English

Soukup se nevzdává: Otazníky nad penězi, které chce od Barrandova!

Stars24.cz

Jaromír Soukup dopsal svůj příběh s TV Barrandov na obrazovce, ale rozhodně ne v zákulisí. Podle nejnovějších informací se přihlásil o téměř půl miliardy korun, které chce od současných majitelů. Sám ale nejspíš dobře ví, že pokud vůbec…

More from Stars24.cz

Oct 18

Jaromír Soukup přišel i o poslední vazbu na TV Barrandov!

stars24.cz

Vazby Jaromíra Soukupa na TV Barrandov jsou definitivně zpřetrhány. Soukup po prodeji zmizel z obrazovky a nyní přišel i o poslední klíčovou roli v mediálním domě, pod který televizní stanice spadá.

Sep 18

Jaromír Soukup má nové angažmá: Diváci ho uvidí v České televizi!

stars24.cz

Jaromír Soukup letos přišel o zbývající majetkový podíl v TV Barrandov a se začátkem prázdnin také definitivně zmizel z televizní obrazovky, kam už se po letní pauze nevrátil. Přesto se na něj diváci mohou těšit. Překvapivě bude k vidění v…

Sep 15

Jaromír Soukup odhalil plány: Toho, co žil na Barrandově, se nechce jen tak vzdát!

Stars24.cz

Hodně změn se v poslední době událo v životě Jaromíra Soukupa. Jedna z těch výrazných je, že zmizel z vlastnické struktury i obrazovky TV Barrandov. Nyní ale v obsáhlé a otevřené zpovědi prozradil, že může chystat televizní comeback!

Sep 4

Co teď bude dělat Jaromír Soukup? Náznaky jsou! Promluvil muž z Barrandova

Stars24.cz

Jaromíru Soukupovi nejprve odzvonilo ve vlastnické struktuře TV Barrandov a nakonec i na televizní obrazovce, kde byl jeho konec potvrzen v uplynulých dnech. Potvrdil ho i nynější vlastník televize Jan Čermák. Ten zároveň prozradil, o čem…

Aug 29

Jaromír Soukup končí na TV Barrandov! Tohle je jeho první reakce

Stars24.cz

Moderátorská kariéra Jaromíra Soukupa definitivně utrpěla zásadní ránu. TV Barrandov, kterou dlouhá léta vlastnil a zároveň byl její nejvýraznější tváří, totiž potvrdila, že se podnikatel po letní vysílací pauze už na televizní obrazovky…

Aug 16

Jaromír Soukup nedá kůži lacino? Náročná jednání s Barrandovem!

stars24.cz

Jaromír Soukup přišel na Barrandově o půdu pod nohama, takže se v ohrožení ocitla i jeho moderátorská kariéra. Třeba se po letech stáhne z obrazovky do ústraní, nicméně definitivní rozhodnutí dosud nepadlo. A času přestává být nazbyt...

Jul 11

ZÁKAZ pro Jaromíra Soukupa: Nesmí na Barrandov! Jaký je teď jeho plán?

Stars24.cz

Jaromír Soukup je momentálně na letní dovolené ve Španělsku. Čím dál víc je ale otázkou, na co tam nabírá síly. Návrat kontroverzního podnikatele na obrazovku TV Barrandov totiž vypadá stále méně pravděpodobně.

Jun 27

Jaromír Soukup na Barrandově? Slehla se po něm zem!

stars24.cz

Jaromír Soukup na TV Barrandov nejprve ztratil půdu pod nohama jako majitel, dobře to však nevypadá ani s pokračováním jeho rozpačité moderátorské kariéry. Novinky jsou totiž takové, že pořady kontroverzního podnikatele pro tuto chvíli…

Jun 14

Jaromír Soukup definitivně přišel o TV Barrandov! Odvolali ho!

Stars24.cz

Podnikatel Jan Čermák nahradil Jaromíra Soukupa v jednočlenném představenstvu společnosti Barrandov Televizní Studio, jak rozhodla před měsícem valná hromada firmy. Tato změna byla dnes oficiálně zapsána ve Sbírce listin.

Apr 24

Jaromír Soukup naznačil svou budoucnost: Až prodá Barrandov, tak...

Stars24.cz

Jaromír Soukup je pro TV Barrandov klíčovou osobou na obrazovce i v zákulisí, přesto nevylučuje, že ji jednoho dne prodá. Co by v takovém případě dělal? Soukup má poměrně jasno! Odpověď nejspíš mnohé z vás ani nepřekvapí.

Mar 27

TV Barrandov bez Jaromíra Soukupa? Nemyslitelné se může stát skutečností!

Stars24.cz

Jaromír Soukup jako majitel a hlavní tvář TV Barrandov? Taková rovnice platí už několik let! Nemyslitelné se ale může stát skutečností, jak naznačují nejnovější informace, které se objevily v médiích. O čem se spekuluje?

Mar 20

Vrásky Jaromíra Soukupa se prohlubují! Záchrana Barrandova nejde podle plánu?

Stars24.cz

Jaromír Soukup se snaží zachránit milovanou TV Barrandov, se kterou je neodmyslitelně spjatý nejen jako majitel, ale také jako moderátor mnoha pořadů. Jeden ze záchranných plánů ale zatím nevynáší tolik, kolik se zřejmě čekalo.

Mar 7

Mluvil Jaromír Soukup pravdu? Tohle víme o dluhu Hanychové vůči Barrandovu!

Stars24.cz

Česko zná rozsah dluhů Jaromíra Soukupa, už ale také ví, že bývalá partnerka Agáta Hanychová má dlužit jemu. Nyní se k této záležitosti objevily další podrobnosti. Konkrétně se vyjádřili zodpovědní lidé z TV Barrandov.

Mar 1

Jaromír Soukup promluvil o záchraně zadluženého Barrandova! Přijdou velké změny

Stars24.cz

Jaromír Soukup naznačil, jak hodlá zachránit TV Barrandov. V týdnu totiž z veřejně dostupných údajů vyšlo najevo, že firma Barrandov Televizní Studio dluží téměř miliardu korun. A to je nějaká sekera...

Feb 11

Jaromír Soukup: Zvrat v příběhu TV Barrandov! Opět se nevysílalo, ale pak...

Stars24.cz

Leden musel být v očích Jaromíra Soukupa rozporuplný. Zatímco v boxerském duelu uspěl, hlavou se mu honily myšlenky na problémy kolem TV Barrandov. Nyní to ale vypadá, že se snad blýská na lepší časy. Co se stalo?

Jan 18

Jaromír Nosek konečně prozradil jméno miminka! Není typicky české

Stars24.cz

Jaromír Nosek se pomalu osměluje a prozrazuje detaily o dítěti, které má s bývalou partnerkou Zuzanou. Konkrétně prozradil jméno miminka a také na instagramovém profilu ukázal první fotografii.

Jun 24

Ján Zákopčaník (†63): Jak na jeho úmrtí reagovala Česká televize?

stars24.cz

Smutek dnes zavládl na Kavčích horách, kam dorazila zpráva o úmrtí někdejšího moderátora předpovědi počasí Jána Zákopčaníka. Jak na něj v České televizi vzpomínají?

Mar 27

Jaromír Nohavica: Po 40 letech hudební kariéry černým koněm české folku?

Stars24.cz

Zpěvák, kytarista, textař a skladatel Jaromír "Jarek" Nohavica patří už čtyři dekády ke stálicím české hudební scény. V poslední době se ale jeho image kvůli Rusku vydala na strmou cestu.

May 18

Jan Pirk: Jeden z nejznámějších českých lékařů končí?!

Jan Pirk je bezpochyby jedním z nejznámějších a nejrespektovanějších lékařů v Česku, kterého lidé znají především jako tvář pražského IKEM. To sice bude platit i nadále, ale v trochu pozměněné roli.

Jun 9

Zemřel Jiří Hanák (†82), chartista a doyen mezi českými novináři

stars24.cz

Ve věku 82 let zemřel v noci na pátek novinář a jeden z prvních signatářů Charty 77 Jiří Hanák. ČTK o tom informovala jeho rodina. Hanák bývá označován za doyena českých sloupkařů, čtenáři oceňovali jeho vytříbenou češtinu i znalost…