English

Obrazem: Nadšení propuklo přímo v hale i na Staroměstském náměstí

Deník N / Česko

Je dobojováno – Česko na domácím hokejovém šampionátu získalo zlaté medaile. Průběh finálového zápasu v pražské aréně zachytil Gabriel Kuchta, emoce diváků na Staroměstském náměstí Ivana Kozáková.

More from Deník N / Česko

May 27

Na pražském Staroměstském náměstí se shromažďují tisíce lidí, kteří očekávají...

Deník N / Česko

Na pražském Staroměstském náměstí se shromažďují tisíce lidí, kteří očekávají příjezd českých hokejistů. Veřejná oslava zlatých medailí z mistrovství světa začne od 17:00.

May 26

Tisíce hokejových fanoušků se dnes sešly na Staroměstském náměstí v Praze,...

Deník N / Česko

Tisíce hokejových fanoušků se dnes sešly na Staroměstském náměstí v Praze, aby sledovaly dnešní finále mistrovství světa Česka proti Švýcarsku. Podle organizátorů je na místě až pět tisíc lidí. Naposledy fanoušci na náměstí hokej sledovali…

Nov 1

Na Staroměstském náměstí v Praze se lidé shromáždili na podporu Izraele....

Deník N / Česko

Na Staroměstském náměstí v Praze se lidé shromáždili na podporu Izraele. Demonstraci pořádá Federace židovských obcí. S projevem vystoupí i premiér Petr Fiala (ODS). Cílem shromáždění je vyjádřit solidaritu s Izraelem a jeho obyvateli a…

Oct 15

Staroměstské náměstí v Praze je opět přístupné. V podezřelé nádobě u Staroměstského orloje,...

Deník N

Staroměstské náměstí v Praze je opět přístupné. V podezřelé nádobě u Staroměstského orloje, kvůli které policie uzavřela celé náměstí, nebyla výbušnina. (ČTK)

Oct 15

Staroměstské náměstí v Praze bylo z důvodu nálezu podezřelého předmětu...

Deník N

Staroměstské náměstí v Praze bylo z důvodu nálezu podezřelého předmětu uzavřeno, informovala na síti X Technická správa komunikací Prahy.

Oct 1

Několik desítek Arménů žijících v Česku protestuje na Staroměstském náměstí v Praze,...

Deník N / Svět

Několik desítek Arménů žijících v Česku protestuje na Staroměstském náměstí v Praze, vymezují se vůči počínání Ázerbájdžánu vůči Náhornímu Karabachu. Situaci v oblasti a další napětí ve vztazích obou zemí vysvětlujeme zde.

Jun 4

Na pražském Staroměstském náměstí se dnes odpoledne sešly desítky lidí,...

Deník N / Česko

Na pražském Staroměstském náměstí se dnes odpoledne sešly desítky lidí, aby podpořili uvězněného ruského opozičního politika Alexeje Navalného, a to v den jeho narozenin. Lidé mohli na náměstí vidět repliku cely, ve které je politik…

Feb 15

Organizace Amnesty International na Staroměstském náměstí v Praze v rámci...

Deník N

Organizace Amnesty International na Staroměstském náměstí v Praze v rámci happeningu vyskládala stovky dětských bot. Učinila tak k ročnímu výročí ruské invaze na Ukrajinu jako připomínku válečných zločinů páchaných na civilistech.

Jan 25

Staroměstské náměstí v Praze, kde se koná akce na podporu prezidentského...

Deník N / Česko

Staroměstské náměstí v Praze, kde se koná akce na podporu prezidentského kandidáta Petra Pavla, je z poloviny plné. Směrem z Pařížské ulice k radnici se už nedá projít. Další lidé stále přicházejí.

Nov 26

V Praze se rozsvítil vánoční strom na Staroměstském náměstí. S prvním adventním...

Deník N

V Praze se rozsvítil vánoční strom na Staroměstském náměstí. S prvním adventním víkendem také po dvouleté pauze začaly vánoční trhy. Potrvají až do ledna. (ČT24)

Dec 31

Na Staroměstském náměstí v Praze začalo setkání organizované hnutím Otevřeme Česko –...

denikn.cz

Na Staroměstském náměstí v Praze začalo setkání organizované hnutím Otevřeme Česko – Chcípl pes. Organizátoři akci pojali jako silvestrovské setkání. Původně plánovali diskuse nad občerstvením, které nabízejí z pojízdného stánku s pivem a…

Aug 16

Ani po roce není v Mariánském sloupu na pražském Staroměstském náměstí...

denikn.cz

Ani po roce není v Mariánském sloupu na pražském Staroměstském náměstí uloženo poselství příštím generacím. Jednotlivé strany sporu nejsou schopny se dohodnout na jeho podobě. Sloup navíc stále postrádá sochy.

Jan 10

Na Staroměstském náměstí v Praze se scházejí lidé. Na 14 hodin je...

denikn.cz

Na Staroměstském náměstí v Praze se scházejí lidé. Na 14 hodin je zde nahlášena demonstrace proti vládním restrikcím. Podle policie je nyní na místě 400 lidí. Vládní opatření aktuálně povolují veřejné demonstrace do 100 osob.

Nov 27

Dnes večer byl rozsvícen vánoční strom na Staroměstském náměstí v Praze....

denikn.cz

Dnes večer byl rozsvícen vánoční strom na Staroměstském náměstí v Praze. Oficiální rozsvěcení se letos kvůli koronavirovým opatřením nemohlo uskutečnit. (Praha.eu)

Oct 18

Na pražském Staroměstském náměstí je klid. Zůstávají tam ale stát...

denikn.cz

Na pražském Staroměstském náměstí je klid. Zůstávají tam ale stát policejní těžkooděnci i policisté na koních stejně jako část protestujících. Přihlížející i novináři si policisty fotí. Nad místem přelétává policejní vrtulník.

Oct 18

Záchranná služba na Staroměstském náměstí v Praze zasáhla nebo zasahuje u asi...

denikn.cz

Záchranná služba na Staroměstském náměstí v Praze zasáhla nebo zasahuje u asi 20 zraněných s poraněními po napadení. Na místě je několik záchranářských posádek a vůz Atego. Byl aktivován traumaplán. (ZZS HMP)

Oct 18

Pražské Staroměstské náměstí už je zčásti vylidněné, hlavně po jeho...

denikn.cz

Pražské Staroměstské náměstí už je zčásti vylidněné, hlavně po jeho okrajích nicméně zůstávají stát desítky protestujících i přihlížejících stejně jako policisté. Několik protestujících se snaží s policisty diskutovat a přemlouvat je, aby…

Oct 18

Situace na pražském Staroměstském náměstí se uklidnila. Na mnoha místech...

denikn.cz

Situace na pražském Staroměstském náměstí se uklidnila. Na mnoha místech postávají protestující i přihlížející, mezi nimi stojí policisté v kordonech i menších skupinách a kontrolují situaci. Ozývá se štěkání policejních psů a občasné…

Aug 14

Do Mariánského sloupu na pražském Staroměstském náměstí bude v sobotu uložen...

denikn.cz

Do Mariánského sloupu na pražském Staroměstském náměstí bude v sobotu uložen vzkaz podepsaný kardinálem Dukou, starostou Petrem Hejmou a sochařem Váňou. Listina podepsaná například hradním mluvčím Ovčáčkem nebo radní ČT Lipovskou do sloupu…

Jul 27

Na Staroměstském náměstí v Praze se bude konat demonstrace za živou...

denikn.cz

Na Staroměstském náměstí v Praze se bude konat demonstrace za živou hudbu. Účastníci vyjádří nespokojenost s chováním vlády a zmocněných úředníků vůči hudebnímu sektoru. „Z mého pohledu je demonstrace krajním řešením, které přichází na…