English

Středočeské hnutí STAN nabídlo Spolu pět míst v radě, Starostové...

Deník N / Česko

Středočeské hnutí STAN nabídlo Spolu pět míst v radě, Starostové by měli šest včetně hejtmanky. Spolu chce ještě jednat s vítězným ANO, řekla Pecková. (ČTK)

More from Deník N / Česko

Sep 24

Podle předsedy hnutí Starostové a nezávislí (STAN) Víta Rakušana by Piráti...

Deník N / Česko

Podle předsedy hnutí Starostové a nezávislí (STAN) Víta Rakušana by Piráti a STAN jako koalice měli ve vládě zůstat. Zmíněné dva subjekty společně kandidovaly ve sněmovních volbách v roce 2021. Netěší ho, že Piráti zvažují odchod z…

Sep 21

Středočeské hnutí STAN nabídlo Spolu pět míst v radě, Starostové...

Deník N / Česko

Středočeské hnutí STAN nabídlo Spolu pět míst v radě, Starostové by měli šest včetně hejtmanky. Spolu chce ještě jednat s vítězným ANO, řekla Pecková. (ČTK)

Sep 21

Vítězem voleb ve Středočeském kraji se stane hnutí ANO, které...

Deník N / Česko

Vítězem voleb ve Středočeském kraji se stane hnutí ANO, které získalo 34,05 procenta hlasů. Druhé místo zatím patří STAN se ziskem 25,96 procenta hlasů a třetí je Spolu se ziskem 17,44 procenta hlasů. Nad pětiprocentní hranici se dostaly…

Apr 25

Ostravu povede koalice ANO, Spolu, Ostravaka, Starostů a Pirátů, v zastupitelstvu má...

Deník N

Ostravu povede koalice ANO, Spolu, Ostravaka, Starostů a Pirátů, v zastupitelstvu má 37 míst z 55. Primátorem bude dle dnešní dohody Jan Dohnal z ODS. Dohodli se na tom dnes zástupci jednotlivých koaličních subjektů. V pětapadesátičlenném…

Oct 24

Pražští Piráti odmítli jednat jen s koalicí Spolu a hnutím STAN. Jednání...

denikn.cz

Pražští Piráti odmítli jednat jen s koalicí Spolu a hnutím STAN. Jednání se zúčastní pouze při zapojení hnutí Praha Sobě, se kterým minulý týden uzavřeli dohodu. (ČTK) Vyjednávací blok nazvali Aliancí pro stabilitu.

Oct 11

Pražské hnutí STAN bude pokračovat v jednáních s koalicí Spolu (ODS, TOP 09,...

Deník N

Pražské hnutí STAN bude pokračovat v jednáních s koalicí Spolu (ODS, TOP 09, KDU-ČSL) a Piráty o koalici podle vládního vzoru. Případná spolupráce ve vedení hlavního města s hnutím ANO podle starostů nyní nepřichází v úvahu. Zástupci STAN…

Sep 25

Koalice Spolu i hnutí ANO svorně mluví o vítězství, STAN...

Deník N / Česko

Koalice Spolu i hnutí ANO svorně mluví o vítězství, STAN či SPD o úspěchu. Realita v senátních a komunálních volbách ale není tak přímočará, jak by se mohlo zdát. Popisujeme, kdo a proč se může označit za vítěze a kdo se řadí spíše mezi…

Sep 24

Podle premiéra Petra Fialy (ODS) koncentruje hnutí ANO hlasy levicových...

denikn.cz

Podle premiéra Petra Fialy (ODS) koncentruje hnutí ANO hlasy levicových a populistických voličů. „To se zcela jednoznačně prokazuje na výsledku,“ řekl v České televizi.

Jan 25

Spolu chce v Praze až čtyřicet procent a koalici s Piráty a STAN, lídr bude z ODS

Deník N / Česko

ODS, TOP 09 a KDU-ČSL spojily síly i v Praze a podepsaly memorandum k vytvoření komunální verze Spolu. Lídr a kandidát na primátora bude z ODS. Jméno zatím koalice nepředstavila.

Jan 7

Vláda koalic Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) a Pirátů se STAN dnes...

denikn.cz

Vláda koalic Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) a Pirátů se STAN dnes oficiálně představí své programové prohlášení. Podle premiéra Petra Fialy (ODS) je hlavní prioritou dokumentu to, aby Česká republika byla schopna obstát v mezinárodní…

Nov 28

Spolu s hnutím ANO v čele. Podle Kantaru by třetina voličů STAN už nedala hlas koalici s Piráty

Deník N / Česko

První veřejný průzkum nálad voličů po říjnovém hlasování přinesl několik zpráv. Na čele pomyslného žebříčku se stejně jako v samotných sněmovních volbách srovnala koalice Spolu a hnutí ANO. Ty by nyní podle volebního modelu agentury Kantar…

Oct 13

Těžká jednání čekají Spolu a Piráty a STAN ohledně exekucí. Piráti i Starostové...

denikn.cz

Těžká jednání čekají Spolu a Piráty a STAN ohledně exekucí. Piráti i Starostové mají v programu konec exekučního byznysu a změny vstřícné k dlužníkům. ODS to dlouhodobě odmítá.

Oct 9

Koalice Spolu předstihla hnutí ANO ve sčítání hlasů. Vede se...

denikn.cz

Koalice Spolu předstihla hnutí ANO ve sčítání hlasů. Vede se 27,45 % hlasů.

Jul 8

Začátkem léta resuscitovalo svoji podporu hnutí ANO, naopak Piráti a Starostové...

denikn.cz

Začátkem léta resuscitovalo svoji podporu hnutí ANO, naopak Piráti a Starostové o voliče přicházejí. Kolem pětiprocentní hranice je již tradičně narváno. Popisujeme, co současné trendy mohou znamenat pro říjnové volby.

Jun 1

Koalice Spolu a koalice Pirátů a STAN má dostatek hlasů pro svolání...

denikn.cz

Koalice Spolu a koalice Pirátů a STAN má dostatek hlasů pro svolání schůze k vyslovení nedůvěry vládě. Zástupci dnes podali návrh. Mimořádná schůze Sněmovny k vyslovení nedůvěry se uskuteční ve čtvrtek v devět hodin. (ČT24)

Apr 27

Hnutí STAN a Piráti se k nedůvěře vládě nepřidají, podle předsedy Starostů...

denikn.cz

Hnutí STAN a Piráti se k nedůvěře vládě nepřidají, podle předsedy Starostů Víta Rakušana se nechtějí nechat zatahovat do her koalice Spolu a hnutí SPD o to, kdo je víc proti vládě Andreje Babiše. Nedůvěra nic neřeší, pouze posílí…

Oct 3

Vláda hnutí ANO ve Středočeském kraji se blíží ke konci....

denikn.cz

Vláda hnutí ANO ve Středočeském kraji se blíží ke konci. Spojenci Jermanové nezískali ani mandát, ANO skončilo na třetím místě, což je nejhorší umístění celého hnutí v krajských volbách. Hejtmanka to přesto nevnímá jako prohru.

Oct 3

ODS přeskočila ve Středočeském kraji hnutí ANO, které je tak...

denikn.cz

ODS přeskočila ve Středočeském kraji hnutí ANO, které je tak až na třetí pozici. Hejtmanka Jermanová tak téměř jistě míří do opozice. Její současní koaliční partneři podle předběžných výsledků nezískají žádný mandát.

Oct 3

Ve Středočeském kraji po sečtení 43 procent hlasů vedou Starostové a nezávislí...

denikn.cz

Ve Středočeském kraji po sečtení 43 procent hlasů vedou Starostové a nezávislí s 21,9 procenty. Hnutí ANO má o procentní bod méně.

Aug 21

ODS a STAN žádají středočeskou hejtmanku Pokornou Jermanovou (ANO) o svolání mimořádného...

denikn.cz

ODS a STAN žádají středočeskou hejtmanku Pokornou Jermanovou (ANO) o svolání mimořádného krajského zastupitelstva kvůli odměnám krajských úředníků. (ČTK)