English

Převrácený kamion od rána blokoval D1 na Benešovsku

Novinky.cz

Dálnici D1 v úterý nad ránem uzavřela na Benešovsku nehoda nákladního auta. Narazilo ve směru na Prahu do středových svodidel a převrátilo se na bok. Situaci na místě komplikovalo odklízení uniklých pohonných hmot a omezení v dopravě…

More from Novinky.cz

Jun 4

Požár kamionu zavřel dálnici D1 na Benešovsku

Novinky.cz

Dálnice D1 je v úterý odpoledne na 40. kilometru ve směru na Prahu uzavřená kvůli požáru kamionu. Událost se obešla bez zranění. Podle policie zatím není zřejmé, jako dlouho bude dálnice kvůli dohašování a odklízení následků uzavřená.

Jun 15

Dálnici D1 před Brnem zavřela nehoda dvou kamionů

Novinky.cz

Dálnici D1 na 184. kilometru ve směru na Brno uzavřela ve čtvrtek ráno nehoda dvou kamionů. Nikdo nebyl zraněn, vytvořila se ale dlouhá kolona. Dopravní omezení skončilo kolem 9:30.

May 26

Nehoda zablokovala dálnici D1 u Brna, kolona má 13 kilometrů

Novinky.cz

Provoz na dálnici D1 na 204. kilometru u Brna ve směru na Ostravu komplikuje nehoda motorkáře a osobního vozu. Nehoda je zřejmě se zraněním. V pátečním odpoledním provozu rychle narůstá kolona. Je dlouhá už 13 kilometrů.

May 13

Nehoda kamionů uzavřela dálnici D1 u Ostravy

Novinky.cz

Dálnice D1 je ve směru na Ostravu na 350. kilometru uzavřena kvůli nehodě dvou kamionů. Nehoda se stala za klimkovickým tunelem. Na místě jsou záchranáři. Policie odklání dopravu na exitu 349.

Jan 10

Dálnici D1 zastavila nejprve nehoda, pak uvízlé kamiony

Novinky.cz

Nehoda nákladního auta a dodávky uzavřela ve čtvrtek odpoledne dálnici D1 ve směru na Prahu. Jak informovala policejní mluvčí Markéta Johnová, na místě byl nejméně jeden zraněný. Po páté hodině odpoledne byl zprovozněn jeden jízdní pruh.…

Oct 24

Dálnici D1 u Humpolce uzavřela nehoda kamiónu

Novinky.cz

Dálnice D1 ve směru na Brno byla ve středu ráno u Humpolce asi dvě hodiny uzavřena kvůli vyprošťování havarovaného kamiónu. Nehoda se stala na 100. kilometru, provoz byl přerušen v 5:40.

Aug 2

Dálnici D1 zablokovala nehoda tří kamiónů

Novinky.cz

Nehoda tří kamiónů zablokovala ve čtvrtek ráno asi na tři hodiny dálnici D1 na Benešovsku. Jedno z nákladních aut bylo přes celou silnici. Jeden z řidičů je těžce zraněn. Před polednem policie zprovoznila odstavný pruh, kterým auta nyní…

Apr 23

Hromadná nehoda tří kamiónů uzavřela dálnici D1

Novinky.cz

Na dálnici D1 mezi Měřínem a Velkým Beranovem havarovala tři nákladní auta. Dálnice je ve směru na Prahu neprůjezdná. Nehoda se stala na 121. kilometru před půl desátou. Policie dopravu odklání na silnici č. II/602.

Mar 13

Dálnici D1 uzavřela nehoda kamiónu a autobusu

Novinky.cz

Dálnice D1 ve směru na Prahu je před Humpolcem neprůjezdná. Provoz zastavila na 95. kilometru nehoda nákladního vozu a autobusu. Kolize se obešla bez zranění.

Sep 26

Na dálnici D1 byla kolona aut až 10 kilometrů kvůli nehodě u Brna

Novinky.cz

Dálnici D1 mezi 182. a 190. kilometrem směrem na Brno v úterý uzavřela nehoda nákladního a osobního auta. Vozidla bylo potřeba vyprostit, řekl mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb.

Aug 30

Hromadná nehoda na dálnici D1, bouraly kamióny i autobus

Novinky.cz

Tři nákladní a jedno osobní auto a autobus bouraly ve středu odpoledne na 58. kilometru dálnice D1 mezi Kalnou a Souticemi. Jeden člověk se těžce zranil. Směr na Prahu je uzavřený.

Aug 16

Smrtelná nehoda dodávky a kamiónu zastavila u Humpolce dálnici D1 na Prahu

Novinky.cz

Vážná nehoda nákladního vozu a dodávky na 93,5 kilometru dálnice D1 zastavila provoz ve směru na Prahu. Na místě zasahují hasiči, policisté a záchranáři. Nehodu nepřežil řidič dodávky.

Mar 19

Nehoda uzavřela dálnici D1 na 51. kilometru

Novinky.cz

Nehoda nákladního auta a dvou osobních vozů uzavřela v neděli večer na 51. kilometru dálnici D1 v obou směrech. Jeden člověk je zraněný, řekla středočeská policejní mluvčí Monika Schindlová.

Jan 14

Dálnici D1 ve směru na Brno blokovala hromadná nehoda deseti aut

Novinky.cz

Dálnice D1 na 127. kilometru směrem na Brno celé sobotní odpoledne stála. Nejvytíženější komunikaci Česka zablokovala hromadná nehoda deseti aut. Šlo o autobus, dvě dodávky, nákladní vůz a šest osobních aut. V autobuse bylo 27 lidí, ale…

Apr 22

Hromadná nehoda kamiónů a dodávek uzavřela dálnici D1

Novinky.cz

Hromadná nehoda tří kamiónů a dvou dodávek odpoledne zastavila provoz na 126. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Na místě jsou podle krajské policejní mluvčí Dany Čírtkové dva zranění. Dálnici se podařilo plně zprůjezdnit po osmé…

Apr 18

Dálnici D1 zablokovala nehoda dvou kamiónů

Novinky.cz

Nehoda dvou kamionů na 144. kilometru dálnice D1 v pondělí odpoledne zastavila téměř na dvě hodiny provoz ve směru na Prahu. Jeden z nákladních vozů se vzpříčil přes celou šíři vozovky, z druhého vypadl náklad, řekla mluvčí policie na…

Mar 17

Nehoda na Benešovsku uzavřela dálnici D1, jeden mrtvý

Novinky.cz

Nehoda dodávky a nákladního auta uzavřela ve čtvrtek ráno dálnici D1 na 59. kilometru ve směru na Prahu. Jeden člověk zemřel a další je těžce zraněn. Sdělili to mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek a středočeské záchranky Petra…

Aug 18

Dálnici D1 blokovala nehoda 33 kilometrů za Prahou

Novinky.cz

Dálnici D1 na 33. kilometru ve směru na Brno poblíž exitu Ostředek uzavřela zhruba na hodinu v úterý odpoledne nehoda dvou nákladních a jednoho osobního auta. Nikdo nebyl zraněn, řekl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Jun 23

Nehoda tří kamiónů uzavřela v noci dálnici D1

Novinky.cz

Úsek dálnice D1 u 139. kilometru směrem na Prahu je po noční nehodě od 10:00 opět v plném provozu. V noci dálnici zablokovala nehoda tří nákladních aut poblíž Měřína. Až do dopoledne byla částečně uzavřena kvůli vyprošťování kamiónu.

Jan 6

Nehoda dvou kamiónů blokovala dálnici D1 na Vysočině

www.novinky.cz

Provoz na dálnici D1 v úterý ráno komplikovala nehoda dvou kamiónů na 104. kilometru u Větrného Jeníkova ve směru na Brno. Místo se podařilo plně zprůjezdnit kolem 12:15. Ostatní silnice na Vysočině jsou podle silničářů s opatrností…