English

MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA | Masakr v Německu: Tři mrtví a několik pobodaných na festivalu v Solingenu. Pachatel utekl

EuroZprávy.cz

Po násilném útoku na oslavách v německém Solingenu, kde město slavilo 650 let od svého založení, jsou hlášeny tři mrtvé a čtyři těžce zranění. Útočník použil nůž a podle policejních zpráv je stále na útěku. Centrum města bylo uzavřeno a…

More from EuroZprávy.cz

Aug 24

Masakr v německém Solingenu: Policie má podezřelého. Vyjádřil se Scholz

eurozpravy.cz

Kancléř Olaf Scholz vyzval k přísnému potrestání útočníka, který na městských slavnostech v Solingenu nožem zavraždil tři lidi. Německá policie v sobotu odpoledne zadržela jednu podezřelou osobu.

Aug 24

MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA | Masakr v Německu: Tři mrtví a několik pobodaných na festivalu v Solingenu. Pachatel utekl

EuroZprávy.cz

Po násilném útoku na oslavách v německém Solingenu, kde město slavilo 650 let od svého založení, jsou hlášeny tři mrtvé a čtyři těžce zranění. Útočník použil nůž a podle policejních zpráv je stále na útěku. Centrum města bylo uzavřeno a…

Feb 3

Útok nožem na nádraží v Paříži: Tři lidé jsou zranění, policie má podezřelého

EuroZprávy.cz

Na jednom z velkých pařížských vlakových nádraží došlo v sobotu ráno k útoku nožem. Pachatel stihl zranit tři lidi, než jej zadrželi policisté. V tuto chvíli není jasné, zdali šlo o teroristický čin.

May 10

Útok v blízkosti synagogy na Djerbě: Tři mrtví, po smrti je i pachatel

EuroZprávy.cz

Tři oběti si vyžádal útok u jedné z nejstarších afrických synagog na tuniském ostrově Djerba ve Středozemním moři. Dalších deset lidí utrpělo při incidentu zranění, pachatel byl zlikvidován bezpečnostními složkami.

Jun 5

V USA několik lidí střílelo do davu, tři mrtví a 11 raněných

Tři oběti na životě a 12 raněných si v sobotu v noci vyžádala střelba několika jedinců do davu lidí v jedné z nejoblíbenějších zábavních čtvrtí v centru Filadelfie na severovýchodě Spojených států. Informovaly o tom dnes agentury s…

Nov 9

Francouzská policie zatkla tři lidi v souvislosti s útokem nožem v Cannes

Francouzská policie dnes zatkla tři lidi v souvislosti s pondělním útokem, při kterém muž ve městě Cannes nožem napadl policisty. Podle zdrojů agentury AFP má zadržená trojice blízko k útočníkovi. Napadení policisté díky neprůstřelné vestě…

Jun 26

Německá policie prošetřuje motiv útočníka z Würzburgu, zabil tři lidi

Německá policie prošetřuje motiv muže, který v pátek ve Würzburgu nožem zabil nejméně tři lidi a pět dalších vážně zranil. Policie útočníka postřelila, zadržela a vyslechla. Podle bezpečnostních složek citovaných agenturou DPA muž učinil…

Jun 25

Útočník ve Würzburgu zabil nožem tři lidi, dalších šest zranil

Při násilném činu v centru německého Würzburgu dnes byli zabiti nejméně tři lidé a šest dalších zraněno. Informoval o tom deník Bild.

Aug 12

Ve Skotsku vykolejil vlak. Tři mrtví, šest lidí se zranilo

EuroZprávy.cz

Při vykolejení vlaku ve Skotsku dnes zahynuli tři lidé, informovaly světové agentury s odvoláním na britskou policii. Šest dalších lidí bylo odvezeno do nemocnice, ale jejich zranění nejsou vážná, dodala dopravní policie ve svém prohlášení.

Jul 11

Tři mrtví při demonstraci proti prezidentovi v Mali, policie vyplenila sídlo opozice

Při páteční demonstraci proti maliskému prezidentovi Ibrahimovi Boubacaru Keitovi, provázené v hlavním městě Bamaku násilnými střety, přišli o život nejméně tři lidé. Dnes se opoziční koalice stala terčem zásahů bezpečnostních sil.

Nov 30

Útok v Haagu: Pachatel dopaden, nožem zranil tři teenagery

Nizozemská policie dnes zatkla 35letého muže, který je podezřelý, že v pátek v centru Haagu napadl nožem tři teenagery. Policisté na twitteru uvedli, že zatčený nemá žádné trvalé bydliště a že se jej chystá vyslechnout.

Oct 30

Střelba v Kalifornii: Tři mrtví, devět lidí zraněno

Tři lidé zahynuli a devět dalších utrpělo zranění v noci na dnešek při střelbě v kalifornském městě Long Beach nedaleko Los Angeles.

Jan 10

Demonstrace v Súdánu se vyhrocují: Policie střílela ostrou municí, tři mrtví

Středeční demonstrace ve druhém největším súdánském městě Omdurmanu proti režimu dlouholetého prezidenta Umara Bašíra si vyžádala tři mrtvé a několik zraněných, informovala dnes státní tisková agentura SUNA s odvoláním na policii.

Aug 18

V Polsku havaroval autobus plný lidí, tři mrtví

Varšava - Tři mrtvé a 18 zraněných si vyžádala v pátek pozdě večer havárie ukrajinského autobusu v jihovýchodním Polsku.

Apr 7

Útok v Německu: Náklaďák najel do lidí, tři mrtví. Útočník se zastřelil, policie hledá bomby

Münster (Německo) - Při najetí malého nákladního automobilu do skupiny lidí v centru západoněmeckého Münsteru bylo dnes odpoledne několik osob zabito a další byli zraněni. Šest lidí bojuje o život. Podle informací deníku Süddeutsche…

Jan 8

Policie vyšetřuje vraždu na Ústecku, na místě byli tři mrtví

EuroZprávy.cz

Ústí nad Labem - Policisté vyšetřují od dnešního rána vraždu v chatové oblasti u Střížovic na Ústecku. Na místě byli tři mrtví. Těla už odvezla pohřební služba, kriminalisté stále pracují v okolí, na místě mají i psovody.

May 3

Auto projelo v USA davem lidí, nejméně tři mrtví

EuroZprávy.cz

Boston (USA) - Zatím neznámý řidič se náhle prudce rozjel na aukci automobilů v americkém městě Billerica nedaleko Bostonu, zabil tři lidi a dalších devět zranil.

Sep 1

V Kodani se střílelo, tři zranění. Policie pachatele dopadla

EuroZprávy.cz

Kodaň - Dánským hlavním městem Kodaní v noci otřásla střelba. Dva policisté a jeden zahraniční turista byli zraněni. Střelec z místa utekl, policii se ho ale podařilo vypátrat. Při zatýkání střelec utrpěl velmi vážná zranění, informovala…

Jul 30

Střelba v Seattlu: Útočník začal pálit do mladých lidí na večírku, tři mrtví

EuroZprávy.cz

Seattle - Tři lidi zabil střelec, který dnes nad ránem začal pálit do skupiny mladých lidí v domě na předměstí Seattlu. Další človek utrpěl zranění.

May 9

Makedonská policie se střetla s teroristy: Tři mrtví, 20 zraněných

Skopje - Makedonské úřady dnes ráno zahájily operaci na severu země ve městě Kumanovo. Při zásahu proti ozbrojené skupině, která plánovala útoky na státní instituce, zemřeli tři policisté. Dalších nejméně 20 lidí utrpělo zranění.