English

Cristiano Ronaldo proti Čechům na úvod Eura: Haškovi svěřenci ho chtějí porazit!

Stars24.cz

Očekávaný vstup do fotbalového Eura z pohledu české fotbalové reprezentace se blíží, jelikož už v úterý večer od 21:00 nastoupí v Lipsku do duelu proti Portugalsku. Tedy proti týmu, který je pasován mezi největší favority celého turnaje. Z…

More from Stars24.cz

Jun 19

Cristiano Ronaldo schytává kritiku za své chování

stars24.cz

Po úterním zápase Česka a Portugalska na Euru se nejvíce řeší Cristiano Ronaldo. Přestože neměl zásadní vliv na výhru 2:1 nad českým týmem, hvězdný útočník vyvolal pozornost. Po vítězném gólu Francisca Conceicaa se vysmál brankáři…

Jun 18

Cristiano Ronaldo proti Čechům na úvod Eura: Haškovi svěřenci ho chtějí porazit!

Stars24.cz

Očekávaný vstup do fotbalového Eura z pohledu české fotbalové reprezentace se blíží, jelikož už v úterý večer od 21:00 nastoupí v Lipsku do duelu proti Portugalsku. Tedy proti týmu, který je pasován mezi největší favority celého turnaje. Z…

Mar 28

Moldavsko - Česko 0:0. Fotbalová reprezentace zklamala po triumfu nad Polskem

stars24.cz

Čeští fotbaloví fanoušci možná litují, že v pondělí večer věnovali dvě hodiny času zápasu reprezentace v Moldavsku. Gól totiž nepadl, svěřenci Jaroslava Šilhavého nepotvrdili roli favorita.

Dec 12

Cristiano Ronaldo: PRVNÍ SLOVA po bolestivém vyřazení z MS v Kataru!

Stars24.cz

Konec nadějí! Cristiano Ronaldo od soboty ví, že na titul mistra světa ve své veleúspěšné kariéře nedosáhne. Portugalsko totiž ve čtvrtfinále turnaje v Kataru překvapivě vypadlo s Marokem. V neděli to legendární fotbalista poprvé…

Dec 10

Cristiano Ronaldo mistrem světa nebude. Portugalce šokovalo Maroko

stars24.cz

Cristiano Ronaldo přišel o zřejmě poslední šanci stát se mistrem světa. Favorizované Portugalsko v dnešním odpoledním čtvrtfinále šampionátu nečekaně podlehlo Maroku 0:1. O soupeři afrického týmu se rozhodne večer.

Nov 30

Cristiano Ronaldo září na MS i bez práce: Co bude po turnaji?

stars24.cz

Je mu sice 37 let, přesto patří Cristiano Ronaldo k největším hvězdám probíhajícího mistrovství světa ve fotbale v Kataru. Jelikož se šampionátu koná uprostřed sezóny, je ale jedním z mála hráčů bez smlouvy. Co bude pak?

Nov 25

MS ve fotbale: Proč na tribuny nezamířil Cristiano Ronaldo?

stars24.cz

Exmistr světa Ronaldo nemohl kvůli nákaze koronavirem možnost podpořit své krajany při vstupu do fotbalového mistrovství světa přímo z hlediště.

Sep 23

Hvězda světového fotbalu v Praze! Přijel Cristiano Ronaldo

Stars24.cz

Jeden z nejlepších hráčů fotbalové historie je v Praze a chystá se na zápas. Do Česka dorazil portugalský fenomén Cristiano Ronaldo, národní tým totiž čeká utkání s portugalskou reprezentací.

Aug 12

Adam Ondra postoupil na mistrovství Evropy po boulderingu do semifinále

Stars24.cz

Sportovní lezec Adam Ondra postoupil na mistrovství Evropy v Mnichově po boulderingu do semifinále i v lezení na obtížnost.

Aug 11

Adam Ondra postoupil na mistrovství Evropy do semifinále

stars24.cz

Adam Ondra postoupil na mistrovství Evropy v Mnichově do semifinále boulderingu. Z Česka uspěly také Eliška Adamovská a Michaela Smetanová.

Apr 24

Cristiano Ronaldo uctil dojemným gestem zesnulého syna!

Stars24.cz

Ronaldo v pondělí večer šokoval fanoušky, když zveřejnil tragickou zprávu. Pár byl v očekávání narození dvojčat, a zatímco děvčátko je na světě, chlapec porod nepřežil. Od té doby se dočkal nejednoho krásného gesta fanoušků, ale sám i…

Apr 22

Cristiano Ronaldo už má partnerku s dcerou doma: Jsem vděčný!

Stars24.cz

Velká osobní tragédie potkala v uplynulých dnech hvězdného fotbalistu Cristiana Ronalda, při porodu zemřelo jedno z dvojčat. Z nejhoršího už se však portugalský útočník a jeho partnerka evidentně dostali.

Apr 21

Cristiano Ronaldo spojil rivaly: Minuta potlesku na podporu fotbalové superstar!

Stars24.cz

Fotbalový svět podpořil v posledních dnech Cristiana Ronalda, kterého potkala v osobním životě velká tragédie. Nejvíce se to projevilo na Anfield Road, stadionu úhlavního rivala Manchesteru United, kde portugalský fotbalista působí.

Apr 19

Cristiano Ronaldo oplakává smrt syna. Stranou musí jít i fotbal!

Stars24.cz

Fotbalista Manchesteru United Cristiano Ronaldo nenastoupí na úterní dohrávku 30. kola anglické ligy v Liverpoolu. Po smrti jeho syna to uvedl klub na webových stránkách.

Apr 18

Tragédie v životě fotbalové superstar: Cristiano Ronaldo oznámil úmrtí syna!

Stars24.cz

Velmi smutnou záležitost zpracovává v posledních hodinách hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo. S partnerkou Georginou totiž přišli o syna. Pár o tom informoval na sociálních sítích.

Dec 31

Čtyřsetkilový Cristiano Ronaldo se postaral o velké pozdvižení! Ten pravý za to ani nemohl!

Stars24.cz

Kontroverze vzbudila socha fotbalové hvězdy Cristiana Ronalda, kterou v úterý odhalili v Indii. Kritikům mimo jiné vadí propagace zahraničního hráče místo domácích osobností.

Oct 28

Cristiano Ronaldo bude mít dvojčata! Ukázal snímky z ultrazvuku!

Stars24.cz

Jeden z nejlepších fotbalistů světa Cristiano Ronaldo z Manchesteru United bude šestinásobným otcem!

Aug 28

Cristiano Ronaldo skončil v Juventusu, vrací se do Manchesteru!

Stars24.cz

Hvězdný portugalský útočník Cristiano Ronaldo skončil v Juventusu Turín a vrací se do Manchesteru United. Anglický klub, jehož dres už fotbalová superstar oblékala v letech 2003 až 2009, oznámil, že se dohodl na podmínkách přestupu.

Oct 30

Cristiano Ronaldo: Konečně je z toho venku!

stars24.cz

Fotbalový útočník Cristiano Ronaldo už není pozitivní na covid-19. Informoval o tom web Juventusu Turín, podle něhož se uzdravil po 19 dnech. Pětinásobný nejlepší fotbalista světa chyběl italskému klubu ve čtyřech zápasech, "Stará dáma"…

Aug 2

Cristiano Ronaldo si pořídil novou hračku. Stála ho "jen" pár set milionů!

stars24.cz

Vrcholový fotbalista vydělává tolik peněz, o jakých se většina z nás nikdy ani nesnilo. Není proto překvapením, že si může dovolit utrácet za luxusní věci i stovky milionů korun!