English

Jen si hrál s nápady, hájí právnička mladíka z případu útoku na koncertech Taylor Swift

EuroZprávy.cz

Případ plánovaného teroristického útoku na koncertech americké zpěvačky Taylor Swift v rakouské Vídni se zamotává. Právnička hlavního podezřelého totiž v neděli zpochybnila, že šlo o vážně míněný plán. Informovala o tom agentura Reuters.…

More from EuroZprávy.cz

Aug 11

Jen si hrál s nápady, hájí právnička mladíka z případu útoku na koncertech Taylor Swift

EuroZprávy.cz

Případ plánovaného teroristického útoku na koncertech americké zpěvačky Taylor Swift v rakouské Vídni se zamotává. Právnička hlavního podezřelého totiž v neděli zpochybnila, že šlo o vážně míněný plán. Informovala o tom agentura Reuters.…

Aug 9

Policie dál rozplétá plán útoku na koncertech Taylor Swift. Zadržela mladíka z Iráku

EuroZprávy.cz

Rakouská policie zadržela ve Vídni dalšího mladíka v souvislosti s případem plánovaného teroristického útoku na koncerty americké zpěvačky Taylor Swift v metropoli. Informovala o tom agentura Reuters.

Aug 8

Taylor Swift ve Vídni nezazpívá. Nad koncerty visela akutní teroristická hrozba

EuroZprávy.cz

Pořadatelé zrušili plánované koncerty hvězdné americké zpěvačky Taylor Swift ve Vídni. Stojí za tím plány dvou již zatčených mužů, kteří během koncertu chtěli podniknout teroristický útok. Rakouská policie u nich doma našla dosud neznámé…

Feb 5

Ceny Grammy ovládla Taylor Swift. Vytvořila nový rekord

EuroZprávy.cz

Deska "Midnights" od Taylor Swift se stala albem roku na letošních hudebních cenách Grammy, které byly udíleny v noci na dnešek. Jde o čtvrté vítězství Swift v této kategorii, čímž zpěvačka vytvořila nový rekord.

Jul 29

Koncerty Taylor Swiftové v Seattlu vyvolaly seismickou aktivitu

eurozpravy.cz

Vyprodané koncerty americké zpěvačky Taylor Swiftové v Seattlu vyvolaly seismickou aktivitu odpovídající zemětřesení o síle 2,3 stupně.

Oct 8

Německá policie vyšetřuje případy havanského syndromu na americké ambasádě

Německá policie vyšetřuje několik případů, kde panuje podezření na tak zvaný havanský syndrom u pracovníků americké ambasády v Berlíně. Informovala o tom dnes agentura Reuters.

Aug 15

USA kvůli Rusku pošlou další americké vojáky do Polska

Americký ministr zahraničí Mike Pompeo dnes podepsal ve Varšavě dohodu, která umožní vyslat další tisícovku amerických vojáků na základny do Polska. Informovala o tom polská média. V současnosti je v Polsku asi 4500 amerických vojáků,…

Nov 6

Rakouská policie zasahovala kvůli podezřelému zavazadlu. Nestačila se divit, co v něm bylo

Podezřelé chvění v šatně nejmenované etablované hudební síně ve Vídni si vyžádalo nasazení policie. Rentgen podezřelého zavazadla odhalil, že policie vyjížděla kvůli vibrátoru, informovala dnes agentura APA.

Nov 7

Na nádraží v Barceloně zasahovala policie kvůli podezřelému balíčku

Evakuaci cestujících ze dvou vlaků na hlavním vlakovém nádraží v Barceloně a posléze i vyklízení hlavního nádraží v Madridu způsobil dnes ráno podezřelý předmět v kufru jedné z cestujících. Na nádraží Sants v Barceloně dorazili…

May 25

Americké weby kvůli GDPR blokují Evropany

Washington - Některé americké weby se v souvislosti se zavedením GDPR rozhodly zavést tvrdá pravidla, Na mnohé z nich se dokonce Evropané vůbec nedostanou anebo jen omezeně.

Mar 11

Hitlerův synovec v americké armádě? Proč chtěl William Hitler bojovat s nacistickým vůdcem?

Jmenovat se Hitler v letech nástupu nacistické strany k moci nebyla žádná výhra. William Patrick Hitler, který byl skutečným synovcem Adolfa Hitlera, to poznal na vlastní kůži. Se strýčkem se příliš nemusel, jak napovídá název článku,…

Nov 12

Filipínci se bouří proti Trumpovi: Hořely americké vlajky, policie se střetla s davem

Manila - Amerického prezidenta Donalda Trumpa doposud na jeho cestě po Asii lidé vesměs nadšeně vítali, byť je zde podezření, že to bylo z příkazu úřadů. Na Filipínách je to ale jinak. V Manile se dnes konal protest proti šéfovi Bílého…

Jun 7

Policie kvůli útokům v Manchesteru a Londýně zadržela další podezřelé

Londýn - Na letišti Heathrow byl včera večer zatčen muž (38), který má spojitost s teroristickým útokem v Manchesteru. Kvůli sobotnímu útoku v britské metropoli zadrželi dnes policisté na východě Londýna dalšího podezřelého (30).

May 26

Policie v Manchestru zatkla kvůli útoku desátého podezřelého

Manchester - Po pondělním útoku v Manchesteru, při němž zemřelo 21 osob a atentátník, policie zadržela dalšího člověka. V Británii zůstává v platnosti kritický, tedy nejvyšší stupeň ohrožení terorismem.

Dec 17

Do Evropy se vrátí americké tanky. Kvůli ochraně před Rusy

EuroZprávy.cz

Tallinn - Pobaltští ministři obrany apelovali na USA, aby se dál "robustně" angažovaly v baltském regionu. Neměly by se prý vzdávat svých bezpečnostních závazků.

Sep 25

Americká policie zatkla muže podezřelého ze zabití pěti lidí v Burlingtonu

Burlington (USA) - Policie amerického státu Washington dopadla v sobotu večer 20letého muže podezřelého ze zabití pěti lidí při páteční střelbě v nákupním centru ve městě Burlington.

Sep 23

Americká policie zatkla muže podezřelého ze zastřelení demonstranta

Charlotte (USA) - Americká policie zadržela muže podezřelého z toho, že ve středu zasáhl ze střelné zbraně účastníka demonstrace v severokarolínském městě Charlotte.

Apr 27

Stránka americké policie: Drogoví dealeři, zloději a český expremiér

Fairfax - Když v sobotu v ráno 16. dubna 2016 sedal Josef Tošovský za volant supersportovního Ferrari 599 GTB Fiorano, netušil, že to bude poslední cesta tohoto luxusního vozu.

Jan 12

Indie odsoudila posádku americké lodi kvůli zbraním

Dillí - Před dvěma roky bylo u indických břehů zadrženo 35 členů posádky americké lodi, na jejíž palubě se nalezlo velké množství zbraní. Skupina byla teprve nyní odsouzena, každý dostal pět let ve vězení.

Dec 4

Policie pátrá po dalších podezřelých kvůli útokům v Paříži

Brusel - Belgická a francouzská policie pátrají po dvou dalších podezřelých v souvislosti s listopadovými útoky v Paříži. Informovala o tom agentura AFP.