English

Prezident Pavel by měl jmenovat Tuleju v pondělí, potvrdil ČTK odbor...

Deník N

Prezident Pavel by měl jmenovat Tuleju v pondělí, potvrdil ČTK odbor komunikace Hradu. Setkání před jmenováním není nutné, osobně se znají, uvedl. (ČTK)

More from Deník N

May 8

Prezident Petr Pavel na Pražském hradě po roce na návrh...

Deník N

Prezident Petr Pavel na Pražském hradě po roce na návrh vlády povýšil ředitele Bezpečnostní informační služby (BIS) Michala Koudelku z hodnosti brigádního generála na generálmajora. Brigádním generálem se stal ředitel Generální inspekce…

Apr 30

Prezident Pavel by měl jmenovat Tuleju v pondělí, potvrdil ČTK odbor...

Deník N

Prezident Pavel by měl jmenovat Tuleju v pondělí, potvrdil ČTK odbor komunikace Hradu. Setkání před jmenováním není nutné, osobně se znají, uvedl. (ČTK)

Nov 20

Prezident Petr Pavel bude zítra dopoledne na Hradě jednat se...

Deník N

Prezident Petr Pavel bude zítra dopoledne na Hradě jednat se zástupci opozičního hnutí ANO o plánované důchodové reformě. (ČT24)

Oct 28

Prezident Petr Pavel dnes na Pražském hradě podle předsedkyně Sněmovny...

Deník N / Česko

Prezident Petr Pavel dnes na Pražském hradě podle předsedkyně Sněmovny Markéty Pekarové Adamové (TOP 09) vyznamenal mnoho skutečně výjimečných osobností, ať už z historie, tak ze současnosti, které jsou inspirací pro celou společnost. V…

Oct 28

Prezident Petr Pavel v projevu na Hradě řekl, že Česko má...

Deník N / Česko

Prezident Petr Pavel v projevu na Hradě řekl, že Česko má nejpevnější bezpečnostní ukotvení ve své historii. K pozitivnímu pohledu do budoucnosti podle něj nepřispívá ruská válka na Ukrajině ani islamistický teror, na který musí reagovat…

Jul 20

Nového předsedu Ústavního soudu jmenuje prezident Petr Pavel 4. srpna. Řekl...

Deník N

Nového předsedu Ústavního soudu jmenuje prezident Petr Pavel 4. srpna. Řekl to Deníku. Kdo nahradí končícího šéfa Rychetského, Pavel neuvedl. (Deník, ČTK)

Jun 2

Prezident Petr Pavel jmenuje v pondělí odpoledne na Hradě tři...

Deník N

Prezident Petr Pavel jmenuje v pondělí odpoledne na Hradě tři nové ústavní soudce. Senát schválil, že novými ústavními soudci budou Josef Baxa, Daniela Zemanová a Jan Wintr. (Hrad)

Apr 28

V Kyjevě skončil letecký poplach, prezident Petr Pavel podle zpravodaje ČTK...

Deník N / Svět

V Kyjevě skončil letecký poplach, prezident Petr Pavel podle zpravodaje ČTK dokončil v hotelovém krytu jednání s krymskými Tatary a z úkrytu odešel.

Mar 20

Prezident Petr Pavel jmenuje profesory, které odmítl jmenovat jeho předchůdce...

Deník N / Česko

Prezident Petr Pavel jmenuje profesory, které odmítl jmenovat jeho předchůdce Miloš Zeman, pokud dostane potvrzující stanovisko příslušných orgánů vysokých škol. Informoval o tom na pravidelné pondělní tiskové konferenci. (ČTK)

Feb 28

Nový prezident Petr Pavel jmenuje Petra Hladíka ministrem životního prostředí...

Deník N

Nový prezident Petr Pavel jmenuje Petra Hladíka ministrem životního prostředí den po inauguraci v pátek 10. března, oznámil předseda vlády Petr Fiala (ODS). (ČTK)

Feb 13

Zvolený prezident Petr Pavel pozval stávajícího prezidenta Miloše Zemana na...

Deník N

Zvolený prezident Petr Pavel pozval stávajícího prezidenta Miloše Zemana na inauguraci, sdělil Pavel po zhruba hodinovém jednání. Zeman také Pavlovi potvrdil, že nebude jmenovat nového předsedu Ústavního soudu. (ČT24)

Jan 29

Česko má nového prezidenta, Zemana na Hradě vystřídá Petr Pavel....

Deník N / Česko

Česko má nového prezidenta, Zemana na Hradě vystřídá Petr Pavel. Jaký bude prezident? A co teď bude s Andrejem Babišem? Přinášíme volební speciál Studia N, Filip Titlbach mluví se šéfredaktorem Deníku N Pavlem Tomáškem a analytikem Janem…

Sep 23

Prezident Miloš Zeman považuje Petra Fialu za dobrého premiéra, ve...

Deník N / Česko

Prezident Miloš Zeman považuje Petra Fialu za dobrého premiéra, ve vládě by ale vyměnil šest ministrů. Komunální volby označil za referendum o vládě. Řekl to v rozhovoru pro MF Dnes. Zeman má výhrady k těmto ministrům: šéfovi diplomacie…

Jun 7

Prezident Miloš Zeman ve středu jmenuje na Pražském hradě nové...

Deník N

Prezident Miloš Zeman ve středu jmenuje na Pražském hradě nové členy bankovní rady České národní banky. Na konci června končí mandát třem jejím členům, kteří doposud hlasovali pro zvyšování úrokových sazeb. (ČT24)

Feb 2

Prezident Miloš Zeman jmenuje v 15.00 na Hradě nového předsedu Nejvyššího správního...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman jmenuje v 15.00 na Hradě nového předsedu Nejvyššího správního soudu. Podle premiéra Petra Fialy, který návrh kontrasignoval, to bude dosavadní soudce Karel Šimka. Předchozí šéf NSS Michal Mazanec skončil na sklonku…

Dec 28

Zemřel spoluzakladatel Olympiku Pavel Chrastina. ČTK to řekl Petr Janda....

denikn.cz

Zemřel spoluzakladatel Olympiku Pavel Chrastina. ČTK to řekl Petr Janda. Ve skupině Chrastina působil v 60. letech, psal texty a hrál na baskytaru.

Dec 17

Prezident Miloš Zeman dnes jmenuje vládu Petra Fialy. Deník N představuje...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman dnes jmenuje vládu Petra Fialy. Deník N představuje všechny členy nového kabinetu v přehledné grafice.

Dec 14

Petr Fiala získal, co chtěl: v pátek prezident Miloš Zeman jmenuje...

denikn.cz

Petr Fiala získal, co chtěl: v pátek prezident Miloš Zeman jmenuje vládu podle jeho návrhu. Navíc tímto výsledkem podle politologů nadefinoval budoucí vztahy mezi Hradem a Strakovou akademií.

Nov 17

Prezident Miloš Zeman jmenuje Petra Fialu premiérem příští pátek v...

denikn.cz

Prezident Miloš Zeman jmenuje Petra Fialu premiérem příští pátek v Lánech. Po jednání v Ústřední vojenské nemocnici to sdělil předseda ODS. „K jednomu kandidátovi na ministra měl prezident výtky,“ řekl Fiala.

Oct 18

Hrad ani dnes neřekl, v jakém zdravotním stavu je prezident Miloš...

denikn.cz

Hrad ani dnes neřekl, v jakém zdravotním stavu je prezident Miloš Zeman. Kancléř Vratislav Mynář na krátkém brífinku pouze prohlásil, že o tom informovat nemůže, a zaútočil na Senát. Jeho snahu o zjištění prezidentova skutečného…