English

Ruský letecký útok zasáhl sportovní hřiště u školy ve Charkově na...

Deník N

Ruský letecký útok zasáhl sportovní hřiště u školy ve Charkově na východní Ukrajině. Na místě zůstaly čtyři zraněné děti a tři dospělí, oznámil šéf oblastní správy Oleh Syněhubov. Mezi zraněnými je osmiletá dívka, dvě 14leté a jeden 15letý…

More from Deník N

Feb 15

Při ostřelování Bělgorodu na jihozápadě Ruska zahynulo sedm lidí, dalších...

Deník N

Při ostřelování Bělgorodu na jihozápadě Ruska zahynulo sedm lidí, dalších 18 lidí bylo zraněno, uvedlo ruské ministerstvo zdravotnictví. Kyjev se k odpovědnosti za útok nepřihlásil. (Moscow Times)

Jan 2

Při ruském útoku na Kyjev bylo zraněno nejméně 12 lidí. Na...

Deník N

Při ruském útoku na Kyjev bylo zraněno nejméně 12 lidí. Na Telegramu o tom informoval starosta města Vitalij Kličko.

Jul 20

Kyjev byl, je a bude cílem pro ruskou armádu, říká Vitalij...

Deník N

Kyjev byl, je a bude cílem pro ruskou armádu, říká Vitalij Kličko. „Je to hlavní město Ukrajiny a je jejím srdcem. Má symbolický status. Proto na město stále útočí raketami. Snaží se demoralizovat lidi, chtějí, aby upadli do deprese. Jde…

Jul 8

Nejméně šest lidí zahynulo a pět bylo zraněno při ruském ostřelování...

Deník N

Nejméně šest lidí zahynulo a pět bylo zraněno při ruském ostřelování města Lyman v Doněcké oblasti, Uvedl to gubernátor Pavlo Kyrylenko. (Kyiv Independent)

Feb 21

Nejméně šest lidí zahynulo při ruském ostřelování jihoukrajinského města Cherson,...

Deník N / Svět

Nejméně šest lidí zahynulo při ruském ostřelování jihoukrajinského města Cherson, informují ukrajinská média. Další lidé jsou zranění. (ČTK)

Dec 29

Ruské ostřelování Charkova zabilo nejméně dva lidi, město je opět...

Deník N

Ruské ostřelování Charkova zabilo nejméně dva lidi, město je opět pod palbou. Terčem ranních útoků se stalo deset oblastí Ukrajiny. (ČTK)

Nov 15

Ruské ostřelování Kyjeva nepřežil nejméně jeden člověk, oznámil starosta metropole...

Deník N

Ruské ostřelování Kyjeva nepřežil nejméně jeden člověk, oznámil starosta metropole Vitalij Kličko. Pátrací a záchranné operace pokračují. (BBC)

May 16

Do Charkova, donedávna těžce ostřelovaného ruskou armádou, se vrátilo už...

Deník N / Svět

Do Charkova, donedávna těžce ostřelovaného ruskou armádou, se vrátilo už přes půl milionu obyvatel. Denně na místní nádraží přijíždějí asi dva tisíce lidí, kteří utekli před válkou. Prohlásil to šéf oblastní vojenské administrace Oleg…

Apr 13

Ruská vojska podle Kyjeva pokračují v ostřelování Charkova a bombardování Mariupolu a ničí...

Deník N

Ruská vojska podle Kyjeva pokračují v ostřelování Charkova a bombardování Mariupolu a ničí raketami a bombami civilní infrastrukturu v Charkovské a Záporožské oblasti. V Donbasu ukrajinští vojáci během uplynulých 24 hodin odrazili šest…

Mar 29

Při ruském ostřelování Mykolajiva zahynulo dnes ráno nejméně sedm lidí,...

Deník N

Při ruském ostřelování Mykolajiva zahynulo dnes ráno nejméně sedm lidí, 22 dalších bylo zraněno, informovala ukrajinská pohotovostní služba. (Kyiv Independent)

Mar 25

Ruské ostřelování zasáhlo kliniku na východě Charkova, kde se soustřeďovala...

Deník N

Ruské ostřelování zasáhlo kliniku na východě Charkova, kde se soustřeďovala humanitární pomoc. Při útoku zemřeli čtyři lidé a další tři utrpěli zranění. Informuje o tom agentura Reuters na základě informací od místní policie.

Mar 23

Při nočním ostřelování Kyjeva zemřeli nejméně čtyři lidé. Ruské střely...

Deník N / Svět

Při nočním ostřelování Kyjeva zemřeli nejméně čtyři lidé. Ruské střely zasáhly obchodní centrum, obytnou výškovou budovu a několik domů. Informuje o tom server Ukrajinska pravda s odkazem na místní úřady.

Mar 20

Při ruském ostřelování Kyjeva zahynul nejméně jeden člověk, informoval na...

Deník N / Svět

Při ruském ostřelování Kyjeva zahynul nejméně jeden člověk, informoval na Twitteru starosta Vitalij Kličko. Hasiči se podle něj snaží zlikvidovat rozsáhlý požár.

Mar 17

Při ruském ostřelování Kyjeva zemřeli nejméně dva lidé a ve vesnici...

denikn.cz

Při ruském ostřelování Kyjeva zemřeli nejméně dva lidé a ve vesnici u metropole zahynulo při ruském útoku dvouleté dítě. Informuje o tom server Kyiv Independent s odkazem na místní úřady.

Mar 17

Nejméně 21 lidí přišlo o život při ruském ostřelování ukrajinského města Merefa...

Deník N / Svět

Nejméně 21 lidí přišlo o život při ruském ostřelování ukrajinského města Merefa u Charkova. Z 25 zraněných je deset ve vážném stavu, oznámila dnes ukrajinská agentura Unian s odvoláním na oblastní prokuraturu. Informace nebylo možné ověřit…

Mar 16

Kvůli ruskému ostřelování Charkova dosud zemřelo nejméně 500 lidí. Informuje o tom...

denikn.cz

Kvůli ruskému ostřelování Charkova dosud zemřelo nejméně 500 lidí. Informuje o tom tamní záchranná služba. Podle BBC není možné počty obětí nezávisle ověřit.

Mar 3

Ukrajinská armáda dnes v Hostomelu nedaleko Kyjeva zničila nejméně dvacet ruských...

denikn.cz

Ukrajinská armáda dnes v Hostomelu nedaleko Kyjeva zničila nejméně dvacet ruských vozidel. Hostomel je cílem ruských útoků již od začátku invaze. (Unian)

Mar 3

Na pozadí bojů o Kyjev a Charkov zaznamenala ruská armáda první velký...

denikn.cz

Na pozadí bojů o Kyjev a Charkov zaznamenala ruská armáda první velký úspěch. Ovládla Cherson, důležitý přístav na jihovýchodě Ukrajiny. Vysvětlujeme, proč je to důležité a co hrozí dál.

Mar 1

Při ostřelování Charkova zemřelo za jeden den nejméně devět lidí...

Deník N / Svět

Při ostřelování Charkova zemřelo za jeden den nejméně devět lidí a dalších 37 bylo zraněno, oznámil starosta města Igor Těrechov. „Takovou zkázu Charkov v nedávné historii ještě nezažil,“ řekl. (BBC)

Feb 28

Ruské ostřelování ukrajinského Charkova si vyžádalo životy nejméně 11 civilistů, informoval...

Deník N / Svět

Ruské ostřelování ukrajinského Charkova si vyžádalo životy nejméně 11 civilistů, informoval šéf oblastní administrace. (AFP)