English

Kop do rozkroku. Čtvrtníček o vyloučení v Liberci: Po mé blbosti jsme prohráli

www.denik.cz

Liberec, Brno /ROZHOVOR/ - Úmyslný faul? Ne! Josef Čtvrtníček se brání poté, co zasáhl v přerušeného hře do rozkroku libereckého stopera Lukáše Pokorného. "Chtěl jsem se od něj odrazit, protože na mě visel, ale sáhl jsem rukou tak blbě, že…

More from denik.cz

Jun 17

Dopis tátovi od Jana Flašky z Českých Budějovic

Napište svému tátovi i vy. Zapomněli jste si něco říct se svým tátou? Odešel dřív, než jste si stačili vyříkat staré bolesti, sdělit mu to, co vás těší? Anebo máte tátu dosud nablízku, ale nezbývá chvíle si s ním popovídat? Neodkládejte to…

Jul 1

PODCAST: První krok ředitele České televize Jana Součka

„Když jsme v redakci vymýšleli profil mého podcastu, napadla mě parafráze z oblíbeného seriálu Sex ve městě - Kateřina ví o politice hodně a nebojí se zeptat,“ říká redaktorka a komentátorka Deníku Kateřina Perknerová o podcastu Deníku.

Jun 29

Nejkrásnější česká lékárnice Jana Doleželová: Zasnoubila se s dalším milionářem?

Deník.cz / Sport

Miss ČR z roku 2014 Jana Doleželová slaví 41. narozeniny a je s podivem, že je naše nejkrásnější lékárnice stále svobodná. Vypadá to ale, že svého životního partnera konečně našla a rozhodně se opět nejedná o žádného chudáka.

Nov 11

Variace spojí filmový festival s hudbou České filharmonie

karlovarsky.denik.cz

Fanoušci filmu a hudby se mohou těšit na 19. a 20. listopadu. Na programu nového projektu v Karlových Varech bude několik filmových projekcí a dva mimořádné koncerty.

Apr 8

LFŠ i Zlín Film Festival zakládají Asociaci českých filmových festivalů

slovacky.denik.cz

Festival Letní filmová škola Uherské Hradiště, se stal členem čerstvě založené Asociace českých filmových festivalů (AČFF).

Sep 12

Festival české filmové komedie začne v rouškách s úsměvem

nachodsky.denik.cz

„Opatření se zpřísňují, ale my jsme připraveni. Festival komedie v Novém Městě nad Metují bude – i v rouškách,“ slibují organizátoři 42. ročníku Festivalu české filmové komedie, který naplno vypukne v neděli v novoměstském Kině 70.

Aug 29

Festival české filmové komedie odtajnil novinky i hosty, začíná 15. září

hradecky.denik.cz

Už se to blíží: 41. ročník nejveselejšího filmového festivalu v Česku, Festival české filmové komedie, začne 15. září. Během sedmi dnů nabídne návštěvníkům desítky filmových komedií, koncerty i setkání s hvězdami českého filmového plátna.

Aug 27

Festival české filmové komedie odtajnil novinky i hosty, začíná 15. září

nachodsky.denik.cz

Už se to blíží: 41. ročník nejveselejšího filmového festivalu v Česku, Festival české filmové komedie, začne 15. září. Během sedmi dnů nabídne návštěvníkům desítky filmových komedií, koncerty i setkání s hvězdami českého filmového plátna.

Aug 15

Jana Plodková uvedla novou českou pohádku

jicinsky.denik.cz

Ve čtvrtek přichází do kin nová česká pohádka Hodinářův učeň, ale Jičíňáci měli možnost ji vidět již v úterý v republikové předpremiéře.

Jan 21

FOTO: V České Lípě uctili oběť Jana Palacha

ceskolipsky.denik.cz

Česká Lípa - Dvě desítky lidí si v sobotu na českolipském náměstí připomněli památku Jana Palacha. Padesáté výročí jeho úmrtí lidé uctili zapálením svíčky a pochodem světla do parku Milady Horákové.

Jan 6

Českou mši vánoční zahájila skladba Jana Jakuba Ryby Hej Mistře

Čestín /FOTOGALERIE/ - Římskokatolická farnost Uhlířské Janovice uspořádala v sobotu 5. ledna Českou mši vánoční v podání komorního smyčcového orchestru Vox Bohemica se sídlem v Českém Brodě.

Sep 27

Na festivalu české filmové komedie se objevily i dvě nevěsty na jedné svatbě

nachodsky.denik.cz

Nové Město nad Metují - Čtvrtý den 40. ročníku festivalu české filmové komedie začal opět promítáním pro nejmladší diváky. Pro děti byl připravený i odpolední program před kinem.

Jun 14

Do České Třebové i Ústí na Jana Steklíka

orlicky.denik.cz

Ústí nad Orlicí, Česká Třebová /FOTO/ - Ústecký výtvarník Jan Steklík by se 5. června dožil osmdesáti let. Zemřel vloni v listopadu.

Dec 24

Etnoložka Jana Poláková: Cizinci obdivují české pohádky a cukroví

Deník.cz

/ROZHOVOR/ České Vánoce, to je pro většinu lidí kapr, jehličnatý stromek a Ježíšek. Ne ale pro všechny. V zemi totiž v neděli Vánoce oslaví i čtrnáct státem uznaných národnostních menšin, jejichž oslavy se mnohdy i výrazně liší. Jaké…

Oct 21

Zpěvačka Jana Kirschner podpoří charitativní akci Pinktober

Deník.cz / Kultura

Zpěvačka Jana Kirschner podpoří svým koncertem charitativní kampaň Pinktober. Vystoupí 31. října v Hard Rock Cafe v Praze. Její vystoupení bude vyvrcholením říjnové kampaně Pinktober, která má za cíl upozornit na problém rakoviny prsu a…

Mar 4

Českým lvům vládnul film o Janu Masarykovi. Učitelka vyšla naprázdno

Deník.cz

/FOTOGALERIE/ - Životopisné drama Masaryk ovládlo udílení Českých lvů v pražském Rudolfinu. Tvůrci filmu obdrželi ocenění ve 12 kategoriích. Snímek tak překonal dosavadní rekord, který držel Hořící keř s 11 soškami. Dvě prestižní ocenění…

Feb 23

Festival Febiofest ocení Kristiánem herce Jana Třísku

Deník.cz / Kultura

Praha - Kvůli ceně Kristián za přínos světové kinematografii přicestuje na Febiofest z USA, kde žije, herec Jan Tříska. Převezme ji 23. března v pražském Obecním domě stejně jako americký režisér Abel Ferrara a britský kameraman polského…

Mar 4

České centrum v Praze uvádí retrospektivu fotoreportéra Jana Šibíka

Deník.cz / Kultura

Praha /FOTOGALERIE/ - Pětadvacet let dokumentování válečných konfliktů a humanitárních katastrof a více než dvě stovky reportážních cest fotografa Jana Šibíka mapuje jeho nová výstava. V galerii Česho centra Praha potrvá pod názvem Světové…

May 10

Zlínský filmový festival zahájí i česká novinka Malá z rybárny

www.denik.cz

Zlín – Nový celovečerní animovaný snímek Malá z rybárny od českého režiséra a výtvarníka Jana Baleje bude promítán při slavnostním večerním zahájení zlínského filmového festivalu pro děti a mládež. Sdělila to programová ředitelka festivalu…

Jan 14

Soud zprostil obžaloby herce Čtvrtníčka a Potměšil v kauze natáčení klipu

prazsky.denik.cz

Praha /VIDEO/ - Pražský městský soud ve středu zprostil obžaloby herce Petra Čtvrtníčka a Jana Potměšila v kauze natáčení charitativního klipu, v němž zastavovali v policejních uniformách řidiče.