English

Žhář zapálil ve volnočasovém areálu na Karlovarsku dvě auta a přívěs pro koně

Novinky.cz

Karlovarští kriminalisté vyšetřují okolnosti požáru ve volnočasovém areálu pro rodiny s dětmi u řeky Ohře poblíž Karlových Varů. Zřejmě žhář tam zapálil v noci na neděli dvě osobní vozidla a přívěs pro koně. Nikomu se nic nestalo.

More from Novinky.cz

Mar 26

Muž v Karlových Varech chodil opakovaně rýt do zaparkovaných aut: škoda 700 tisíc

Novinky.cz

Za přečin poškození cizí věci stíhá policie 36letého muže z Karlových Varů. Ten podle kriminalistů od začátku února do poloviny března poškodil ve městě nejméně 15 zaparkovaných osobních aut. Škodu policie vyčíslila přibližně na 700 tisíc…

Mar 9

V Karlových Varech hořela ubytovna

Novinky.cz

Jako obecné ohrožení vyšetřují kriminalisté sobotní požár ubytovny v Karlových Varech. Hasiči z budovy evakuovali čtyřicet lidí, jeden z nich skončil v nemocnici, protože se nadýchal zplodin.

Feb 28

Celá dálnice D6 mezi Prahou a Karlovými Vary začne sloužit v roce 2028

Novinky.cz / Domácí

Ač se to může zdát neuvěřitelné, už za čtyři roky má být kompletně dokončena a předána do užívání dálnice D6 mezi Prahou a Karlovými Vary. Přitom ze zhruba 130 km dlouhého stávajícího silničního spojení zbývá ještě dokončit asi 63…

Aug 25

Pět zraněných po srážce dvou aut na Karlovarsku

Novinky.cz

Pět zraněných si v pátek po poledni vyžádal střet dvou aut na silnici I/6 na Karlovarsku. Dva z cestujících utrpěli těžká zranění, jednoho z nich odvezl do nemocnice vrtulník záchranky. Okolnosti nehody vyšetřuje policie. Provoz byl v…

Mar 15

Při hromadné nehodě u Bochova se srazilo 13 aut

Novinky.cz

U Bochova na Karlovarsku se na silnici I/6 stala hromadná nehoda zřejmě deseti osobních a tří nákladních aut. Tři lidé se lehce zranili. Silnice byl uzavřena čtyři hodiny, provoz byl obnoven po deváté hodině večer.

Nov 11

V Karlových Varech začínají Variace

Novinky.cz / Kultura

V Karlových Varech začínají víkendové Variace, které si pro filmové fanoušky připravily zajímavý program. V předpremiéře mají možnost zhlédnout dva filmy, které oslnily diváky světových filmových festivalů - Tár a Armageddon Time. Jako…

Feb 7

Nehoda tří aut a náklaďáku uzavřela hlavní tah z Karlových Varů na Prahu

Novinky.cz

Na silnici I/6 u odbočky na Žlutice (Na Hvězdě) havarovala odpoledne tři osobní auta a jedno nákladní, které převáželo auta. Ta při nehodě z návěsu spadla. Na místě jsou záchranné jednotky. Minimálně dva lidé jsou zranění, informovali ČTK…

Dec 28

Sedm aut a kamion v sobě. Dálnici D6 na Lounsku zavřela hromadná nehoda

Novinky.cz

Dálnice D6 u Lubence na Lounsku se v úterý dopoledne na 79. kilometru ve směru na Prahu uzavřela kvůli hromadné nehodě kamionu a sedmi osobních aut. Jeden člověk se při kolizi vážně zranil, hasiči ho museli z vozidla vyprostit a záchranáři…

Dec 11

Srážka osobních aut zastavila tah mezi Karlovými Vary a Chomutovem

Novinky.cz

Na silnici I/13 z Karlových Varů na Chomutov se v pátek odpoledne srazila dvě osobní auta. Policie silnici kvůli nehodě uzavřela v obou směrech.

Jan 25

Dopravu na hlavním tahu z Karlových Varů na Prahu zastavila nehoda

Novinky.cz

Na silnici I/6 u odbočky na Hůrky se v pátek odpoledne čelně srazila dvě osobní auta. Silnice z Karlových Varů na Prahu byla uzavřená. Na místě zasahoval také vrtulník.

Jan 22

Přepadli zlatnictví v Karlových Varech

Novinky.cz

Ozbrojený lupič v pondělí v podvečer přepadl zlatnictví na Západní ulici v obchodně správním centru Karlových Varů. Z prodejny si odnesl neupřesněnou sumu peněz. Prodavačka utrpěla šok, ale jinak vyvázla bez zranění.

Dec 14

Konference keramiků v Karlových Varech

www.novinky.cz

Konference projektu Potter rating upozornila na význam mezinárodní spolupráce v oblasti vzdělávání v řemeslných oborech-výroba keramiky a porcelánu. Pozvání "Keramky" (SUPŠ Karlovy Vary) přijali a s příspěvky vystoupili i partneři z mnoha…

Jul 3

U Bochova na Karlovarsku zemřel motorkář při předjíždění kolony

Novinky.cz

Na silnici I/6 u Bochova na Karlovarsku se v úterý srazilo auto s motocyklem. Řidič motorky nehodu nepřežil. „Policie asi tři a půl hodiny odkláněla dopravu po objízdných trasách,” informovala krajská policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Sep 22

Dálnici D6 u Karlových Varů zablokovaly dvě nehody

Novinky.cz

Dálnici R6 u Karlových Varů zablokovaly v pátek odpoledne dvě nehody. První se stala směrem k Andělské Hoře, druhá o chvíli později u Hor směrem na Cheb. Policie dálnici uzavřela. Na příjezdu z Prahy se tvoří dlouhé kolony.

Apr 19

Na dálnici D6 bouralo šest aut

Novinky.cz

Na dálnici D6 se ve středu ráno srazilo šest osobních aut. Nehoda se obešla bez zranění, ale tvořily se několikakilometrové kolony a v dopravní špičce to znamenalo zdržení několik desítek minut.

Jul 2

Dafoemu i Dornanovi se v Karlových Varech líbí

Filmové hvězdy první velikosti Willem Dafoe a Jamie Dornan si svůj pobyt v Karlových Varech na festivalu vyloženě pochvalují. Svěřili se s tím karlovarskému primátorovi Petru Kulhánkovi (KOA), který je vítal na červeném koberci před…

Jun 17

Film o Lucii bude mít premiéru v Karlových Varech

Novinky.cz / Kultura

Skupina Lucie se letos vrátí na karlovarský festival trochu jinak. Slavnostní premiéru tam bude mít dokumentární film Lucie: Příběh jedný kapely, který členové skupiny osobně uvedou.

Apr 23

Architektura a krajinomalba v Karlových Varech

Novinky.cz / Kultura

Karlovarská Galerie umění otevřela dvě nové výstavy. Jedna je věnovaná architektům Věře a Vladimíru Machoninovým a druhá české krajinomalbě. Obě potrvají v galerii do 22. května.

Sep 22

Ostrov Kampa: oáza pod Karlovým mostem

Ostrov byl v těchto místech už ve 12. století. Tehdy to ještě nebyla tzv. dobrá adresa, scházeli se tu hlavně umělci, řemeslníci a spíše chudší lidé, které sem lákala volnomyšlenkářská atmosféra.

Jul 11

Festivalová procházka po Karlových Varech

Známý švýcarský architekt Le Corbusier přirovnal Karlovy Vary ke sletu šlehačkových dortů. Lázeňské město, které má nepopiratelné léčivé účinky a mezinárodní atmosféru, okouzluje návštěvníky svojí architekturou z přelomu 19. a 20. století.