English

Starostové udrželi prapor koalice a ANO už není otloukánek. A čtyři další postřehy ze senátních voleb

Deník N

Na další dva roky známe rozložení sil v Senátu. Částečně na úkor největší vládní strany ODS posílilo hnutí ANO, s ohledem na velkou převahu senátorů za vládní partaje před volbami se ale na senátní většině nic nemění. Svůj klub si udrží…

More from Deník N

Sep 21

Po sečtení hlasů v polovině okrsků vede senátním obvodu Brno-město...

denikn.cz

Po sečtení hlasů v polovině okrsků vede senátním obvodu Brno-město vede Břetislav Rychlík, kandidát TOP 09. Zatím má necelých 29 procent hlasů. Následuje Karin Podivinská za ANO, třetí je lidovkyně Marie Jílková. (ČSÚ)

Sep 21

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním...

Deník N

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním obvodu Šumperk Miroslav Adámek za ANO, zatím má necelých 52 procent hlasů. Za ním následuje nestranný kandidát Stanislav Balík, třetí je Vladimír Hošek za Svobodné. (ČSÚ)

Sep 21

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním...

denikn.cz

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním obvodu Benešov poslankyně Válková (ANO). Následuje Hraba (ODS), třetí je Hašek (TOP 09). (ČSÚ)

Sep 21

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním...

denikn.cz

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním obvodu Karviná senátor Vícha (ČSSD). Následuje Niemiec (KDU-ČSL), třetí je Staněk (SPD). (ČSÚ)

Sep 21

Po sečtení hlasů v půlce volebních okrsků vede v senátním...

denikn.cz

Po sečtení hlasů v půlce volebních okrsků vede v senátním obvodu Sokolov Mračková Vildumetzová (ANO). Následuje Balatka (STAN), třetí je Picka (VOK). (ČSÚ)

Sep 21

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním...

denikn.cz

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním obvodu Teplice hejtman Schiller (ANO). Následuje Hanza (ODS), třetí je Řehák (SEN 21). (ČSÚ)

Sep 21

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním...

Deník N / Česko

Po sečtení hlasů v polovině volebních okrsků vede v senátním obvodu Zlín Hájek (ANO). Následuje Kunčar (KDU-ČSL), třetí je Rumpík (NK). (ČSÚ)

Sep 21

V Jihočeském kraji po sečtení 75 procent okrsků vede ODS, má 45,39 procenta....

denikn.cz

V Jihočeském kraji po sečtení 75 procent okrsků vede ODS, má 45,39 procenta. Druhé je ANO s 25,75 procenta, třetí Stačilo!, které má 5,88 procenta. Další strany zatím nepřekročily pětiprocentní hranici. (Volby)

May 14

Po sečtení více než deseti procent okrsků vede v tureckých prezidentských...

Deník N

Po sečtení více než deseti procent okrsků vede v tureckých prezidentských volbách nynější hlava státu Recep Tayyip Erdogan se zhruba 58 procenty hlasů. Kandidát opozičního bloku Kemal Kiliçdaroglu má zhruba 35 procent, ukazují první…

Oct 1

V Berouně po sečtení poloviny okrsků zatím vyhrává kandidát ODS...

denikn.cz

V Berouně po sečtení poloviny okrsků zatím vyhrává kandidát ODS Jan Oberfalzer s 53 % nad Janisem Sidovským (SEN 21).

Oct 1

Po sečtení poloviny okrsků vedli v senátním finále kandidáti ODS...

denikn.cz

Po sečtení poloviny okrsků vedli v senátním finále kandidáti ODS v osmi obvodech, zástupci ANO ve čtyřech, adepti KDU-ČSL ve třech, TOP 09 ve dvou. (ČTK)

Oct 1

Po sečtení třetiny okrsků vedli v senátním finále kandidáti ODS...

Deník N

Po sečtení třetiny okrsků vedli v senátním finále kandidáti ODS v osmi obvodech, zástupci KDU-ČSL v pěti, ANO ve čtyřech, TOP 09 ve třech. (ČTK)

Sep 24

V Brně vede po sečtení poloviny okrsků koalice Společně (ODS a TOP 09)...

denikn.cz

V Brně vede po sečtení poloviny okrsků koalice Společně (ODS a TOP 09) s 24 procenty, druhé ANO má 20,8 procenta, třetí jsou zatím Lidovci a Starostové se 16,5 procenta, čtvrtá je SPD s 10,3 procenta, pátí Piráti se 7,2 procenta. (Volby.cz)

Sep 24

Hnutí ANO po sečtení čtvrtiny senátních okrsků mělo na postupových...

Deník N

Hnutí ANO po sečtení čtvrtiny senátních okrsků mělo na postupových místech 17 kandidátů, ODS osm, KDU-ČSL pět a pravděpodobného vítěze na Orlickoústecku. (ČTK)

Oct 10

Po sečtení čtvrtiny senátních okrsků vedli Starostové v 10 obvodech, ODS v pěti,...

denikn.cz

Po sečtení čtvrtiny senátních okrsků vedli Starostové v 10 obvodech, ODS v pěti, KDU-ČSL a TOP 09 vždy ve třech. Po jednom měli ČSSD, ANO a Piráti. (ČTK)

Oct 7

Zástupci ANO, Pirátů, ODS a ČSSD podepsali ve Zlínském kraji memorandum...

denikn.cz

Zástupci ANO, Pirátů, ODS a ČSSD podepsali ve Zlínském kraji memorandum o spolupráci. Plánují společnou koalici s hejtmanem Radimem Holišem (ANO). V devítičlenné radě obsadí ANO tři křesla, tři budou mít také Piráti, dvě ODS a jedno ČSSD.…

Oct 4

V Ústeckém kraji vítězné ANO jedná o koalici s druhou ODS a třetím STAN....

denikn.cz

V Ústeckém kraji vítězné ANO jedná o koalici s druhou ODS a třetím STAN. Strany se dohodly, že hejtmanem by mohl být lídr ANO, poslanec Jan Schiller. (ČTK)

Oct 3

V koalici v Moravskoslezském kraji bude kromě ANO, ODS a KDU-ČSL zřejmě i ČSSD....

denikn.cz

V koalici v Moravskoslezském kraji bude kromě ANO, ODS a KDU-ČSL zřejmě i ČSSD. Hejtman Vondrák uvedl, že k jednání se tyto subjekty sejdou v neděli. (ČTK)

Oct 3

Vyrovnaný souboj probíhá v senátním obvodu Louny. Po sečtení 30 procent okrsků...

denikn.cz

Vyrovnaný souboj probíhá v senátním obvodu Louny. Po sečtení 30 procent okrsků vede kandidát STAN s 23 procent, zástupce ANO následuje s 19,5 procenta, třetí je koaliční opoziční kandidát s 17,5 procenta.

Oct 3

Po sečtení pětiny okrsků vedlo hnutí ANO nadále v deseti...

denikn.cz

Po sečtení pětiny okrsků vedlo hnutí ANO nadále v deseti krajích. Vždy v jednom kraji vedla hnutí STAN a SLK a koalice ODS, STAN a Východočeši. (ČTK)