English

Porsche Boxster Spyder – vítězství hmotnosti nad luxusem

www.topdrive.cz

Většinou je to přesně naopak – luxusní výbava je zabijákem hmotnosti a tedy i jízdních vlastností, ne však v případě odlehčeného Boxsteru. Manuálně ovládaná střecha, žádné audio ani klimatizace! A samé lepší komponenty.

More from topdrive.cz

Feb 7

Škoda Favorit Rally Monte Carlo: před 30 lety počtvrté za sebou vítězství

topdrive.cz

Škoda Favorit Rally Monte Carlo – vítězstvím ve své třídě na 62. Rallye Monte Carlo v lednu 1994 zahájila Škoda Motorsport svou cestu k celkové trofeji v šampionátu FIA. Posádka Pavel Sibera/Petr Gross v lednu 1994 vyhrála Rallye Monte…

Jan 10

Škoda a ChatGPT: Automobilka integruje umělou inteligenci do svých vozů

topdrive.cz

Škoda a ChatGPT v kostce: Zhruba v polovině letošního roku zařadí Škoda chatbota ChatGPT s umělou inteligencí do výbavy řady modelů, nový chatbot bude k dispozici společně s nejnovější generací infotainmentu prostřednictvím služby Cerence…

Mar 12

Toužíte po vlastním Porsche? Postavte si ho

topdrive.cz

Vždy jste toužili po vlastním voze Porsche 911? My také. A také si ho hned pořídíme. Sice bude mít „jen“ 35 cm na délku, místo očekávaných 452 cm, ale bude naše hned a ještě nás zabaví vlastní stavbou na několik večerů, 1458 dílků rozhodně…

Feb 24

Porsche 911 GT3 přijíždí již v sedmé generaci

topdrive.cz

Porsche se rozhodlo nové 911 GT3 popustit uzdu. Sedmá generace tohoto vysoce výkonného sportovního vozu byla opět vyvinuta v těsné spolupráci s firmou Porsche Motorsport. Do sériového modelu se tak podařilo jako nikdy předtím důsledně…

Jan 8

„Porsche Unseen“ nastiňuje podobu doposud neznámých koncepčních vozů

topdrive.cz

The post „Porsche Unseen“ nastiňuje podobu doposud neznámých koncepčních vozů appeared first on TopDrive.cz.

Jun 12

Porsche 911 Speedster Concept: otevřený, puristický a s více než 500 k

topdrive.cz

The post Porsche 911 Speedster Concept: otevřený, puristický a s více než 500 k appeared first on TopDrive.cz.

Jan 24

Porsche Cayenne diesel, modely 2010 – 2018

topdrive.cz

Věděli jste, že výkonové varianty 211HP, 240HP, 245HP a 262 HP ve vozech Porsche Cayenne diesel modelových roku 2010 – 2018 se liší jen a pouze softwarem řídící jednotky motoru? Po optimalizaci tohoto softwaru u švédských specialistů v BSR…

Dec 1

Porsche 911 Turbo 2016 – Porsche potvrzuje svou pozici průkopníka v přeplňování

www.topdrive.cz

Zvýšení výkonu se dosáhlo úpravou sacích traktů v hlavách válců, novými vstřikovači a vyšším tlakem vstřikovaného paliva. 911 Turbo dosahuje s novými turbodmychadly s většími kompresorovými koly výkonu 540 resp. 580 koní. Motory jsou…

Aug 14

Koncept BMW M4 GTS láká okruhové střelce

www.topdrive.cz

Spoilery, křídlo, lehká kola, polozávodní pneumatiky, keramické brzdy, karbonové díly, vstřikování vody do sání … vážně si myslíte, že tohle je výbava na rodinnou dovolenou? Zcela určitě ne.

Aug 14

Nový Mercedes-Benz třídy C coupé – fotografie a video

www.topdrive.cz

Novinka, která se veřejnosti představí na Frankfurt Motor Show, dostane zpočátku dvě motorizace – C 300 a C 250d. Pohon všech kol 4Matic bude rovněž k dispozici. Že vám vůz nápadně připomíná větší třídu S coupé není klam.

Aug 11

Land Rover Defender made in Slovakia

www.topdrive.cz

Jaguar Land Rover oznámil, že postaví továrnu na Slovensku. Podle dostupných informací bude ze závodu v Nitře vyjíždět nová generace legendárního terénního vozu Defender. Stane se tak v roce 2018. Proč padla volba zrovna na Slovensko?

Apr 1

Porsche Boxster Spyder – vítězství hmotnosti nad luxusem

www.topdrive.cz

Většinou je to přesně naopak – luxusní výbava je zabijákem hmotnosti a tedy i jízdních vlastností, ne však v případě odlehčeného Boxsteru. Manuálně ovládaná střecha, žádné audio ani klimatizace! A samé lepší komponenty.

Mar 3

Lamborghini Aventador LP 750–4 SV: plus 50 HP, minus 50 kg

www.topdrive.cz

Na ženevském autosalonu představila automobilka Lamborghini novou vlajkovou loď: Aventador SV. Pod zkratkou SV (Superveloce) se tradičně ukrývá vyšší výkon, nižší hmotnost a více řidičského adrenalinu. Co umí hračka za 9 milionů korun?

Feb 23

Potvrzeno: Porsche 911 GT3 RS dostane čtyřlitrový motor a pádla pod volantem

www.topdrive.cz

Rouška tajemství kolem GT3 RS se pomalinku poodhaluje. Nyní je už jasné, že RS dostane čtyřlitrový agregát a sedmistupňovou dvouspojkovou převodovku. Víme víc, čtěte.

Feb 21

Škoda Octavia RS 230 – nejrychlejší Octavia

www.topdrive.cz

V Mladé Boleslavi roste konkurence koncernovému Golfu GTI Performance a Leonu Cupra. Octavia RS 230 bude mít 230 koní a samosvorný diferenciál.

Feb 4

Porsche Cayman GT4 – chlapi sobě

www.topdrive.cz

Macan, Cayenne, Panamera Hybrid – to jsou modely, které jsou určitě fajn, ale blázny do řízení, okruhové magory a závisláky na adrenalinové jízdy budí ze spaní model jménem 911 GT3. Nyní Porsche vzalo DNA gététrojky a píchlo jí do žil…

Feb 4

Ferrari 488 GTB – bod zlomu

www.topdrive.cz

Ferrari s turbem? Ne však první v historii, ani první v novodobé historii, přesto přelomový model. TopDrive vám přináší kompletní technická data, fotografie a přehled modelů Ferrari s přeplňovaným motorem.

Jan 30

Volkswagen Golf GTD Variant – dieselové GTI v kombíku

www.topdrive.cz

Golf GTD znají všichni, co mají přehled o produktech VW. Tahle tři magická písmenka lákají příznivce dieselových motorů už od roku 1982. Letos Volkswagen začne prodávat verzi GTD také v provedení Variant, tedy kombi.

Nov 26

Chytré automobilky chtějí znát názory svých zákazníků

www.topdrive.cz

Automobilky se předhánějí v technologických inovacích. Stejně dynamicky se ale vyvíjíme i my – jejich zákazníci a naše chování. Vědí to automobilky? Ty chytré ano!

Sep 18

Vyhrajte vstupenky na letošní AUTOSHOW PRAHA

www.topdrive.cz

AUTOSHOW PRAHA, největší letošní autosalon v ČR, proběhne 25. – 28. září 2014 v prostorách Výstaviště Praha Holešovice a vy můžete být díky TopDrive.cz u toho. Stačí zodpovědět jednoduchou otázku, mít trochu štěstí a dva lístky jsou vaše.