English

Andrej Babiš na inauguraci Petera Pellegriniho: Společnost mu dělala manželka Monika

Stars24.cz

Peter Pellegrini složil v sobotu prezidentský slib a stal se šestým slovenským prezidentem po Zuzaně Čaputové. Na ceremoniálu v Bratislavě byli také Miloš Zeman a Andrej Babiš, kterému dělala společnost jeho manželka Monika.

More from Stars24.cz

Jun 16

Andrej Babiš na inauguraci Petera Pellegriniho: Společnost mu dělala manželka Monika

Stars24.cz

Peter Pellegrini složil v sobotu prezidentský slib a stal se šestým slovenským prezidentem po Zuzaně Čaputové. Na ceremoniálu v Bratislavě byli také Miloš Zeman a Andrej Babiš, kterému dělala společnost jeho manželka Monika.

Jun 14

Andrej Babiš poslal Monice dojemné přání: Fanoušci jsou k u vytržení

Stars24.cz

Andrej Babiš (69) se snaží být gentleman, jak to jen jde. I když s manželkou Monikou teď netráví čas, nezameškal a skrze sociální sítě jí popřál k životnímu jubileu skrze sociální sítě.

May 11

Andrej Babiš vyrazil na hokej společně s Monikou: Fanoušky to zmátlo

Stars24.cz

Andrej Babiš (69) byl při včerejším zápasu Česka s Finskem jeden z fanoušků, ovšem nebyl sám. Vzal s sebou manželku Moniku a syna Frederika. Mnoho jeho příznivců je z toho zmatených.

May 9

Andrej Babiš: PRVNÍ SLOVA o údajné nové známosti!

Stars24.cz

Mnoha českým premiérům se rozpadly vztahy během politické kariéry. Naposledy oznámil krach manželství předseda hnutí ANO Andrej Babiš. Ihned se začalo mluvit o tom, že je za tím někdo třetí. Je to pravda?

Apr 19

Andrej Babiš a Monika Babišová se rozchází!

Stars24.cz

Předseda hnutí ANO a někdejší premiér Andrej Babiš se rozchází se svou manželkou Monikou.

Mar 25

Miloš Zeman v nemocnici: Promluvila manželka Ivana, prezident měl i jiné návštěvy

stars24.cz

I na startu nového kalendářního týdne pokračuje hospitalizace exprezidenta Miloše Zemana v pražské Fakultní nemocnici Motol. Zemana pochopitelně navštěvují jeho blízcí, kromě členů rodiny jde i o bývalé spolupracovníky.

Mar 20

Ivana Gottová a Monika Absolonová: Očití svědci jejich hovoru promluvili!

stars24.cz

Ivana Gottová má nepochybně spoustu práce s tím, jak pečuje o odkaz svého muže. Oceňují to i jeho někdejší kolegové, mezi které patří Monika Absolonová. Obě dámy k sobě mají velice blízko, což se v uplynulých dnech opět ukázalo.

Feb 3

Andrej Babiš: Jaká bude jeho pozice v hnutí ANO po prohraných volbách?

stars24.cz

Někteří zástupci krajských organizací ANO předpokládají, že Andrej Babiš zůstane po prohraných prezidentských volbách předsedou hnutí i poslancem, další chtějí počkat na jednání předsednictva ANO ve středu 8. února. Babiš se sám rozhodne.

Jan 23

Andrej Babiš prezidentem? Macura z ANO si to nepřeje. Slova o politice a peklu

Stars24.cz

Ostravský primátor Tomáš Macura (ANO) i před druhým kolem více než jasně naznačil, že nebude za prezidenta volit stranického šéfa Andreje Babiše. Dokonce připustil, že by hnutí, které představuje nejsilnější opozici vládě v Poslanecké…

Jan 21

Babiš promluvil o náboji pro manželku Moniku: Je to zastrašování, kontaktoval jsem policii

Stars24.cz

Policie prověřuje oznámení prezidentského kandidáta Andreje Babiše (ANO), že obdržel dopis s ostrým nábojem adresovaný jeho manželce. Novinářům dnes Babiš řekl, že anonymní vzkaz byl plný urážek. Mluvčí středočeské policie Barbora…

Jan 14

Andrej Babiš řekl, co by považoval za úspěch

Stars24.cz

Bývalý premiér a kandidát na prezidenta Andrej Babiš (ANO) v pátek krátce po otevření volebních místností společně s manželkou Monikou a dětmi Vivien a Frederikem odevzdal hlas ve volbě hlavy státu v Průhonicích. Považoval by za úspěch,…

Dec 12

Monika Babišová prozradila, jak to vypadá, když Andrej zařve!

Stars24.cz

Neodmyslitelnou součástí kampaní prezidentských kandidátů jsou i jejich partneři. S médii tak v uplynulých dnech hovořila Monika Babišová, manželka bývalého premiéra a jednoho z favoritů volby. Co na manžela práskla?

Oct 30

Andrej Babiš oznámil kandidaturu na prezidenta!

Stars24.cz

Předseda nejsilnějšího opozičního hnutí ANO a bývalý premiér Andrej Babiš hodlá kandidovat na prezidenta republiky. Oznámil to dnes večer v televizi Nova. V pondělí požádá o důvěru předsednictvo hnutí. Pokud ji získá, obrátí se na poslance…

Mar 30

Expremiér Andrej Babiš je po operaci

stars24.cz

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) dnes podstoupil plánovanou operaci. Rádiu Frekvence 1 napsal, že je v pořádku a několik dní si poleží. Neupřesnil, která nemocnice zákrok provedla.

Mar 29

Andrej Babiš jde na operaci!

Stars24.cz

Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) podstoupí ve středu operační zákrok, který podle něj nesouvisí s jeho nedávnou hospitalizací v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) kvůli krátké ztrátě vědomí a částečné…

Mar 13

Odhaleno: Proč je Andrej Babiš v nemocnici IKEM?

Stars24.cz

Bývalý premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš podstupuje v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) sérii vyšetření. Mají odhalit příčinu jeho zdravotních problémů z tohoto pátku, uvedlo dnes rádio Frekvence 1.

Mar 11

Expremiér Andrej Babiš skončil v nemocnici!

Stars24.cz

Bývalý premiér a předseda nejsilnějšího opozičního hnutí Andrej Babiš (ANO) skončil v nemocnici. Podle dostupných informací ho potkala lehká zdravotní indispozice.

Oct 9

Prezident Miloš Zeman a Andrej Babiš se v neděli setkají

stars24.cz

Prezident Miloš Zeman přijme v neděli v 11:00 na zámku v Lánech předsedu hnutí ANO a premiéra Andreje Babiše. ČTK to dnes sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Sep 1

Monika Babišová: Andreje nechala doma, na Hrad si vyrazila s dcerou!

Stars24.cz

Monika Babišová se ve společnosti ukazuje ráda a je jí celkem jedno, zdali její zaneprázdněný manžel má právě čas. Srpen uzavřela účastí na akci, kde jí společnost dělala dcera Vivien.

Jun 17

Andrej Babiš má zdravotní problémy!

Stars24.cz

Premiér Andrej Babiš (ANO) absolvoval preventivní zdravotní vyšetření, kvůli kterému v pondělí zrušil svou dnešní účast na mezinárodní bezpečnostní konferenci Globsec v Bratislavě.