English

Karolína Plíšková těsně prohrála zápas prvního kola tenisového turnaje v Birminghamu...

Deník N

Karolína Plíšková těsně prohrála zápas prvního kola tenisového turnaje v Birminghamu s Dolehide 1:2. Vyhrály naopak Krejčíková 2:0 nad Saville a Bouzková 2:1 nad Watson. V Berlíně Nosková vyřadila Kerber 2:1. Macháč ale vypadl v Halle s…

More from Deník N

Jun 18

Karolína Plíšková těsně prohrála zápas prvního kola tenisového turnaje v Birminghamu...

Deník N

Karolína Plíšková těsně prohrála zápas prvního kola tenisového turnaje v Birminghamu s Dolehide 1:2. Vyhrály naopak Krejčíková 2:0 nad Saville a Bouzková 2:1 nad Watson. V Berlíně Nosková vyřadila Kerber 2:1. Macháč ale vypadl v Halle s…

Jun 12

Tenistka Karolína Plíšková porazila na trávě v Nottinghamu ve druhém...

denikn.cz

Tenistka Karolína Plíšková porazila na trávě v Nottinghamu ve druhém kole domácí Heather Watson 6:4, 6:4 a potřetí v sezoně si na okruhu WTA zahraje čtvrtfinále. Její příští soupeřkou může být krajanka Linda Fruhvirtová, kterou nyní čeká…

Aug 31

Tenistka Karolína Plíšková na US Open končí ve druhém kole....

Deník N

Tenistka Karolína Plíšková na US Open končí ve druhém kole. Nad její síly byla 62. hráčka světa Clara Burel z Francie. Podlehla jí 4:6 a 2:6. Alespoň dva zápasy v řadě Češka naposledy vyhrála v dubnu. (US Open)

Jun 26

Česká tenistka Barbora Krejčíková si po finále v Birminghamu polepšila ve...

Deník N

Česká tenistka Barbora Krejčíková si po finále v Birminghamu polepšila ve světovém žebříčku o dvě příčky na desáté místo. Petra Kvitová je po zisku titulu v Berlíně stále devátá. (České noviny)

Mar 11

Tenistky Krejčíková, Kvitová, Karolína Plíšková a Nosková postoupily do 3....

Deník N

Tenistky Krejčíková, Kvitová, Karolína Plíšková a Nosková postoupily do 3. kola turnaje v Indian Wells. Ve 2. kole naopak končí L. Fruhvirtová a Lehečka. (WTA, ATP)

Feb 21

Tenistky Karolína Plíšková a Barbora Krejčíková postoupily na turnaji v Dubaji do...

Deník N

Tenistky Karolína Plíšková a Barbora Krejčíková postoupily na turnaji v Dubaji do třetího kola. Plíšková porazila šestou nasazenou Marii Sakkari z Řecka hladce 6:1, 6:2. Krejčíková v duelu s ruskou tenistkou Darjou Kasatkinou odvrátila…

Feb 20

Souboj českých tenistek v prvním kole turnaje v Dubaji vyhrála Karolína Plíšková....

denikn.cz

Souboj českých tenistek v prvním kole turnaje v Dubaji vyhrála Karolína Plíšková. Loňskou semifinalistku Markétu Vondroušovou porazila 6:3 a 6:4. (České noviny)

Aug 30

Česká tenistka Karolína Plíšková na US Open zvítězila nad Polkou...

Deník N

Česká tenistka Karolína Plíšková na US Open zvítězila nad Polkou Magdou Linetteovou těsně 6:2, 4:6, 7:6.Vítězství si připsaly i Linda Fruhvirtová a Marie Bouzková, duel s Estonkou Kalapiovou naopak prohrála Tereza Martincová. (US Open)

Jun 30

Karolína Plíšková končí ve Wimbledonu ve druhém kole na raketě...

Deník N

Karolína Plíšková končí ve Wimbledonu ve druhém kole na raketě domácí hráčky Katie Boulterové. Podlehla jí 6:3, 6:7 a 4:6. Naopak Barbora Krejčíková postupuje po výhře 6:3, 6:4 nad Švýcarkou Golubicovou. (Wimbledon)

Apr 21

Karolína Plíšková vypadla už ve druhém kole tenisového turnaje ve...

Deník N

Karolína Plíšková vypadla už ve druhém kole tenisového turnaje ve Stuttgartu. Prohrála s Ruskou Samsonovovou 0:2. Včera vyřadila krajanku Kvitovou, zbytek soutěže bude bez Češek. (WTA)

Apr 20

V českém derby v 1. kole tenisového turnaje ve Stuttgartu Karolína Plíšková vyřadila...

denikn.cz

V českém derby v 1. kole tenisového turnaje ve Stuttgartu Karolína Plíšková vyřadila Petru Kvitovou. jejich zápas trval téměř dvě a půl hodiny a skončil výsledkem 6:4, 4:6 a 7:6. (WTA)

Nov 13

Pro tenistky Barboru Krejčíkovou a Karolínu Plíškovou může skončit Turnaji...

denikn.cz

Pro tenistky Barboru Krejčíkovou a Karolínu Plíškovou může skončit Turnaji mistryň už ve skupině. Nejblíže k semifinále má Španělka Garbiňe Muguruzaová, již posune dál dvousetová výhra nad již postupující Estonkou Anett Kontaveitovou. (ČTK)

Nov 9

Tenistky Barbora Krejčíková a Karolína Plíšková jsou na Turnaji mistryň v mexické...

denikn.cz

Tenistky Barbora Krejčíková a Karolína Plíšková jsou na Turnaji mistryň v mexické Guadalajaře spolu ve skupině Teotihuacán. O postup do semifinále budou s Češkami bojovat Španělka Garbiňe Muguruzaová a Estonka Anett Kontaveitová. (WTA)

Sep 5

Tenistka Karolína Plíšková na US Open ve 3. kole porazila...

denikn.cz

Tenistka Karolína Plíšková na US Open ve 3. kole porazila Ajlu Tomljanovicovou z Austrálie 6:3 a 6:2. Do osmifinále závěrečného grandslamu sezony neprošla světová jednička Ashleigh Bartyová, kterou porazila Shelby Rogersová.

Jul 27

Karolína Plíšková končí v olympijském tenisovém turnaji žen v osmifinále. Česká hráčka...

denikn.cz

Karolína Plíšková končí v olympijském tenisovém turnaji žen v osmifinále. Česká hráčka nestačila na Italku Camilu Giorgiovou, které podlehla ve dvou setech 4:6 a 2:6.

Jul 2

Tenistka Karolína Plíšková vyhrála české derby s Terezou Martincovou a postoupila ve...

denikn.cz

Tenistka Karolína Plíšková vyhrála české derby s Terezou Martincovou a postoupila ve Wimbledonu mezi 16 nejlepších. Krajanku porazila dvakrát 6:3. (Wimbledon)

May 16

Česká tenistka Karolína Plíšková ve finále turnaje v Římě nestačila na...

denikn.cz

Česká tenistka Karolína Plíšková ve finále turnaje v Římě nestačila na Polku Igu Šwiatekovou, která jasně vyhrála dvakrát 6:0

Mar 10

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková vypadla v osmifinále turnaje v Dubaji s Američankou...

denikn.cz

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková vypadla v osmifinále turnaje v Dubaji s Američankou Pegulaovou. Uhrála pouhé dvě hry. Postoupila Krejčíková, odpoledne bude hrát ještě Martincová. (WTA)

Mar 9

České tenistky Karolína Plíšková, Krejčíková a Martincová postoupily ze druhého kola...

denikn.cz

České tenistky Karolína Plíšková, Krejčíková a Martincová postoupily ze druhého kola turnaje v Dubaji. Naopak vypadla Vondroušová. Odpoledne ještě bude hrát Petra Kvitová. (WTA)

Feb 9

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková je ve druhém kole Australian...

denikn.cz

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková je ve druhém kole Australian Open po vyřazení Italky Paoliniové. Postupily i Muchová po výhře nad Ostapenkovou a Krejčíková nad Čengovou. Vypadly naopak Bouzková, Strýcová a Kristýna Plíšková. (WTA)