English

Táta by se radoval z jeho štěstí: Syn hudební legendy Františka Nedvěda se oženil

Super.cz

Syn Františka Nedvěda, František Nedvěd ml., se tři roky po tátově smrti oženil. Za manželku si vzal svou partnerku Renátu.

More from Super.cz

Jul 21

Táta by se radoval z jeho štěstí: Syn hudební legendy Františka Nedvěda se oženil

Super.cz

Syn Františka Nedvěda, František Nedvěd ml., se tři roky po tátově smrti oženil. Za manželku si vzal svou partnerku Renátu.

Sep 23

Manžel mu řekl, že neumí zpívat. Bizarní vystoupení na píseň bratrů Nedvědů dostalo v Talentu nejen Slávika

Super.cz

Karel Příhonský alias Káya vsadil v show Česko Slovensko má talent na svůj zpěv. A to zřejmě neměl dělat. Jednapadesátiletý majitel hospůdky a útulku pro opuštěná zvířata přišel na pódium i se svou fenkou Ginou, nakonec ale zpíval bez ní.

Nov 29

Syn Františka Nedvěda (✝73) promluvil o psychických problémech: Po tátově smrti přišel kolaps

Super.cz

Po smrti svého otce, zpěváka Františka Nedvěda (✝73), se musel nejmladší z hudebního rodu Nedvědů vyrovnat nejen s odchodem táty a parťáka v životě i v kapele. Smutek z nečekané smrti si brzy vyžádal svou daň a Vojtu Nedvěda (45) začalo…

Jan 24

Jediný syn slavné americké herečky spáchal sebevraždu, bylo mu 26 let

Super.cz

Herečka a režisérka Regina King (51) prožívá velmi těžké chvíle. Její syn Ian Alexander Jr. spáchal sebevraždu, jak potvrdili CNN zástupci herečky. Bylo mu teprve 26 let.

Sep 27

Sloužil mu, sekal zahradu, myl auta. Michal David promluvil o začátcích u Františka Janečka

Super.cz

Myl mu auta, vozil kolečka nebo sekal zahradu.

Jul 24

Hráli s ním už v minulém století: Na Františka Nedvěda (†73) vzpomínali po pohřbu kamarádi z kapely

Super.cz

Příliš kolegů z hudební branže se na rozloučení s Františkem Nedvědem (†73) nesešlo. Dorazili ale členové kapely Druhé podání, s nimiž hudebník vystupoval už v minulém století. Ti také na svého spoluhráče zavzpomínali.

Jul 24

Rodina se dojemně rozloučila s Františkem Nedvědem (†73): Poslední potlesk vestoje, zhroucená manželka, děti i bratr Jan

Super.cz

Už po desáté hodině dopolední se před velkou obřadní síní v pražských Strašnicích začali scházet první smuteční hosté, aby se rozloučili s jednou z legend českého folku, zpěvákem a kytaristou Františkem Nedvědem (†73).

Jul 19

Poslední rozhovor s Františkem Nedvědem (✝73): Znovu se oženil, setkal se s bratrem a těšil se na budoucnost

Super.cz

Ve věku 73 let odešel František Nedvěd. Zpráva jeho přátele i fanoušky velmi zasáhla. Přestože muzikant v minulosti bojoval s rakovinou, covidem a podstoupil operaci srdce, v poslední době vše nasvědčovalo tomu, že se blýská na lepší časy.…

Jun 11

František Nedvěd popsal svatbu, na kterou nečekaně dorazil i bratr Jan: Jak mu pogratuloval?

Super.cz

Muzikant František Nedvěd (73) se podruhé oženil, přesněji řečeno obnovil se svou ženou Marií manželský slib, který si dali v roce 1971. „Bylo to úžasný, jako před 50 lety. Teď už to bylo bez stresu, jsme staří mazáci. Hlavně, že se tam…

Jun 10

František Nedvěd se znovu oženil: Podívejte se, jak to manželům slušelo. Poblahopřát dorazil i bratr Jan

Super.cz

Písničkář František Nedvěd a jeho žena Marie po padesáti letech obnovili svatební slib. A se vší parádou! Ženich si nechal ušít nový oblek, nevěsta šaty, jen bílé vyměnila za červené. Obřad se konal na Staroměstské radnici v Praze, na…

Mar 31

Dobré zprávy! Františku Nedvědovi se po léčbě rakoviny vrátil hlas: Byla to ohromná radost, říká

Super.cz

Ještě začátkem února se nám František Nedvěd (73) svěřil, že mu rakovina zasáhla hlasivky a jen stěží se mu hovořilo. Nyní má samé dobré zprávy - hlas se mu vrátil, a dokonce by chtěl co nejdřív zase koncertovat.

Dec 13

František Nedvěd má rakovinu a podstupuje chemoterapii

Super.cz

František Nedvěd (73) bojuje s rakovinou plic a podstupuje chemoterapii. Nemoc mu lékaři diagnostikovali náhodou, při jiném vyšetření, řekl Super.cz.

Jan 22

Písničkář Nedvěd (72) bojoval o život: Dvojité selhání srdce!

Super.cz

Oblíbený písničkář František Nedvěd (72) měl namále. Selhalo mu srdce a bojoval o život. Teď ho čeká těžká operace.

Jul 22

Syn kytaristy kapely Polemic tragicky zemřel. Bylo mu teprve 16 let

Super.cz

Známý člen oblíbené slovenské ska a reggae kapely Polemic, kytarista Marek Határ (45), se nyní utápí v obrovském žalu a prožívá nepochybně nejhorší období svého života.

Feb 7

Ještě pár let a na muzikálový konkurz půjde i dcera Františka Janečka: Emily (11) umí Čarodějku nazpaměť

Super.cz

na konkurz muzikálu Čarodějka, necítila se úplně jistá v kramflecích, co se pamatování textu týče. "Emilka to umí celé nazpaměť, na rozdíl ode mne," přiznala nám zpěvačka, již dcera, kterou má s producentem

Nov 25

Zemřel představitel Krakonoše František Peterka. Bylo mu 94 let

Super.cz

Další z bardů českého divadla a filmu odešel do hereckého nebe! Představitel nesmrtelného pána hor Krakonoše z večerníčku Krkonošské pohádky František Peterka zemřel. Bylo mu 94 let. S informací přišel Top star magazín.

Jul 19

Populární písničkář František Nedvěd zkolaboval. Odvezla ho záchranka!

Super.cz

Zpěvák František Nedvěd zkolaboval. Těžkého diabetika odvezla záchranná služba do nemocnice krátce po skončení jeho koncertu v Luhačovicích. Zpěvák je stále v péči lékařů.

Jun 2

Honza Nedvěd není jen slavný písničkář: Jmenovec známého folkaře je tenhle fešák

Super.cz

Většina lidí zná Honzu Nedvěda coby folkového písničkáře. Ve skutečnosti ale existuje ještě úplně jiný zpěvák, který je nositelem stejného jména a příjmení. Frontman kapely Bek Ofis, zpěvák, kytarista a klávesista Honza Nedvěd, je…

May 23

Písničkář Nedvěd prolomil hradbu mlčení. Dítě si s o 35 let mladší ženou Pavlínkou nemůže kvůli penězům dovolit

Super.cz

Písničkář Honza Nedvěd (69) s médii o svém soukromí dlouho nemluvil. Až teď poskytl exkluzivní zpověď, ve které odkrývá pravdu o své finanční situaci, zdravotním stavu a dítěti s mladičkou manželkou Pavlínkou (34).

May 3

Známý český písničkář (69) se stal počtvrté tatínkem: Dceru mu porodila o 36 let mladší přítelkyně

Super.cz

Známý písničkář Jaroslav Hutka (69) se stal už čtyřnásobným otcem. Jeho o 36 let mladší přítelkyně Magdalena Hodkovicová mu v pátek ráno porodila dceru, která podle Blesku dostala jméno Theodora.