English

Smrtelná nehoda u Andělské Hory na Karlovarsku, silnice na Prahu je uzavřena

Novinky.cz

Nehoda kamionu a tří osobních vozidel zablokovala v úterý odpoledne u Karlových Varů tah na Prahu. Jeden člověk přišel při srážce o život.

More from Novinky.cz

May 7

Smrtelná nehoda u Andělské Hory na Karlovarsku, silnice na Prahu je uzavřena

Novinky.cz

Nehoda kamionu a tří osobních vozidel zablokovala v úterý odpoledne u Karlových Varů tah na Prahu. Jeden člověk přišel při srážce o život.

Feb 28

Celá dálnice D6 mezi Prahou a Karlovými Vary začne sloužit v roce 2028

Novinky.cz / Domácí

Ač se to může zdát neuvěřitelné, už za čtyři roky má být kompletně dokončena a předána do užívání dálnice D6 mezi Prahou a Karlovými Vary. Přitom ze zhruba 130 km dlouhého stávajícího silničního spojení zbývá ještě dokončit asi 63…

Feb 13

Dopravu mezi Karlovými Vary a Prahou zkomplikovala nehoda

Dvě auta havarovala v úterý ráno u odbočky ze silnice mezi Karlovými Vary a Prahou směrem na Vahaneč. Při nehodě se zranily dvě osoby, které byly transportovány do nemocnice. V místě byla dočasně zavedena kyvadlová doprava.

Feb 7

Nehoda tří aut a náklaďáku uzavřela hlavní tah z Karlových Varů na Prahu

Novinky.cz

Na silnici I/6 u odbočky na Žlutice (Na Hvězdě) havarovala odpoledne tři osobní auta a jedno nákladní, které převáželo auta. Ta při nehodě z návěsu spadla. Na místě jsou záchranné jednotky. Minimálně dva lidé jsou zranění, informovali ČTK…

Dec 18

Hromadná nehoda zavřela D1 za Prahou

Novinky.cz

Dálnici D1 u Prahy ve směru na Brno v sobotu před polednem zhruba na hodinu uzavřela hromadná nehoda několika aut, tři lidé jsou středně těžce zranění. Na místě zasahoval i vrtulník záchranné služby, řekli policejní mluvčí Pavel Truxa a…

Jun 26

Hromadná nehoda zavřela D1 za Prahou

Novinky.cz

Na dálnici D1 u Modletic nedaleko Prahy v sobotu dopoledne havarovalo osm až deset aut. Kolem deseti lidí utrpělo zranění. Směr na Brno byl kvůli přistávání vrtulníku dočasně neprůjezdný, poté se ho podařilo obnovit připojovacím a pravým…

Feb 8

Sníh zasypal Prahu, na Karlově mostě se objevili běžkaři

Novinky.cz

Česko v noci na pondělí zasypal sníh a nečekaně štědrá nadílka se nevyhnula ani Praze. Centrum Prahy se tak po delší době zahalilo do bílé barvy a vznikly malebné scenérie. Na Karlově mostě se dokonce objevili běžkaři. Pokrývka sněhu…

Sep 5

Hromadná nehoda na Plzeňsku: šest zraněných včetně dvou dětí

Novinky.cz

Policisté na Plzeňsku vyšetřují hromadnou nehodu, při které se srazilo pět aut a motorka. Ke karambolu došlo v sobotu u Dobřan na hlavním silničním tahu z Klatov do Plzně. Záchranáři z místa odvezli do nemocnice šest zraněných včetně dvou…

Feb 19

Nehoda opilého řidiče uzavřela D4 ve směru na Prahu

Novinky.cz

Na dálnici D4 na Příbramsku nabouralo ve středu večer osobní auto do svodidel, řidič podle policie pil před jízdou alkohol. Nikdo nebyl zraněn, směr na Prahu je uzavřený, uvedl mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

Sep 27

Nehoda dvou kamionů u Berouna zastavila D5 ve směru na Prahu

Novinky.cz

Nehoda dvou kamionů v pátek ráno zablokovala dálnici D5 u Berouna. Nákladní auta ve směru na Prahu stojí, osobní mohou místo nehody objet přes čerpací stanici.

Jun 24

Hromadná nehoda uzavřela dálnici D10 před Prahou

Novinky.cz

Provoz na dálnici D10 na čtvrtém kilometru před Prahou zastavila v pondělí po 07:00 hromadná nehoda. U exitu Radonice se srazilo sedm aut, šest osobních a jedno nákladní.

Jun 12

Hromadná nehoda zablokovala D1 před Prahou

Novinky.cz

Provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu komplikuje na 8. kilometru nehoda tří osobních aut a jednoho nákladního. Na místě zasahují hasiči. Jeden z vozů skončil převrácený na střeše, podle prvotních informací se nehoda obešla bez zranění.

Apr 25

Dálnici D1 ve směru na Prahu u Domašova zablokovala nehoda

Novinky.cz

Nehoda čtyř osobních aut mezi 178. a 168. kilometrem dálnice D1 ve čtvrtek ráno zablokovala dálnici ve směru na Prahu. Potvrdil to mluvčí brněnských policistů Bohumil Malášek. Při nehodě nedaleko Domašova nebyl nikdo zraněn.

Jan 25

Dopravu na hlavním tahu z Karlových Varů na Prahu zastavila nehoda

Novinky.cz

Na silnici I/6 u odbočky na Hůrky se v pátek odpoledne čelně srazila dvě osobní auta. Silnice z Karlových Varů na Prahu byla uzavřená. Na místě zasahoval také vrtulník.

Aug 16

Dálnici D1 na Prahu uzavřela nehoda dvou kamiónů, jednoho řidiče transportoval vrtulník

Novinky.cz

Na 17. kilometru dálnice D1 u Strančic v Praze-východ se ve středu v podvečer srazily dva kamiony. Řidiče jednoho z nich museli vyprostit přivolaní hasiči.

Aug 16

Smrtelná nehoda dodávky a kamiónu zastavila u Humpolce dálnici D1 na Prahu

Novinky.cz

Vážná nehoda nákladního vozu a dodávky na 93,5 kilometru dálnice D1 zastavila provoz ve směru na Prahu. Na místě zasahují hasiči, policisté a záchranáři. Nehodu nepřežil řidič dodávky.

Dec 29

Prahu vyděsila detonace na Karlově náměstí. Byla to petarda

Novinky.cz

Policisté ve čtvrtek v podvečer uzavřeli část Karlova náměstí v Praze kvůli „detonaci nezjištěného předmětu“. Po několikahodinovém zkoumání došli policisté k závěru, že šlo zřejmě o výbuch zábavní pyrotechniky, což na Twitteru potvrdil i…

May 3

Dálnici D5 u Berouna ve směru na Prahu zablokovala nehoda

Novinky.cz

Nehoda zablokovala v úterý večer provoz na plzeňské dálnici D5 u Berouna ve směru na Prahu. Kvůli střetu nákladního vozidla a dodávky byla komunikace neprůjezdná.

Mar 19

Hromadná nehoda uzavřela silnici R7 u letiště ve směru na Prahu

www.novinky.cz

Hromadná nehoda autobusu a osmi osobních aut uzavřela po 6:30 rychlostní silnici R7 ve směru na Prahu, uvedlo Národní dopravní informační centrum. Havárie se stala na pátém kilometru u obce Středokluky. Kolize se obešla bez zranění.

Feb 2

Provoz na D1 směrem na Prahu zastavila nehoda 15 aut

www.novinky.cz

Dálnici D1 na Vysočině ve směru na Prahu zastavila hromadná nehoda, problémy jsou i na souběžné komunikaci. Kolize si naštěstí nevyžádala žádné vážné zranění, dálnici však blokuje vzpříčený kamión. Zatím se nedá odhadnout, jak dlouho bude…