English

Studenti americké Kolumbijské univerzity se zabarikádovali ve škole a odmítli ji...

Deník N / Svět

Studenti americké Kolumbijské univerzity se zabarikádovali ve škole a odmítli ji přes noc opustit. Zhruba 200 studujících vniklo dovnitř budovy Hamilton Hall a z jejího okna vyvěsili transparent s nápisem „Intifada“ (palestinská povstání v…

More from Deník N / Svět

May 31

Při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy přišlo o život nejméně...

Deník N / Svět

Při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy přišlo o život nejméně 36 284 Palestinců a 82 057 jich utrpělo zranění, uvádějí úřady ovládané teroristickou organizací Hamás. (ČTK)

May 25

Izraelské síly podle Palestinců zabily dalších třicet lidí v Pásmu Gazy....

Deník N

Izraelské síly podle Palestinců zabily dalších třicet lidí v Pásmu Gazy. Španělská ministryně obrany Robles válku označila za skutečnou genocidu. (ČTK)

Apr 30

Studenti americké Kolumbijské univerzity se zabarikádovali ve škole a odmítli ji...

Deník N / Svět

Studenti americké Kolumbijské univerzity se zabarikádovali ve škole a odmítli ji přes noc opustit. Zhruba 200 studujících vniklo dovnitř budovy Hamilton Hall a z jejího okna vyvěsili transparent s nápisem „Intifada“ (palestinská povstání v…

Mar 21

Při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy už bylo zničeno nebo poškozeno...

Deník N

Při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy už bylo zničeno nebo poškozeno 35 procent místních budov, ukázala analýza Satelitního střediska OSN. (ČTK)

Mar 10

Ve stínu protestů proti izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy bylo dnes...

Deník N

Ve stínu protestů proti izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy bylo dnes v Amsterdamu otevřeno muzeum holokaustu. Slavnostní ceremonie se v metropoli zúčastnil král Willem-Alexander i prezident Izraele Jicchak Herzog, proti kterému byla namířena…

Jan 26

Při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy už podle Hamásem ovládaných úřadů...

Deník N / Svět

Při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy už podle Hamásem ovládaných úřadů zemřelo nejméně 26 083 Palestinců, z toho 183 jen za uplynulý den. Izraelská armáda ráno oznámila, že její jednotky při pokračující ofenzivě v oblasti města Chán Júnis…

Jan 3

Při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy zemřelo od 7. října nejméně 22 313 Palestinců,...

Deník N

Při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy zemřelo od 7. října nejméně 22 313 Palestinců, dalších 57 300 bylo zraněno, uvedly úřady v Gaze vedené Hamásem. (ČTK)

Dec 30

Úřady řízené Hamásem tvrdí, že při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy...

Deník N

Úřady řízené Hamásem tvrdí, že při izraelské ofenzivě v Pásmu Gazy bylo od 7. října zabito nejméně 21 670 lidí a přes 56 000 dalších bylo zraněno. Tyto údaje není možné nezávisle ověřit. (ČTK)

Dec 13

Při bojích v Pásmu Gazy zemřelo dalších osm izraelských vojáků, mezi...

Deník N

Při bojích v Pásmu Gazy zemřelo dalších osm izraelských vojáků, mezi nimi je i plukovník, uvedla armáda. V pozemní operaci tak zemřelo už 113 vojáků. (ČTK)

Nov 18

Od 7. října v Pásmu Gazy zabily izraelské údery 12 300 lidí. Uvedlo to...

Deník N / Svět

Od 7. října v Pásmu Gazy zabily izraelské údery 12 300 lidí. Uvedlo to palestinské ministerstvo zdravotnictví, nad nimž má kontrolu teroristické hnutí Hamás. Ve srovnání s páteční bilancí je to zhruba o 300 mrtvých více. Mezi mrtvými je…

Oct 30

V Pásmu Gazy dosud kvůli izraelským náletům zemřelo 8306 lidí, tvrdí palestinské...

Deník N

V Pásmu Gazy dosud kvůli izraelským náletům zemřelo 8306 lidí, tvrdí palestinské ministerstvo zdravotnictví, které je pod kontrolou Hamásu. Mezi oběťmi má být i 3457 dětí. Informace není možné nezávisle ověřit. (Reuters)

Oct 17

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy dosud zemřelo 2837 lidí. Informovalo o tom...

Deník N

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy dosud zemřelo 2837 lidí. Informovalo o tom palestinské ministerstvo zdravotnictví, které je pod kontrolou hnutí Hamás. (Haarec)

Oct 15

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy zemřelo už 2670 lidí, tvrdí palestinské...

Deník N / Svět

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy zemřelo už 2670 lidí, tvrdí palestinské ministerstvo zdravotnictví, které kontroluje Hamás. Dalších 9600 podle něj bylo zraněno, píše agentura Reuters. (ČTK)

Oct 15

Za posledních 24 hodin v Pásmu Gazy při izraelských útocích zemřelo 300 lidí,...

Deník N / Svět

Za posledních 24 hodin v Pásmu Gazy při izraelských útocích zemřelo 300 lidí, převážně dětí a žen. Napsala to agentura Reuters s odvoláním na palestinské zdravotnické úřady, podle nichž dalších 800 lidí utrpělo zranění. WHO tvrdě…

Oct 13

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy zemřelo nejméně 1900 lidí, tvrdí palestinské...

Deník N / Svět

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy zemřelo nejméně 1900 lidí, tvrdí palestinské ministerstvo zdravotnictví. Mezi mrtvými je podle úřadů 614 dětí a 370 žen. Dalších 7696 lidí bylo zraněno. (CNN)

Oct 11

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy zemřelo už více než 1100 lidí....

Deník N

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy zemřelo už více než 1100 lidí. Vyplývá to z informací palestinského ministerstva zdravotnictví. Zraněných je 5339. (BBC)

Oct 10

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy zemřelo nejméně 770 lidí a dalších 4100 bylo...

Deník N / Svět

Při izraelských náletech v Pásmu Gazy zemřelo nejméně 770 lidí a dalších 4100 bylo zraněno. Informovalo o tom palestinské ministerstvo zdravotnictví. (BBC)

Oct 7

Izraelské nálety dnes v Pásmu Gazy zabily 161 lidí a zranily dalších skoro...

Deník N / Svět

Izraelské nálety dnes v Pásmu Gazy zabily 161 lidí a zranily dalších skoro 1000, uvádí podle zpravodajské společnosti BBC místní palestinští činitelé. Izrael vyslal do akce desítky letounů poté, co ráno radikální palestinské hnutí Hamás…

Aug 5

Po izraelském útoku v Pásmu Gazy byl podle zdrojů Reuters zabit...

Deník N

Po izraelském útoku v Pásmu Gazy byl podle zdrojů Reuters zabit vysoce postavený člen Islámského džihádu a dalších 15 lidí bylo zraněno. (ČTK)

Jan 2

Izraelská armáda zaútočila na cíle v Pásmu Gazy. Informovaly o tom...

denikn.cz

Izraelská armáda zaútočila na cíle v Pásmu Gazy. Informovaly o tom tiskové agentury s odvoláním na izraelské ozbrojené složky. Letecké údery byly podle nich odvetou za dvě rakety odpálené v sobotu z palestinského území, které dopadly do…