovny Klára Dostálová z ANO. Řekla to dnes v pořadu Otázky Václava Moravce v České televizi.…

5. 10.

Hnutí ANO shromáždilo podpisy nutné pro vyvolání hlasování o nedůvěře vládě....

Deník N

Hnutí ANO shromáždilo podpisy nutné pro vyvolání hlasování o nedůvěře vládě. Zatím je neodevzdá a počká na reakci prezidenta Pavla, sdělila předsedkyně poslaneckého klubu ANO Alena Schillerová. (ČTK)

27. 8.

Místopředseda opozičního hnutí ANO Karel Havlíček umí podle premiéra Petra...

Deník N / Česko

Místopředseda opozičního hnutí ANO Karel Havlíček umí podle premiéra Petra Fialy nálepkovat, mluvit páté přes deváté a bránit šéfa hnutí Andreje Babiše, ale ne řešit problémy. Fiala to dnes uvedl na sociální síti X, dříve Twitteru.…

8. 6.

Zástupci opozičních hnutí ANO i SPD už oznámili, že dnešní jednání...

Deník N

Zástupci opozičních hnutí ANO i SPD už oznámili, že dnešní jednání Sněmovny bude dlouhé. Poslanci jednají o změnách ve valorizacích důchodů a o zpřísnění pravidel pro předčasné odchody do penzí. V debatě se chystá vystoupit většina…

18. 1.

Sněmovna se k druhému hlasování o nedůvěře Fialově vládě dostala po více...

Deník N

Sněmovna se k druhému hlasování o nedůvěře Fialově vládě dostala po více než 25 hodinách debat. Loni v září poslancům obdobná diskuse trvala 22 hodin.

18. 1.

Sněmovna se vrátila k debatě o návrhu opozičního ANO na vyslovení nedůvěry...

Deník N

Sněmovna se vrátila k debatě o návrhu opozičního ANO na vyslovení nedůvěry Fialově koaliční vládě. Aktuálně chce vystoupit pět desítek poslanců. (ČTK)

13. 1.

Na sněmovní schůzi k vyslovení nedůvěry koaliční vládě Petra Fialy se...

Deník N

Na sněmovní schůzi k vyslovení nedůvěry koaliční vládě Petra Fialy se poslanci sejdou v úterý 17 ledna. Začne v 10:00. Na dotaz ČTK to dnes sdělila místopředsedkyně Sněmovny Věra Kovářová. Žádost o vyvolání schůze podepsalo 58 poslanců…

10. 1.

Poslanci opozičního ANO vyvolají sněmovní jednání o vyslovení nedůvěry Fialově koaliční...

Deník N / Česko

Poslanci opozičního ANO vyvolají sněmovní jednání o vyslovení nedůvěry Fialově koaliční vládě. Shodl se na tom klub hnutí, oznámila Schillerová.

24. 9.

Podle premiéra Petra Fialy (ODS) koncentruje hnutí ANO hlasy levicových...

denikn.cz

Podle premiéra Petra Fialy (ODS) koncentruje hnutí ANO hlasy levicových a populistických voličů. „To se zcela jednoznačně prokazuje na výsledku,“ řekl v České televizi.

2. 9.

Vláda premiéra Petra Fialy ustála hlasování o nedůvěře. Přesný výsledek hlasování...

denikn.cz

Vláda premiéra Petra Fialy ustála hlasování o nedůvěře. Přesný výsledek hlasování bude znám po oficiálním sečtení za zhruba 20 minut.

1. 9.

Podle předsedy hnutí ANO Andreje Babiše musí vláda Petra Fialy...

Deník N / Česko

Podle předsedy hnutí ANO Andreje Babiše musí vláda Petra Fialy skončit. Podle něj už rekonstrukce kabinetu nestačí. „Toto je vláda národní katastrofy,“ řekl Babiš v Poslanecké sněmovně. „Premiér Fiala a jeho ministři nezvládají řídit naši…

26. 8.

Předseda opozičního SPD TOmio Okamura doufá, že hlasování o nedůvěře vládě...

Deník N

Předseda opozičního SPD TOmio Okamura doufá, že hlasování o nedůvěře vládě se uskuteční před komunálními a senátními volbami. Konají se 23. a 24. září. (ČTK)

25. 8.

Poslanci opozičního ANO vyvolají ve Sněmovně hlasování o vyslovení nedůvěry Fialově...

Deník N

Poslanci opozičního ANO vyvolají ve Sněmovně hlasování o vyslovení nedůvěry Fialově vládě i kvůli aféře kolem ředitele rozvědky. Informovala o tom šéfka klubu Alena Schillerová. Podnět k vyslovení nedůvěry vládě musí podepsat nejméně 50…

14. 8.

Poslanecký klub hnutí ANO zašle dopis premiéru Petru Fialovi (ODS)...

Deník N

Poslanecký klub hnutí ANO zašle dopis premiéru Petru Fialovi (ODS) a bude žádat výměnu ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) kvůli kontaktům šéfa civilní rozvědky Petra Mlejnka s obviněným lobbistou Michalem Redlem. (CNN Prima News)

1. 6.

Opoziční strany vyvolávají čtyři měsíce před volbami hlasování o vyslovení nedůvěry...

denikn.cz

Opoziční strany vyvolávají čtyři měsíce před volbami hlasování o vyslovení nedůvěry vládě Andreje Babiše. Strany obou opozičních koalic dnes předaly podpisy pro vyhlášení mimořádné schůze šéfovi Sněmovny Radku Vondráčkovi (ANO).

12. 5.

„Konec a na shledanou.“ Opoziční koalice vyvolají hlasování o nedůvěře vládě. Babiš nechápe

Deník N

Opoziční koalice Spolu a Piráti se Starosty vyvolají hlasování o nedůvěře vládě Andreje Babiše. Demokratické opoziční strany dnes v Poslanecké sněmovně oznámily, že se dohodly na společném postupu. Hlasování vyvolají na začátku června.

24. 4.

Zhruba polovina Čechů podporuje hlasování o nedůvěře vládě hnutí ANO a ČSSD,...

denikn.cz

Zhruba polovina Čechů podporuje hlasování o nedůvěře vládě hnutí ANO a ČSSD, které nyní podporuje velká část opozice. Vyplývá to z průzkumu agentury Median pro Český rozhlas. (iRozhlas.cz)