English

Další Češka vyhrála Wimbledon. „Myslím, že tomu nikdo tak úplně nevěří,“ pobavila dojatá Krejčíková po zápase diváky

Deník N

Wimbledon patří Češkám – alespoň to platí v posledních dvou letech. Tenistka Barbora Krejčíková překvapivě navázala na loňský triumf Markéty Vondroušové a po dnešní výhře nad Italkou Jasmine Paolini 6:2, 2:6, 6:4 zdvihla nad hlavu trofej…

More from Deník N

Jul 13

Tenistka Barbora Krejčíková vyhrála Wimbledon, Italku Paolini porazila 2:1

Deník N

Tenistka Barbora Krejčíková vyhrála dvouhru Wimbledonu. Italku Jasmine Paolini ve finále porazila 6:2, 2:6 a 6:4. Získala tak svůj druhý grandslamový titul ve dvouhře, v roce 2021 se radovala na Roland Garros.

Jul 13

Italská tenistka Jasmine Paolini srovnala stav finále Wimbledonu s Barborou Krejčíkovou...

Deník N

Italská tenistka Jasmine Paolini srovnala stav finále Wimbledonu s Barborou Krejčíkovou na 1:1. Druhou sadu ovládla v poměru 6:2.

Jul 13

Tenistka Barbora Krejčíková ve finále Wimbledonu získala první sadu v poměru...

Deník N

Tenistka Barbora Krejčíková ve finále Wimbledonu získala první sadu v poměru 6:2, na začátku té druhé má zatím navrch Italka Paolini.

Jul 6

Barbora Krejčíková, poslední Češka ve Wimbledonu, postoupila do 4. kola...

Deník N

Barbora Krejčíková, poslední Češka ve Wimbledonu, postoupila do 4. kola – osmifinále. Její zápas se Španělskou Bouzas byl nejprve přerušen a poté se soupeřka vzdala za stavu 6:0 a 4:3 pro Krejčíkovou. Tu čeká jako další soupeřka buď…

Jul 16

Česká tenistka Barbora Strýcová hraje ve finále čtyřhry ve Wimbledonu po...

Deník N

Česká tenistka Barbora Strýcová hraje ve finále čtyřhry ve Wimbledonu po boku tchajwanské spoluhráčky Sie Šu-wej proti australsko-belgickému páru Storm Hunter a Elise Merten. První set je zatím vyrovnaný 5:5. Je to rozlučkové turné…

Jul 6

Ve Wimbledonu končí také Barbora Krejčíková, zápas druhého kola s šestnáctiletou...

Deník N

Ve Wimbledonu končí také Barbora Krejčíková, zápas druhého kola s šestnáctiletou kvalifikantkou Andrejevou z Ruska za stavu 3:6 a 0:4 vzdala kvůli problémům s nohou. Markéta Vondroušová naopak postupuje do třetího kola po výhře dvakrát 6:3…

Jun 26

Česká tenistka Barbora Krejčíková si po finále v Birminghamu polepšila ve...

Deník N

Česká tenistka Barbora Krejčíková si po finále v Birminghamu polepšila ve světovém žebříčku o dvě příčky na desáté místo. Petra Kvitová je po zisku titulu v Berlíně stále devátá. (České noviny)

Oct 9

Barbora Krejčíková není jediná česká tenistka, která dnes vyhrála turnaj....

Deník N

Barbora Krejčíková není jediná česká tenistka, která dnes vyhrála turnaj. Kateřina Siniaková zvítězila spolu s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou ve finále čtyřhry turnaje v tuniském Monastiru. Je to už osmé letošní finále z osmi, které…

Jul 8

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková si zahrají ve Wimbledonu...

Deník N

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková si zahrají ve Wimbledonu finále. Dnes porazily Ukrajinku Ljudmilu Kičenokovou a Lotyšku Jelenu Ostapenkovou dvakrát 6:2. České duo tenistek v neděli vyzve buď nasazené jedničky…

Feb 16

Česká tenisová jednička a světová trojka Barbora Krejčíková prohrála v osmifinále turnaje...

denikn.cz

Česká tenisová jednička a světová trojka Barbora Krejčíková prohrála v osmifinále turnaje v Dubaji s Ukrajinkou Jastremskou 3:6, 6:7. Ve hře ale dnes budou ještě další dvě Češky Kvitová a Vondroušová. (WTA)

Feb 14

Česká tenistka Barbora Krejčíková se na šampionátu v Dubaji dostala...

denikn.cz

Česká tenistka Barbora Krejčíková se na šampionátu v Dubaji dostala do druhého kola. Francouzku Caroline Garciaovou porazila 6:4 a 7:6. (WTA)

Oct 13

Poslední česká tenistka v turnaji v Indian Wells Barbora Krejčíková vypadla v osmifinále....

denikn.cz

Poslední česká tenistka v turnaji v Indian Wells Barbora Krejčíková vypadla v osmifinále. Prohrála se Španělkou Badosaovou 0:2. (WTA)

Sep 6

Česká tenistka Barbora Krejčíková si podruhé v kariéře zahraje grandslamové čtvrtfinále....

denikn.cz

Česká tenistka Barbora Krejčíková si podruhé v kariéře zahraje grandslamové čtvrtfinále. Vítězka letošního Roland Garros porazila na US Open Španělku Garbiňe Muguruzaovou. Českou dohrávala se zdravotními problémy. (US Open)

Aug 23

Česká tenistka Barbora Krejčíková se po turnaji v Cincinnati posunula...

denikn.cz

Česká tenistka Barbora Krejčíková se po turnaji v Cincinnati posunula v žebříčku WTA na deváté místo, což je její nejlepší umístění v kariéře. Nejlepší česká hráčka Karolína Plíšková je v okruhu WTA čtvrtá. (WTA)

Jul 29

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková postoupily do finále...

denikn.cz

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková postoupily do finále olympijského turnaje v ženské čtyřhře. Nejvýše nasazený pár turnaje vyřadil v semifinále ruské tenistky, poté co zvládl rozhodující zkrácenou hru a postoupil po…

Jul 29

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vyhrály 6:3 první...

denikn.cz

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vyhrály 6:3 první set olympijského semifinále proti ruské dvojici Kuděrmětovová–Vesninová. V druhém setu zatím prohrávají 1:3.

Jul 29

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková bojují o postup do olympijského...

denikn.cz

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková bojují o postup do olympijského finále proti ruské dvojici Kuděrmětovová-Vesninová. Zhruba v 11 hodin nastoupí v semifinále singlu Markéta Vondroušová proti Ukrajince Svitolinové.

Jul 13

Tenistka Barbora Krejčíková je třetí českou hráčkou, která dnes postoupila...

denikn.cz

Tenistka Barbora Krejčíková je třetí českou hráčkou, která dnes postoupila do 2. kola turnaje Livesport Prague Open. Vyřadila Bulharku Šinikovovou 2:0. (WTA)

Jun 12

Tenistka Barbora Krejčíková ztratila ve finále French Open druhý set...

denikn.cz

Tenistka Barbora Krejčíková ztratila ve finále French Open druhý set 2:6. O vítězce ženské dvouhry tak rozhodne třetí sada.

Mar 7

Česká tenistka Barbora Krejčíková postoupila v Dubaji do druhého kola,...

denikn.cz

Česká tenistka Barbora Krejčíková postoupila v Dubaji do druhého kola, když porazila Mariu Sakkariovou 6:2 a 7:6.