English

Jednička koaliční kandidátky Starostů a nezávislých (STAN) do Evropského parlamentu (EP)...

Deník N

Jednička koaliční kandidátky Starostů a nezávislých (STAN) do Evropského parlamentu (EP) Danuše Nerudová v letech 2009 až 2015 publikovala v predátorských časopisech. Uvedl to dnes server Seznam Zprávy, podle kterého šlo o devět textů.…

More from Deník N

Aug 19

Jméno Danuše Nerudové jako možné kandidátky do příští Komise se...

denikn.cz

Jméno Danuše Nerudové jako možné kandidátky do příští Komise se již nějaký čas skloňuje. Po oznámení její kandidatury do EP za hnutí STAN se tato možnost skloňuje ještě otevřeněji. Popisujeme, co nyní pro kandidátku Starostů hraje.

Aug 19

Danuše Nerudová chce v dresu hnutí STAN do Evropského parlamentu. Její...

Deník N

Danuše Nerudová chce v dresu hnutí STAN do Evropského parlamentu. Její vstup do kampaně může do výsledků voleb vážně promluvit, část koaličních partnerů STAN oznámení Nerudové muselo sledovat s obavami. Popisujeme proč.

Jun 15

Bývalá prezidentská kandidátka a ekonomka Danuše Nerudová bude kandidovat ve volbách...

Deník N

Bývalá prezidentská kandidátka a ekonomka Danuše Nerudová bude kandidovat ve volbách do Evropského parlamentu, které se budou konat začátkem června roku 2024. (Euractiv)

Mar 31

Neúspěšná prezidentská kandidátka Danuše Nerudová nevyloučila kandidaturu do Evropského parlamentu,...

Deník N

Neúspěšná prezidentská kandidátka Danuše Nerudová nevyloučila kandidaturu do Evropského parlamentu, vstupovat do politických stran se ale nechystá. Externě bude radit prezidentu Pavlovi.

Jan 28

Neúspěšná kandidátka Danuše Nerudová poblahopřála Petru Pavlovi k vítězství. „Vrátili jsme...

denikn.cz

Neúspěšná kandidátka Danuše Nerudová poblahopřála Petru Pavlovi k vítězství. „Vrátili jsme srdce na Hrad,“ napsala Nerudová na Twitter.

Jan 27

Neúspěšná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová odvolila. Podporuje Petra Pavla,...

Deník N / Česko

Neúspěšná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová odvolila. Podporuje Petra Pavla, předpokládá jeho výhru v poměru 55 procent proti 45 procentům Andreje Babiše. (ČTK)

Jan 14

Neúspěšná prezidentská kandidátka Danuše Nerudová na sociálních sítích podpořila Petra...

Deník N

Neúspěšná prezidentská kandidátka Danuše Nerudová na sociálních sítích podpořila Petra Pavla a zveřejnila společnou fotografii s ním. „Gratuluji vítězi prvního kola Petru Pavlovi a držím mu palce v tom druhém!“ napsala.

Jan 13

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová odvolila v Kuřimi u Brna. Za úspěch by...

Deník N / Česko

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová odvolila v Kuřimi u Brna. Za úspěch by považovala zisk 20 procent hlasů v prvním kole.

Jan 10

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová na svých stránkách zveřejnila lékařskou zprávu...

Deník N

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová na svých stránkách zveřejnila lékařskou zprávu o svém zdravotním stavu. Vyšetření podstoupila ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze.

Jan 9

Podle prezidentské kandidátky Danuše Nerudové je potřeba dnešní rozsudek v kauze...

Deník N / Česko

Podle prezidentské kandidátky Danuše Nerudové je potřeba dnešní rozsudek v kauze Čapí hnízdo respektovat. „Máme nezávislou justici a tato kauza nebyla zpolitizovaná, jak sám Andrej Babiš tvrdil. Nic to ale nemění na tom, že Andrej Babiš v…

Jan 6

Novým velkým sponzorem prezidentské kandidátky Danuše Nerudové se stal vlastník...

Deník N

Novým velkým sponzorem prezidentské kandidátky Danuše Nerudové se stal vlastník investiční skupiny BHM a bývalý spolumajitel Škody Transportation Tomáš Krsek. V pátek jí na transparentní účet zaslal dva miliony korun. (E15)

Jan 5

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová se sešla s miliardářem Pavlem Tykačem a jeho...

Deník N

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová se sešla s miliardářem Pavlem Tykačem a jeho ženou. Nešlo o kampaň, ale o knížku a ženská témata, vysvětluje její mluvčí.

Dec 19

Kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová se odmítla účastnit předvánočního duelu...

Deník N

Kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová se odmítla účastnit předvánočního duelu na CNN Prima News s generálem Petrem Pavlem, který pozvání naopak přijal. Na svém twitterovém účtu to uvedl moderátor pořadu Michal Půr.

Dec 16

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová se ohradila proti výroku Andreje Babiše,...

Deník N / Česko

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová se ohradila proti výroku Andreje Babiše, který tvrdil, že „jeden z jejích sponzorů je Penta.“ „Společnost Penta kampaň paní Nerudové nijak nepodpořila,“ sdělil Deníku N mluvčí kandidátky Filip Vích.…

Nov 2

Kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová nasbírala přes 100 tisíc podpisů, na...

Deník N

Kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová nasbírala přes 100 tisíc podpisů, na ministerstvo vnitra odevzdala přes 82 tisíc podpisů.

Oct 25

Prezidentská kandidátka a bývalá rektorka Mendelovy univerzity Danuše Nerudová v Aréně N vysvětluje,...

denikn.cz

Prezidentská kandidátka a bývalá rektorka Mendelovy univerzity Danuše Nerudová v Aréně N vysvětluje, proč je u jednohopohlavních párů bez váhání pro manželství i adopce. „Představte si, že máte syna, který má rád muže, a představte si, že…

Oct 25

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová v Aréně N vysvětluje, proč je...

Deník N

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová v Aréně N vysvětluje, proč je u stejnopohlavních párů bez váhání pro manželství i adopce. „Představte si, že máte syna, který má rád muže, a představte si, že nemá stejná práva. Jak by vám jako…

Oct 4

Kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová prohlásila, že si váží podpory...

denikn.cz

Kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová prohlásila, že si váží podpory vládních stran. „Vážím si toho, že se mě vládní strany rozhodly podpořit i přesto, že jsem nezávislá kandidátka a že můj názor na kroky vlády je často kritický,“…

Aug 28

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová vsadila na objíždění regionů, sběr podpisů...

Deník N

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová vsadila na objíždění regionů, sběr podpisů a budování povědomí o své osobě. Právě to poslední její rozlet na ulicích měst limituje. Strávili jsme den s Nerudovou ve středočeských městech.

Jun 1

Pointa N: Ekonomka Danuše Nerudová může být nejviditelnější ženskou kandidátkou prezidentských...

Deník N

Pointa N: Ekonomka Danuše Nerudová může být nejviditelnější ženskou kandidátkou prezidentských voleb, jen to jí ale stačit nebude. Praha hrozí vládě uzavřením centra pomoci ukrajinským uprchlíkům. Mezinárodní den dětí připomíná dětské…