English

V opravovaném úseku D1 u Brna shořel autojeřáb, hasiči museli zastavit provoz v obou směrech

Novinky.cz

Provoz na dálnici D1 u Brna v místě, kde silničáři pracují na rozšíření dálnice na šest pruhů, začal v úterý večer hořet autojeřáb. Hasiči museli vyhlásit druhý stupeň poplachu a kvůli hašení zastavili na krátko jak pruh na Prahu, tak i na…

More from Novinky.cz

Nov 28

Hromadná nehoda kamionů blokuje dálnici D1 už přes devět hodin

Novinky.cz

Dálnici D1 u Humpolce zablokovala v úterý po 23:00 zhruba na 90. kilometru v obou směrech srážka několika nákladních aut. Zemřel při ní jeden z řidičů, další dva lidé se zranili. Ve směru na Prahu je Dálnice D1 u Humpolce stále neprůjezdná…

Oct 10

Dálnici D1 uzavřela hromadná nehoda kamionů

Dálnici D1 uzavřela v úterý odpoledne asi na hodinu nehoda čtyř kamionů před Prahou. Jednoho řidiče museli hasiči vyprostit, na dálnici také přistál vrtulník.

Jun 15

Dálnici D1 před Brnem zavřela nehoda dvou kamionů

Novinky.cz

Dálnici D1 na 184. kilometru ve směru na Brno uzavřela ve čtvrtek ráno nehoda dvou kamionů. Nikdo nebyl zraněn, vytvořila se ale dlouhá kolona. Dopravní omezení skončilo kolem 9:30.

May 26

Nehoda zablokovala dálnici D1 u Brna, kolona má 13 kilometrů

Novinky.cz

Provoz na dálnici D1 na 204. kilometru u Brna ve směru na Ostravu komplikuje nehoda motorkáře a osobního vozu. Nehoda je zřejmě se zraněním. V pátečním odpoledním provozu rychle narůstá kolona. Je dlouhá už 13 kilometrů.

Aug 9

Dálnice D1 u Brna stála, ve směru na Prahu bourala nákladní a osobní auta

Novinky.cz

Havárie čtyř vozidel zastavila v pondělí provoz na dálnici D1 u Brna. Nákladní a osobní auta se srazila ve směru na Prahu, záchranáři ošetřili dva zraněné.

Apr 3

Nehoda na 97. kilometru D1 omezila provoz ve směru na Prahu

Novinky.cz

Srážka osobního a nákladního automobilu omezila provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu na 97. kilometru na Havlíčkobrodsku.

May 7

Dálnici D1 uzavřela hromadná nehoda

Novinky.cz

Dálnici D1 u Brna na 190. kilometru ve směru na Ostravu v úterý odpoledne uzavřela nehoda nákladního vozu, dvou dodávek a motocyklu. Jeden člověk utrpěl středně těžké zranění. Dálnice se znovu otevřela v 16:45.

Apr 25

Dálnici D1 ve směru na Prahu u Domašova zablokovala nehoda

Novinky.cz

Nehoda čtyř osobních aut mezi 178. a 168. kilometrem dálnice D1 ve čtvrtek ráno zablokovala dálnici ve směru na Prahu. Potvrdil to mluvčí brněnských policistů Bohumil Malášek. Při nehodě nedaleko Domašova nebyl nikdo zraněn.

Mar 1

Hromadná nehoda zablokovala před Prahou dálnici D1, tvoří se dlouhé kolony

Novinky.cz

Srážka tří aut zcela uzavřela asi na hodinu ve směru na Prahu dálnici D1 u Lensedel. Jeden člověk byl lehce zraněn. Po osmé hodině je provoz možný jedním jízdním pruhem. V místě se tvoří dlouhé kolony.

Apr 23

Hromadná nehoda tří kamiónů uzavřela dálnici D1

Novinky.cz

Na dálnici D1 mezi Měřínem a Velkým Beranovem havarovala tři nákladní auta. Dálnice je ve směru na Prahu neprůjezdná. Nehoda se stala na 121. kilometru před půl desátou. Policie dopravu odklání na silnici č. II/602.

Apr 13

Hromadná nehoda uzavřela dálnici D1

www.novinky.cz

Nehoda pěti nákladních aut uzavřela v pátek dopoledne dálnici D1 na 178. kilometru ve směru na Brno. Jednoho řidiče vyprostili hasiči. Na místě pomáhá také vrtulník záchranné služby.

Aug 30

Hromadná nehoda na dálnici D1, bouraly kamióny i autobus

Novinky.cz

Tři nákladní a jedno osobní auto a autobus bouraly ve středu odpoledne na 58. kilometru dálnice D1 mezi Kalnou a Souticemi. Jeden člověk se těžce zranil. Směr na Prahu je uzavřený.

Aug 16

Dálnici D1 na Prahu uzavřela nehoda dvou kamiónů, jednoho řidiče transportoval vrtulník

Novinky.cz

Na 17. kilometru dálnice D1 u Strančic v Praze-východ se ve středu v podvečer srazily dva kamiony. Řidiče jednoho z nich museli vyprostit přivolaní hasiči.

Aug 16

Smrtelná nehoda dodávky a kamiónu zastavila u Humpolce dálnici D1 na Prahu

Novinky.cz

Vážná nehoda nákladního vozu a dodávky na 93,5 kilometru dálnice D1 zastavila provoz ve směru na Prahu. Na místě zasahují hasiči, policisté a záchranáři. Nehodu nepřežil řidič dodávky.

May 26

Hromadná nehoda blokovala dálnici D1, kolona dosáhla deseti kilometrů

Novinky.cz

Dálnici D1 u Brna na 207. kilometru směrem na Ostravu uzavřela po 16:30 zhruba na hodinu hromadná nehoda šesti aut, lehce zranění jsou dva lidé. Na dálnici přistával vrtulník záchranářů.

Jan 14

Dálnici D1 ve směru na Brno blokovala hromadná nehoda deseti aut

Novinky.cz

Dálnice D1 na 127. kilometru směrem na Brno celé sobotní odpoledne stála. Nejvytíženější komunikaci Česka zablokovala hromadná nehoda deseti aut. Šlo o autobus, dvě dodávky, nákladní vůz a šest osobních aut. V autobuse bylo 27 lidí, ale…

Jul 9

Dálnice D1 ve směru na Prahu hodinu stála kvůli vyprošťování kamiónu

Novinky.cz

Dálnice D1 směrem na Prahu byla v sobotu odpoledne hodinu uzavřena kvůli vyprošťování havarovaného nákladního auta s těžkým nákladem na 125,5. kilometru. Auta jezdila po objízdné trase.

Apr 22

Hromadná nehoda kamiónů a dodávek uzavřela dálnici D1

Novinky.cz

Hromadná nehoda tří kamiónů a dvou dodávek odpoledne zastavila provoz na 126. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Na místě jsou podle krajské policejní mluvčí Dany Čírtkové dva zranění. Dálnici se podařilo plně zprůjezdnit po osmé…

Aug 18

Dálnici D1 blokovala nehoda 33 kilometrů za Prahou

Novinky.cz

Dálnici D1 na 33. kilometru ve směru na Brno poblíž exitu Ostředek uzavřela zhruba na hodinu v úterý odpoledne nehoda dvou nákladních a jednoho osobního auta. Nikdo nebyl zraněn, řekl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Jul 2

Dálnici D1 zavřela hromadná nehoda

Novinky.cz

Hromadná nehoda zavřela ve čtvrtek odpoledne na 162. kilometru dálnici D1 ve směru na Brno. Srazilo se tam pět aut. Dálnice byla uzavřena a vytvořila se kolona. Ještě v půl osmé večer měla kolona 12 kilometrů.