English

Napětí před domem Agáty Hanychové! Dnes tam přijel Jaromír Soukup

Stars24.cz

Do pátku si lidé museli počkat na další dramatické momenty mezi bývalými partnery Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem. Podnikatel totiž opět přijel k jejímu domu, kde došlo na začátku minulého týdne k potyčce mezi ním a Agátiným…

More from Stars24.cz

Oct 8

Jaromír Soukup reaguje na žalobu Agáty Hanychové!

Stars24.cz

Radikální rozhodnutí učinila Agáta Hanychová ve svém sporu s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem, když se ho rozhodla zažalovat. Po potyčce, ke které došlo před dvěma týdny, tím ostatně vyhrožovaly obě strany konfliktu. Co podnikatel říká…

Feb 25

Ostrá slova Agáty Hanychové! Adresovala je Jaromíru Soukupovi

stars24.cz

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová mezi sebou kopou příkop, který už zřejmě nebude možné zasypat. Přitom spolu mají dceru Rozárku a té to rozhodně nepomůže. Když se její rodiče setkali naposledy tváří v tvář, padala velmi ostrá slova!

Jan 2

Agáta Hanychová: Falešná svatba s Mirkem Dopitou? Jak je to mezi ní, manželem a Prachařem?

Stars24.cz

Vánoční svátky jsou obdobím klidu, které se tentokrát rozhodli narušit Agáta Hanychová a Mirek Dopita. Překvapivou svatbou totiž vyvolali pořádné pozdvižení. S jednou věcí se přitom Dopita zkrátka musí smířit. O co přesně jde?

Dec 29

Co k tomu říct? Jaromír Soukup okomentoval svatbu Agáty Hanychové!

Stars24.cz

Česko dnes zaskočila zpráva o druhé svatbě Agáty Hanychové, která se provdala za partnera Mirka Dopitu. Překvapení je to jistě i pro Jaromíra Soukupa. Miliardář ještě před několika měsíci tvořil pár s dcerou herečky Veroniky Žilkové.

Nov 9

Agáta Hanychová zareagovala na spekulace o rozchodu s Mirkem Dopitou!

Stars24.cz

Agáta Hanychová po zářijovém rozchodu s Jaromírem Soukupem nezahálela a navázala nový vztah. Respektive staronový, protože se po letech vrátila ke Kryšpínovu otci Mirku Dopitovi. Už po pár týdnech ale musí odrážet spekulace o rozchodu.

Nov 6

Agáta Hanychová promluvila o vztazích se Soukupem i Dopitou!

Stars24.cz

Dva měsíce uplynuly před pár dny od chvíle, kdy Agáta Hanychová oznámila rozchod s Jaromírem Soukupem. Klid od něj ale zatím nemá. Navzdory tomu se rychle vrhla do nového, respektive staronového vztahu. Jak to s ním vypadá?

Oct 3

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Budoucnost dcery je nejistá i měsíc po rozchodu!

Stars24.cz

Hledání společné řeči mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem ohledně dcery Rozárky pokračuje u soudu, kde se řeší, kdo holčičku dostane do péče. Bude to miliardář, anebo dcera herečky Veroniky Žilkové?

Sep 26

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup po rozchodu: Žilková řekla, jak si dělí čas s Rozárkou!

Stars24.cz

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se sice rozešli, alespoň jako rodiče se ale musí snažit fungovat, přestože se objevily jisté informace, které naznačují, že to není vůbec jednoduché. Veronika Žilková se ale rozhodla vykreslit věci v trochu…

Sep 16

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: První pře po rozchodu! A slova o velkém omylu

Stars24.cz

Lidem se dosud mohlo zdát, že rozchod Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa proběhl v naprostém klidu, jenže začínají prosakovat informace, které naznačují pravý opak. Něco je sice jenom šeptanda, v jednom případě jde ale o potvrzenou věc.

Sep 5

NOVÉ INFO o rozchodu Soukupa a Hanychové: Agáta nechtěla lhát, ale Jaromír myslel...

Stars24.cz

I Agátu Hanychovou musí znervózňovat mlčení Jaromíra Soukupa k jejich rozchodu, který do této chvíle stále potvrdila jen moderátorka a někdejší modelka. Jako by se miliardář nechtěl s novou realitou smířit. Naznačují to ostatně i lidé z…

Sep 4

Rozchod Agáty se Soukupem: Hanychové pomáhá Žilková!

stars24.cz

Agáta Hanychová se vyrovnává s rozchodem s Jaromírem Soukupem po svém, nicméně kolem toho nedělá žádné cavyky. Fanoušci tak mají dobrý přehled o tom, jak se jí snaží pomoci Veronika Žilková.

Sep 3

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup hlásí ROZCHOD!

Stars24.cz

Jedno jediné vyjádření k rozchodu a dost! Agáta Hanychová definitivně potvrdila, že už netvoří hvězdný pár s Jaromírem Soukupem. Spekulovalo se o tom pěkných pár dní, prakticky od jejich zvláštního návratu ze španělského letoviska Marbella.

Sep 27

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Bude i SVATBA?!

Stars24.cz

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup nepřestávají udivovat tím, jak rychle svůj vztah posouvají na další úroveň. Začalo to společným televizním pořadem, pokračovalo dítětem a nyní už se dokonce řeší svatba.

Sep 19

Agáta Hanychová je TĚHOTNÁ s Jaromírem Soukupem!

Stars24.cz

Na každém šprochu je pravdy trochu, říká se. V případě Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa se to potvrdilo do puntíku. Hvězdná dvojice se totiž podle nejnovějších informací těší na miminko.

Aug 18

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: První velký společný závazek!

Stars24.cz

Rozchod teď opravdu nemůže být na pořadu dne, protože Agáta Hanychová a Jaromír Soukup učinili první velký společný závazek na dlouhou dobu dopředu. O co přesně se jedná?

Jul 24

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: Romantický výlet po Španělsku!

Stars24.cz

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová tráví spoustu času ve Španělsku. Někteří si lámou hlavu, jak je to možné, když mediální magnát byl zvyklý být neustále na obrazovce, jeho to ale - zdá se - úplně netrápí.

Jul 22

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: Už fungují jako rodina!

Stars24.cz

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová dávají stále více najevo, jak moc si spolu rozumí. A nejen oni dva... Miliardář se seznamuje i s potomky své nové a neméně známé partnerky.

Jul 21

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: Není jich už trochu moc?!

Stars24.cz

Bez větších debat tvoří Jaromír Soukup a Agáta Hanychová momentálně nejsledovanější český pár. Člověk si ale už občas říká, jestli jich není v médiích a na sociálních sítích trochu dost.

Jul 11

Jaromír Soukup: Agáta Hanychová není jeho typ!

stars24.cz

Ačkoliv to novému duu zatím klape, je s podivem, že k sobě Jaromír Soukup a Agáta Hanychová našli cestu. Zatímco ona vždy preferovala mladší partnery, on měl jiný vkus.

Jul 3

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Ukážou se spolu ve Varech?

Stars24.cz

Agáta Hanychová si našla čas na své fanoušky a na Instagramu odpověděla na některé jejich dotazy. Řekla například, jestli budou mít možnost spatřit ji i s novým partnerem na filmovém festivalu.