English

Nejméně patnáct zraněných včetně dvou dětí si vyžádal ruský letecký...

Deník N

Nejméně patnáct zraněných včetně dvou dětí si vyžádal ruský letecký útok na výškovou budou v centru ukrajinského Charkova, oznámil starosta města Ihor Terechov na sociální síti. „Zasaženo bylo desáté podlaží bytového domu. Požár nevypukl,“…

More from Deník N

May 31

Ruské rakety zabily v noci na dnešek v Charkově tři lidi a 16 dalších...

Deník N

Ruské rakety zabily v noci na dnešek v Charkově tři lidi a 16 dalších zranily. Podle tiskových agentur o tom informoval šéf oblastní správy Oleh Syněhubov. Rusko podle místních úřadů útočilo na třech místech druhého největšího ukrajinského…

Apr 10

Při požáru v bytovém domě v Hongkongu zahynulo nejméně pět lidí, dalších...

Deník N

Při požáru v bytovém domě v Hongkongu zahynulo nejméně pět lidí, dalších 27 lidí bylo zraněno. Šest ze zraněných je ve vážném stavu a jeden v kritickém, informovaly úřady. (AP)

Jan 11

Nejméně 13 lidí zranily dvě ruské střely, které v noci...

Deník N

Nejméně 13 lidí zranily dvě ruské střely, které v noci na dnešek zasáhly pozemek hotelu v Charkově. Oznámil to šéf charkovské oblastní vojenské správy Oleh Syněhubov. Jeden zraněný je podle něj ve vážném stavu. V hotelu se podle starosty…

Nov 3

Ruské drony způsobily požár a zasáhly civilní infrastrukturu v Charkově a jeho okolí,...

Deník N

Ruské drony způsobily požár a zasáhly civilní infrastrukturu v Charkově a jeho okolí, uvedl šéf oblastní správy. Zatím nejsou zprávy o obětech. (ČTK)

Sep 21

Noční ruské útoky si na Ukrajině vyžádaly dvě oběti a nejméně...

Deník N

Noční ruské útoky si na Ukrajině vyžádaly dvě oběti a nejméně 21 raněných. Podle agentury AP šlo o nejsilnější ostřelování od 15. srpna, přičemž Rusové útočili na šest měst. Dvě oběti pocházely z Chersonu, kde raketa zasáhla obytnou budovu…

Sep 16

Ukrajinské město Charkov dnes zasáhlo pět ruských raket. Při útoku...

Deník N

Ukrajinské město Charkov dnes zasáhlo pět ruských raket. Při útoku utrpělo zranění pět civilistů, žádný z nich není v ohrožení života. Informoval o tom na Telegramu šéf oblastní správy Oleh Syněhubov.

Jul 8

Nejméně šest lidí zahynulo a pět bylo zraněno při ruském ostřelování...

Deník N

Nejméně šest lidí zahynulo a pět bylo zraněno při ruském ostřelování města Lyman v Doněcké oblasti, Uvedl to gubernátor Pavlo Kyrylenko. (Kyiv Independent)

Dec 29

Ruské ostřelování Charkova zabilo nejméně dva lidi, město je opět...

Deník N

Ruské ostřelování Charkova zabilo nejméně dva lidi, město je opět pod palbou. Terčem ranních útoků se stalo deset oblastí Ukrajiny. (ČTK)

Oct 9

Nejméně desítky obětí má na svědomí noční ruský útok na...

Deník N

Nejméně desítky obětí má na svědomí noční ruský útok na ukrajinské město Záporoží. Celkem 17 lidí zemřelo, další lidé utrpěli zranění, informovaly nad ránem místní úřady. Cílem útoků podle nich byly obytné domy. (Reuters)

Oct 4

Ruská armáda ostřelovala dvě čtvrti v Charkově. Zemřela 46letá žena a byla...

Deník N

Ruská armáda ostřelovala dvě čtvrti v Charkově. Zemřela 46letá žena a byla poškozena kritická infrastruktura, informoval ukrajinský gubernátor Oleh Syněhubov. (ČTK)

Sep 11

Ruský útok na tepelnou elektrárnu v Charkově si vyžádal nejméně jednu...

Deník N

Ruský útok na tepelnou elektrárnu v Charkově si vyžádal nejméně jednu oběť, informovali ukrajinští záchranáři. „V místnosti, kterou zasáhla raketa, byli dva pracovníci. Jeden byl nalezen mrtvý. Druhého dál hledáme,“ oznámili. Ukrajinské…

Aug 12

Na ukrajinský Charkov v noci na dnešek dopadlo pět ruských raket,...

Deník N

Na ukrajinský Charkov v noci na dnešek dopadlo pět ruských raket, napsal na sociální síti telegram charkovský starosta Ihor Terechov. Neklidnou noc zažil i Cherson na jihu Ukrajiny, kde se v noci zatýkalo a probíhaly domovní prohlídky.…

Mar 16

Kvůli ruskému ostřelování Charkova dosud zemřelo nejméně 500 lidí. Informuje o tom...

denikn.cz

Kvůli ruskému ostřelování Charkova dosud zemřelo nejméně 500 lidí. Informuje o tom tamní záchranná služba. Podle BBC není možné počty obětí nezávisle ověřit.

Mar 7

Nejméně osm lidí zemřelo po nočním bombardování ukrajinského Charkova. Záchranáři...

Deník N / Svět

Nejméně osm lidí zemřelo po nočním bombardování ukrajinského Charkova. Záchranáři je našli v troskách budov, oznámily tamní úřady.

Mar 1

Při ostřelování Charkova zemřelo za jeden den nejméně devět lidí...

Deník N / Svět

Při ostřelování Charkova zemřelo za jeden den nejméně devět lidí a dalších 37 bylo zraněno, oznámil starosta města Igor Těrechov. „Takovou zkázu Charkov v nedávné historii ještě nezažil,“ řekl. (BBC)

Feb 28

Ruské ostřelování ukrajinského Charkova si vyžádalo životy nejméně 11 civilistů, informoval...

Deník N / Svět

Ruské ostřelování ukrajinského Charkova si vyžádalo životy nejméně 11 civilistů, informoval šéf oblastní administrace. (AFP)

Mar 22

Požár uprchlického tábora v Bangladéši donutil k útěku nejméně 20 000 lidí, obětí na...

denikn.cz

Požár uprchlického tábora v Bangladéši donutil k útěku nejméně 20 000 lidí, obětí na životech by podle tamních úřadů mohlo být pět. V táboře žije téměř milion Rohingů, kteří utekli před genocidou ze sousedního Myanmaru. (Guardian)

Jan 21

Při požáru domu pro seniory v ukrajinském Charkově zemřelo nejméně 15 lidí....

denikn.cz

Při požáru domu pro seniory v ukrajinském Charkově zemřelo nejméně 15 lidí. Dalších pět lidí bylo zraněno. Oheň likviduje nejméně sedm jednotek hasičů. (Unian)

Dec 15

Při požáru domova důchodců v ruském Baškirsku zemřelo 11 lidí, pět lidí...

denikn.cz

Při požáru domova důchodců v ruském Baškirsku zemřelo 11 lidí, pět lidí se zachránilo. Malá dřevěná budova podle agentury TASS neměla žádné vybavení pro hašení ohně. Příčinou požáru mohlo být neopatrné zacházení s ohněm.

Sep 11

Požáry v Kalifornii, Oregonu a Washingtonu mají už nejméně 20 obětí. Statisíce lidí...

denikn.cz

Požáry v Kalifornii, Oregonu a Washingtonu mají už nejméně 20 obětí. Statisíce lidí musely před plameny uprchnout. (Guardian)