English

Antimonopolní úřad zasahuje v sídle Seznamu. Prověřuje podezření ze zneužití dominantního postavení

Deník N / Česko

Antimonopolní úřad zasahuje v sídle společnosti Seznam Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

More from Deník N / Česko

Oct 18

Neohlášená inspekce Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) v sídle společnosti...

Deník N

Neohlášená inspekce Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) v sídle společnosti Seznam.cz ve čtvrtek pozdě odpoledne skončila. Informoval o tom mluvčí úřadu Martin Švanda. Takzvané místní šetření začalo v úterý a mělo prověřit…

Oct 16

Antimonopolní úřad v sídle společnosti Seznam podle zjištění Deníku N prověřuje jeho...

Deník N

Antimonopolní úřad v sídle společnosti Seznam podle zjištění Deníku N prověřuje jeho postavení na trhu s vyhledáváním. V minulosti se také zabýval serverem Sreality.

Oct 16

Antimonopolní úřad zasahuje v sídle Seznamu. Prověřuje podezření ze zneužití dominantního postavení

Deník N / Česko

Antimonopolní úřad zasahuje v sídle společnosti Seznam Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište na editori@denikn.cz.

Sep 18

Ranní srážku vlaků v Libni policisté prověřují pro podezření z obecného ohrožení...

Deník N

Ranní srážku vlaků v Libni policisté prověřují pro podezření z obecného ohrožení z nedbalosti. Lehce zraněných je podle aktuálních informací zhruba patnáct. (ČTK)

Sep 2

Pražská policie prověřuje podezření z týrání kojenců v plavecké škole Plaváček. Její...

denikn.cz

Pražská policie prověřuje podezření z týrání kojenců v plavecké škole Plaváček. Její instruktoři podle rodičů potápí děti bez přípravy a nerespektují jejich odpor. Ředitelka plavecké školy metody hájí.

Jul 21

Policie bude požár pneumatik prověřovat pro podezření z obecného ohrožení. Podle...

Deník N

Policie bude požár pneumatik prověřovat pro podezření z obecného ohrožení. Podle policejní mluvčí požár zasáhl několik domů bez obyvatel. Záchranáři na místě zatím ošetřili několik kolapsových stavů, jeden úraz a asi dva lidi s popálením…

Apr 18

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) zahájil takzvané sektorové šetření...

Deník N / Česko

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) zahájil takzvané sektorové šetření týkající se odpadového hospodářství. Bude se zabývat tím, jak na tomto trhu funguje hospodářská soutěž. Následující dva roky budou úředníci shromažďovat…

Mar 12

Policisté prověřují chovatelku ze Šumperska kvůli podezření z týrání koní....

Deník N / Česko

Policisté prověřují chovatelku ze Šumperska kvůli podezření z týrání koní. Dvě desítky zvířat byly umístěny na pastvině v katastru obce Velké Losiny v místní části Ludvíkov, žena podle odborníků koním nezajistila dostatečnou zdravotní péči…

Sep 20

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže vyměřil za kartel na zakázce...

Deník N

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže vyměřil za kartel na zakázce na zabezpečení železničních přejezdů třem firmám pokuty v celkové výši 51,5 milionu korun. Dvě firmy se odvolaly. (ÚOHS, ČT24)

Aug 26

Šetření požáru skládky u elektrárny Tisová u Sokolova převzala policie. Prověřuje přečin...

Deník N

Šetření požáru skládky u elektrárny Tisová u Sokolova převzala policie. Prověřuje přečin poškození cizí věci. Oheň se nešíří, ale skládka stále hoří. (ČTK)

Jun 30

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) povolil firmě Seznam média...

denikn.cz

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) povolil firmě Seznam média ze skupiny Seznam koupit firmu Silky. Ta vlastní Borgis, vydavatele deníku Právo a dodavatele obsahu pro Novinky. (ČT24)

Apr 4

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže by mohl mít v některých případech...

denikn.cz

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže by mohl mít v některých případech pro účely své práce přístup k policejním odposlechům telekomunikačního provozu. Umožnil by mu to pozměňovací návrh k novele zákona. Novelu dnes Sněmovna projednala ve…

Mar 7

Prezidentská kancelář podala avizované trestní oznámení kvůli podezření z majetkové a hospodářské...

Deník N

Prezidentská kancelář podala avizované trestní oznámení kvůli podezření z majetkové a hospodářské trestné činnosti ve Správě Pražského hradu. ČTK to sdělil hradní advokát Marek Nespala. Doručeno bylo na Vrchní státní zastupitelství v Praze…

Apr 19

Policie a žalobci prověřují podezření, že ruští vojáci na Ukrajině páchají...

Deník N

Policie a žalobci prověřují podezření, že ruští vojáci na Ukrajině páchají válečné zločiny. Nyní shromažďují svědectví od uprchlíků ze země. „Jsme na začátku a bude to trvat delší časový horizont. V tuhle chvíli nikoho nestíháme a budeme…

Dec 9

Kromě podezření na případy varianty omikron z jihu Moravy se prověřuje...

denikn.cz

Kromě podezření na případy varianty omikron z jihu Moravy se prověřuje jeden případ v Praze a jeden ve Středočeském kraji. Informovala o tom hlavní hygienička Pavla Svrčinová. (ČTK)

Mar 5

Antimonopolní úřad prověřuje tendr ministerstva vnitra na 3,6 milionu antigenních testů,...

denikn.cz

Antimonopolní úřad prověřuje tendr ministerstva vnitra na 3,6 milionu antigenních testů, které byly původně určené pro školáky. Podnět podala firma, kterou resort vůbec neoslovil. (Seznam Zprávy) O vítězné firmě Tardigrad jsme psali zde.

Dec 3

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) se bude znovu zabývat...

denikn.cz

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) se bude znovu zabývat výběrovým řízením na informační systém pro výplatu sociálních dávek, které vyhlásilo ministerstvo práce a sociálních věcí. Předseda úřadu původní rozhodnutí zrušil. (ÚOHS)

Nov 6

Přihlášku do výběrového řízení na šéfa Úřadu pro ochranu hospodářské...

denikn.cz

Přihlášku do výběrového řízení na šéfa Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže podal také exministr dopravy Vladimír Kremlík. Chce úřad posunout v transparentnosti, řízení i srozumitelnosti. (ČTK)

Oct 20

Výběrové řízení na nového předsedu Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže,...

denikn.cz

Výběrové řízení na nového předsedu Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, které včera schválila vláda, není dostatečně transparentní ani otevřené, varovaly protikorupční organizace Transparency International a Rekonstrukce státu.

May 25

Podezření z obecného ohrožení v souvislosti s šířením koronaviru prověřuje státní zastupitelství na...

denikn.cz

Podezření z obecného ohrožení v souvislosti s šířením koronaviru prověřuje státní zastupitelství na Praze 10. Případ se týká šéfa tamějšího finančního úřadu Jindřicha Menčíka, který v dubnu zemřel. Podle trestního oznámení nadřízení…