English

Prezident Pavel dnes přijal předsedu Asociace krajů Kubu, věnovali se...

Deník N

Prezident Pavel dnes přijal předsedu Asociace krajů Kubu, věnovali se mj. končícímu volebnímu období krajských politických reprezentací, uvedl Hrad.

More from Deník N

Jul 14

Americký exprezident Barack Obama napsal, že „v naší demokracii není pro...

Deník N

Americký exprezident Barack Obama napsal, že „v naší demokracii není pro politické násilí žádné místo“. Trumpovi popřál brzké zotavení.

Jun 23

Bývalý americký prezident Barack Obama označil za neobhajitelnou míru pozornosti,...

Deník N

Bývalý americký prezident Barack Obama označil za neobhajitelnou míru pozornosti, které se celosvětově dostalo tragédii turistické ponorky Titan ve srovnání se stovkami pohřešovaných z potopené lodi s migranty. O čtvrtečním projevu, který…

Apr 9

Bývalý americký prezident Barack Obama se vrátil do Bílého domu...

Deník N

Bývalý americký prezident Barack Obama se vrátil do Bílého domu poprvé od roku 2017, kdy v úřadu skončil. Hlavním cílem návštěvy bylo vyzdvihnout výhody jeho reformy zdravotnictví a podpořit současného prezidenta Joea Bidena. (Reuters)

Apr 4

Bývalý americký prezident Barack Obama se poprvé od roku 2017 vrátí...

Deník N

Bývalý americký prezident Barack Obama se poprvé od roku 2017 vrátí do Bílého domu. Se současným prezidentem a tehdejším viceprezidentem Joem Bidenem se zúčastní ceremoniálu ke výročí schválení tzv. Obama Care, zákonu o zdravotním…

Mar 13

Bývalý americký prezident Barack Obama oznámil, že mu vyšel pozitivní...

Deník N / Svět

Bývalý americký prezident Barack Obama oznámil, že mu vyšel pozitivní test na covid-19, ale cítí se dobře. On i jeho žena Michelle jsou očkovaní, včetně třetí dávky. Připomněl důležitost očkování proti covidu.

Aug 4

Bývalý americký prezident Barack Obama zrušil velkou oslavu svých 60. narozenin...

denikn.cz

Bývalý americký prezident Barack Obama zrušil velkou oslavu svých 60. narozenin kvůli nárůstu nových případů nákazy koronavirem v USA. Víkendové akce na ostrově Martha’s Vineyard se zúčastní jen blízcí přátelé a rodina. (BBC)

Jul 11

Bývalý americký prezident Barack Obama dodržel svoji tradici, kterou zavedl...

denikn.cz

Bývalý americký prezident Barack Obama dodržel svoji tradici, kterou zavedl v Bílém domě, a na svých sociálních sítích zveřejnil seznam knih, které doporučuje na čtení v létě. Mezi jedenácti tituly je například Intimacies od Katie Kitamury.

Feb 15

Podle průzkumu YouGov a Economist je Barack Obama nejlepším prezidentem všech...

denikn.cz

Podle průzkumu YouGov a Economist je Barack Obama nejlepším prezidentem všech dob, zatímco Donald Trump nejhorším. Druhým nejoblíbenějším prezidentem je Abraham Lincoln a druhým nejméně oblíbeným je zase Obama. (Hill)

Dec 5

Bývalý americký prezident Barack Obama se zapojil do kampaně v senátních...

denikn.cz

Bývalý americký prezident Barack Obama se zapojil do kampaně v senátních volbách ve státu Georgie. Volby rozhodnou, která strana bude mít většinu v americkém Senátu, a tím i co všechno bude moci Bidenův kabinet prosadit. (Yahoo)

Dec 3

Tři bývalí američtí prezidenti George W. Bush, Bill Clinton a Barack Obama...

denikn.cz

Tři bývalí američtí prezidenti George W. Bush, Bill Clinton a Barack Obama se nechají veřejně očkovat vakcínou proti covidu, aby podpořili důvěru Američanů v očkování. Učiní tak poté, co vakcínu schválí vládní úřad FDA. (CNN)

Nov 12

Bývalý americký prezident Barack Obama vydává 17. listopadu knihu Zaslíbená...

denikn.cz

Bývalý americký prezident Barack Obama vydává 17. listopadu knihu Zaslíbená země. Popisuje v ní cestu lokálního poslance z Illinois až do Bílého domu. Je to jeho třetí kniha, ale první po odchodu z postu prezidenta. Má 768 stran. (NPR)

Oct 24

Ve floridském Miami vystoupil bývalý americký prezident Barack Obama. V proslovu...

denikn.cz

Ve floridském Miami vystoupil bývalý americký prezident Barack Obama. V proslovu před zhruba stovkou automobilů vyzval, aby lidé volili Joea Bidena, a kritizoval Donalda Trumpa. Na místě je reportérka Deníku N Jana Ciglerová. „Vždyť skoro…

Oct 21

Americký exprezident Barack Obama dnes vystoupí poprvé v rámci prezidentské kampaně....

denikn.cz

Americký exprezident Barack Obama dnes vystoupí poprvé v rámci prezidentské kampaně. Podporu demokratickému kandidátovi Joeu Bidenovi by měl projevit v Pensylvánii, tedy státě, kde se Biden narodil. (Reuters)

Oct 7

ODS bude mít na jihu Čech hejtmana Martina Kubu. V...

denikn.cz

ODS bude mít na jihu Čech hejtmana Martina Kubu. V radě bude mít tři křesla, stejně jako ČSSD a KDU-ČSL s TOP 09, Jihočeši dvě. (ČT24)

Sep 17

Bývalý americký prezident Barack Obama vydá knihu svých pamětí. Vydání...

denikn.cz

Bývalý americký prezident Barack Obama vydá knihu svých pamětí. Vydání naplánoval na 17. listopadu, tedy až po prezidentských volbách. První díl se jmenuje Promised Land (Slíbená země) a pojednává o jeho cestě k prezidentství a prvním…

Aug 20

Bývalý americký prezident Barack Obama na nominačním sjezdu demokratů ostře...

denikn.cz

Bývalý americký prezident Barack Obama na nominačním sjezdu demokratů ostře kritizoval Donalda Trumpa. Prohlásil, že kroky jeho nástupce vedly ke smrti 170 tisíc Američanů, ztrátě pracovních míst i poškození pověsti USA ve světě. (Aol)

Jul 16

Hackeři napadli twitterové účty amerických osobností (Joe Biden, Barack Obama,...

denikn.cz

Hackeři napadli twitterové účty amerických osobností (Joe Biden, Barack Obama, Kanye West, Bill Gates či Elon Musk) tak, že z nich ve stejnou chvíli, zhruba v 16 hodin, přišla stejná zpráva: Pošlete nám bitcoiny a my vám je zdvojnásobíme.…

May 17

Bývalý americký prezident Barack Obama přednesl řeč pro studenty, kteří...

denikn.cz

Bývalý americký prezident Barack Obama přednesl řeč pro studenty, kteří kvůli pandemii přišli o závěrečné rozloučení. V řeči si nepřímo rýpl i do prezidenta Trumpa. Podle americké tradice mají ti, kdo maturují, promují nebo dokončují…

May 9

Bývalý americký prezident Barack Obama má obavy, že vláda práva...

denikn.cz

Bývalý americký prezident Barack Obama má obavy, že vláda práva v USA je v ohrožení. Podle zpravodajského serveru Yahoo News to prohlásil v pátečním soukromém konferenčním telefonátu s bývalými členy své administrativy, z něhož unikla…

Apr 11

Bývalý americký prezident Barack Obama apeluje na politické lídry, aby...

denikn.cz

Bývalý americký prezident Barack Obama apeluje na politické lídry, aby říkali lidem pravdu. „Největší chybou, kterou v těchto situacích můžeme udělat, je podávat zavádějící informace.“ Podle některých komentářů tím mířil na prezidenta…