English

Adam Ondra absolvuje v pondělí na olympijských hrách v Paříži první krok...

Deník N

Adam Ondra absolvuje v pondělí na olympijských hrách v Paříži první krok v dvojkombinaci sportovního lezení. Na startu bude deset českých atletů a poslední šanci vylepšit nelichotivou bilanci budou mít střelci. Američanka Simone Biles se…

More from Deník N

Aug 9

Adam Ondra skončil v kombinaci lezení na obtížnost a boulderingu na šestém...

denikn.cz

Adam Ondra skončil v kombinaci lezení na obtížnost a boulderingu na šestém místě. Zlatou medaili získal Brit Toby Roberts, stříbrnou Japonec Sorato Anraku a bronz míří do Rakouska s Jakobem Schubertem.

Aug 9

Přehled očekávaných událostí: Lezec Adam Ondra a kanoista Martin Fuksa budou...

Deník N

Přehled očekávaných událostí: Lezec Adam Ondra a kanoista Martin Fuksa budou na olympiádě v Paříži usilovat o medaile. Japonsko si připomene 79. výročí od svržení atomové bomby na Nagasaki.

Aug 7

Lezec Adam Ondra na olympiádě postupuje do finále kombinace, rozhodl...

Deník N

Lezec Adam Ondra na olympiádě postupuje do finále kombinace, rozhodl o tom svým dnešním výkonem v lezení na obtížnost.

Aug 5

Lezec Adam Ondra se na olympiádě v Paříži v boulderingu dostal na...

Deník N

Lezec Adam Ondra se na olympiádě v Paříži v boulderingu dostal na páté místo. Druhá část olympijské dvojkombinace, lezení na obtížnost, je na programu ve středu. (Olympics)

Aug 4

Adam Ondra absolvuje v pondělí na olympijských hrách v Paříži první krok...

Deník N

Adam Ondra absolvuje v pondělí na olympijských hrách v Paříži první krok v dvojkombinaci sportovního lezení. Na startu bude deset českých atletů a poslední šanci vylepšit nelichotivou bilanci budou mít střelci. Američanka Simone Biles se…

Aug 3

Čeští tenisté Tomáš Macháč a Adam Pavlásek bronzovou medaili nezískali. V olympijském...

Deník N

Čeští tenisté Tomáš Macháč a Adam Pavlásek bronzovou medaili nezískali. V olympijském turnaji ve čtyřhře prohráli s americkým párem Fritz/Paul 3:6, 4:6.

Oct 27

Lezec Adam Ondra postoupil do semifinále evropské olympijské kvalifikace. V úvodním...

Deník N

Lezec Adam Ondra postoupil do semifinále evropské olympijské kvalifikace. V úvodním kole kombinační soutěže ve francouzském Lavalu, z níž na OH v Paříži postoupí jen vítěz, si pomohl děleným triumfem v boulderingu. V následné obtížnosti mu…

Aug 22

Nejen o medaile, ale také o místa na olympijských hrách v Paříži se...

denikn.cz

Nejen o medaile, ale také o místa na olympijských hrách v Paříži se bude od středy do neděle bojovat na mistrovství světa v rychlostní kanoistice v Duisburgu. O olympijské kvóty bude usilovat patnáct ze 24 členů české výpravy v čele s…

Oct 13

Lezec Adam Ondra uspořádá v pondělí 17. října aukci chytů, které sám...

Deník N

Lezec Adam Ondra uspořádá v pondělí 17. října aukci chytů, které sám navrhl, odlil a podepsal. Výtěžek půjde na sbírku na podporu Ukrajiny. Peníze využije Paměť národa na nákup zdravotního materiálu, průzkumných dronů či zimního oblečení…

Aug 18

Lezec Adam Ondra skončil na mistrovství Evropy druhý v olympijské kombinaci....

Deník N

Lezec Adam Ondra skončil na mistrovství Evropy druhý v olympijské kombinaci. Na šampionátu v Mnichově získal český reprezentant po zlatu v obtížnosti a bronzu v boulderingu svou třetí medaili. (České noviny)

Aug 14

Český lezec Adam Ondra získal druhý titul mistra Evropy v lezení...

Deník N

Český lezec Adam Ondra získal druhý titul mistra Evropy v lezení na obtížnost. Už v sobotu skončil třetí v boulderingu.

Aug 13

Sportovní lezec Adam Ondra na mistrovství Evropy v Mnichově v boulderingu skončil...

Deník N

Sportovní lezec Adam Ondra na mistrovství Evropy v Mnichově v boulderingu skončil na třetím místě. Ondra topoval stejně jako dva jeho soupeři na dvou bouldrech, rozhodl počet pokusů. (ČT Sport)

Aug 11

Lezec Adam Ondra postoupil na mistrovství Evropy v Mnichově do semifinále...

Deník N

Lezec Adam Ondra postoupil na mistrovství Evropy v Mnichově do semifinále boulderingu, v kvalifikaci obtížnosti uspěly také Eliška Adamovská a Michaela Smetanová. Ondra obsadil ve své kvalifikační skupině A sedmé místo. (České noviny)

Sep 25

Lezec Adam Ondra vyhrál republikový šampionát v boulderingu ve Slaném. Mezi...

denikn.cz

Lezec Adam Ondra vyhrál republikový šampionát v boulderingu ve Slaném. Mezi ženami získala titul Eliška Adamovská. (ČT)

Aug 5

Adam Ondra skončil při olympijské premiéře sportovního lezení na šestém...

denikn.cz

Adam Ondra skončil při olympijské premiéře sportovního lezení na šestém místě. Rozhodla o tom poslední disciplína v lezení na obtížnost, ve které Ondra skončil celkově druhý.

Aug 5

Lezec Adam Ondra skončil ve druhé ze tří finálových disciplín...

denikn.cz

Lezec Adam Ondra skončil ve druhé ze tří finálových disciplín (bouldering) na šestém místě. Pokud chce Ondra útočit na medaile, tak musí v lezení na obtížnost zvítězit. Výsledky z jednotlivých disciplín se totiž mezi sebou násobí.

Aug 5

Český sportovní lezec Adam Ondra je v olympijském finále průběžné čtvrtý....

denikn.cz

Český sportovní lezec Adam Ondra je v olympijském finále průběžné čtvrtý. V disciplíně lezení na rychlost, která je první ze tří finálových, skončil čtvrtý, poté co si výrazně vylepšil osobní rekord.

Aug 3

Český lezec Adam Ondra zvládl kvalifikaci na olympijských hrách. Ondra...

denikn.cz

Český lezec Adam Ondra zvládl kvalifikaci na olympijských hrách. Ondra se tak představí ve čtvrtečním finále společně s dalšími sedmi nejlepšími lezci z kvalifikace.

Jun 8

Adam Ondra patří mezi nejlepší lezce na světě a také mezi...

denikn.cz

Adam Ondra patří mezi nejlepší lezce na světě a také mezi největší české favority na medaili. Avšak v Česku se připravuje i další lezec, který by si z Japonska rovněž rád dovezl medaili. Je jím Kazach Rišat Chajbullin.

Aug 23

Český lezec Adam Ondra vyhrál ve francouzském Brianconu závod světového...

denikn.cz

Český lezec Adam Ondra vyhrál ve francouzském Brianconu závod světového poháru v lezení na obtížnost. Prodloužil tak neporazitelnost v této disciplíně, která trvá od začátku minulého roku. (iRozhlas)